Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 14. listopada 2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 14. listopada 2016

Mike Quinsey

Predsjednicki izbori su glavna žarišna tocka za milijune Amerikanaca, ali postoji velika mogucnost da se oni možda nece nastaviti nakon svega. Razlog, kako se cini, je taj da izgleda da ce se jedan kandidat povuci. To bi mogao biti vrlo koristan dogadaj s obzirom na skori pocetak globalne revalorizacije valuta, na koju se može fokusirati bez ometanja i koja je možda u stvari vec pocela, a sigurno je vrlo blizu da se ostvari prvom prilikom da se to ucini. Šuška se da je to vec pocelo i sigurno se ocekuje lagani start zbog velicine zadatka. Odredeni stupanj hitnosti, naravno, sada postoji da bi se cijela shema pokrenula, što ce oduševiti mnoge ljude koji su to željno cekali.

PSvijet je i dalje u metežu i prepun rata, ali je mnogo odgovora na pokušaje mracnih snaga da nametnu svoju kontrolu nad njim. Medutim, nece im se dopustiti da uspiju, jer viša bica ce odrediti ishod u korist svjetla. Postoji plan koji ce sprijeciti da se to dogodi, jer stvari su sada dosegle tocku kada je vrijeme da se to privede kraju. Imajte vjere u one koji imaju vašu buducnost u svojim rukama, jer oni imaju punu kontrolu i potpuni uvid u ono što se dogada.

PKad je u pitanju svjetlo ne postoje greške, a plan za vašu slobodu napreduje onako kako je i planirano i kako bi se osiguralo da se uzašašce dogodi. Teret je sada na svakom pojedincu da odluci gdje njegova buducnost leži, i žele li uzaci da žive svoj život u skladu s tim. Naravno, imate pomoc i smjernice, ali u konacnom obracunu na vama je da dovoljno podignete svoje vibracije da bi to postigli. Do sada ste trebali znati da prilika, kao što je ova sada, dolazi na kraju ciklusa. Dakle, potrudite se da budete sigurni da cete biti uspješni, jer duboko u sebi vi cete znati da je to istina. Kad ste pristali na svoj životni plan, bili ste sigurni da cete biti u stanju uzaci.

PVaše strpljenje dobro je testirano, i ako ste bili u mogucnosti da održite svoj položaj možete smatrati da ste na putu prema višim dimenzijama. Izazovi prevladavanja nižih vibracija su teški i vi ste napadani sa svih strana, ali ostajuci usredotoceni i potpuno se kontrolirate, na dobrom ste putu do uzašašca. Putovanje putem svjetla ponekad može biti usamljeni život jer malo ljudi u potpunosti razumije zašto su na Zemlji, i teško je naci druge iste vrste. Cesto postajete usamljeni lik ali sama vaša prisutnost na Zemlji pomaže širiti svjetlo. Dok se dižete postaje lakše odvojiti se od mnogih nižih energija jer one sadrže malu ili nikakvu privlacnost za vas.

PPribližava se vrijeme kada ce biti moguce reci ljudima o pravim razlozima za doživljavanje nižih vibracija, ali i zašto je bilo potrebno da se reinkarniraju toliko puta na Zemlji. Na kojoj god razini se trenutno nalazite, kad se kraj ciklusa dogodi, vi cete u skladu s tim biti na tocno odredenom nivou. Obitelji mogu to smatrati zabrinjavajucim u slucaju da se razidu, ali imajte na umu da svaka duša slijedi svoj vlastiti put. Medutim, postoje slucajevi kada partnerstvo ostaje cvrsto i duše još uvijek idu naprijed zajedno. U stvari, neke obitelji se okupljaju da podijele životni plan i da se to cesto dogada kada rade za svjetlo.

PDragi moji, vama se divimo i volimo vas zbog vaše posvecenosti svojim odgovornostima, i u svakom trenutku imate pomoc da dovršite svoj životni plan. Vaši vodici koji vas prate su mocna bica koja mogu utjecati na vas na nacin da osiguraju vašu sigurnost i cesto sprjecavaju ono što bi inace moglo biti neželjena promjena u životu. Ako ih prihvacate i "pricate im" oni mogu razgovarati s vama mnogo lakše, i oni ce utisnuti svoje misli u vas. Oni su vjerojatno svjesniji vašeg životnog plana nego vi, i sposobni da osiguraju da se držite pravog puta. To ni na koji nacin ne uklanja vaš izbor slobodne volje, jer oni ce vec znati o tome.

PVec neko vrijeme galakticke letjelice se približavaju Zemlji, ali sve dok ne uklone plašt vi ih necete moci vidjeti. Medutim, Avians ostaju na distanci jer njihova prisutnost je da drže na oku kako se Zemlja i njeno stanovništvo nose s uzašašcem. Postoji zapravo nekoliko grupa koje cekaju da vam se prikažu cim bude sigurno to uciniti. Vaša buducnost je puna ugodnih iznenadenja, a jedno od njih je da cete se sastati s vašim Agarcanskim prijateljima iz Unutarnje Zemlje. Stvari ce se toliko promijeniti da cete u relativno kratkom vremenu imati od toga koristi, tako da ce vam se pomoci da zauzmete svoje zasluženo mjesto u Novom dobu. Staro nestaje prilicno brzo jer promjene se vec dogadaju koje ce na kraju podici kvalitetu vašeg života.

PSa svim tim što se dogada s vašim svijetom teško je ne ukljuciti se. Vaš najbolji pristup je da isprobate i ostanete usredotoceni cijelo vrijeme, i postanete promatrac umjesto da se ukljucite. Naravno da ce biti mogucih problema da necete moci pomoci, ali ukljucite se u to, i kad ste svjetionik svjetla možete donijeti mir u situaciju koja može uzrokovati erupcije i sukob. Vi imate moci iznad vaše mašte, ali morate imati vjeru u sebe da bi se one aktivirale. Vaše najvece djelo može se ponekad dogoditi kad ste najmirniji i koristite svoju moc misli. Ne možete, medutim, nametnuti svoje ideje bilo kome jer one mogu biti odbijene ako ih ne prihvacaju, a to se cesto dogada zbog karmickih odgovornosti koje se moraju odigrati. To takoder vrijedi i za slanje iscjeljujucih energija, ali ponekad duša treba vidjeti cijeli tok svoje "bolesti" za dobrobit svih ukljucenih.

PNakon što uzadete postat cete sasvim druga osoba u odnosu na ono što ste prije bili. Vaše svjetlo ce postati tako jako da se necete s tim igrati ili zabavljati se s negativnim energijama. Svjetlo ce se pojavljivati u svemu što radite, i obzirom da cete biti s dušama slicne vrste, vi cete voditi blaženi život radosti i ljubavi. Negativne misli nece oblikovati bilo koji dio vašeg života jer vibracije ce biti previsoke da bi one mogle biti prisutne. Stoga je poruka da pocnete što je prije moguce osjecati kako je to živjeti s povišenim vibracijama. Što više možete odoljeti nižim vibracijama, to ce one moci manje utjecati na vas, pa ne zaboravite da slicno privlaci slicno i izbjegavajte privlaciti ih sebi.

PKako svjetlo i dalje raste na Zemlji, "tama" ce postupno nestati. To se vec dogada i to je uzrok konfuzije medu onima koji su mracni, jer oni više ne mogu održavati energije na mjestu. Oni su žrtve svog vlastitog djelovanja, ali za njih nikad nije prekasno da se okrenu svjetlu.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge