Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, September 14, 2012

SaLuSa, 14. rujan 2012

SaLuSa 14. rujan 2012.

One duše koje su duboko uronjene u svoja vjerska uvjerenja će biti među posljednjima koji će najteže prihvatiti istinu. Taj problem je predviđen i učitelji na kojima se temelje njihova uvjerenja (op.p. - npr. Isus) će se vratiti i objasniti što je njihova prava poruka. Tijekom vremena njihova interpretacija je namjerno promijenjena da bi dala više moći i kontrole u ruke kontrolora, toliko da je pravi smisao postao skriven. Naša prisutnost i vaše razumijevanje našeg služenja vama je pomoglo da shvatite da možete dostići točku u evoluciji kada možete ući unutar i pronaći istinu. To jasno ne znači da ne treba razgovarati s drugima, jer je uvijek korisno razmotriti i druga mišljenja.

Već smo izložili naša vjerovanja koje podržavamo i izrazili da je naša uloga da služimo drugima u Svemiru. Na našoj razini vibracija samo istina može postojati a u koju ćete i vi također vrlo skoro doći. Zato vas molimo da budete otvoreni za nove ideje koje se temelje na Jedinstva svega što postoji. Problem koji ste imali da je vaša civilizacija postala jako rascjepkana i podijeljena, tako da je bilo teško znati u što da vjerujete. Nadalje, to je donijelo sukobe tako da ste se borili među sobom da bi dokazali tko je u pravu a tko u krivu.

Na Zemlji se tolerancija ne pronalazi u izobilju, a to je uzrokovana time što neki pokušavaju zadržati svoju moć bilo religijom bilo politikom. Pozivamo vas da prihvatite da druge duše ne moraju nužno biti na vašem stupnju razumijevanja i shvatite da će se s vremenom svi razviti svojim vlastitim ritmom. Nitko ne bi trebao biti progonjen zbog svojih uvjerenja, ali ih ne bi ni trebao pokušavati nametnuti drugima. Razdoblje kroz koje prolazite vam pokazuje koliko ovisite jedni o drugima, i ponekad vam trebaju i nedaće da vas zbliže.

Ljudi shvaćaju da klasne razlike na temelju bogatstva i obrazovanja održavaju podjele i da svaka osoba treba imati jednake mogućnosti. Neki dolaze iz sredina gdje vlada oskudica i to je nešto što će se riješiti s promjenama. Svi će se smatrati jednakima kako su oni u Božjim očima, bez obzira koju karmu odslužuju. Doista, u ovim posljednjim vremenima mnogi od vas poduzimaju sve što je potrebno da bi je izbrisali. Mnogo toga se odnosi na međusobne odnose i neke teške lekcije su naučene. Što se tiče manjih lekcija, one se mogu i oprostiti kada je očito da se razina vaše svijest podigla.

Nakon što uzađete, to će biti jako različito od onoga što ste doživjeli u vašoj sadašnjoj dimenziji. Grubosti i sukoba, što je sada normalno, više neće biti jer tamo je potpun sklad i suradnja jer svi pomažu jedni drugima za veće dobro. Upoznat ćete svoje čuvare i anđele koji su stajali uz vas tijekom niza života. Vi ćete razviti razinu svijesti koje će vam dati veće razumijevanje svih stvari i vi ćete uistinu postati Galaktičko Biće. Vaša civilizacija je već sada član naše Federacije Svjetlosti a mjesto čeka sve one koji nam se žele pridružiti.

Čeka vas fantastičan život koji će vas osloboditi od tame koja vas je pratila na vašem putovanju kroz vašu sadašnju dimenziju. Vi ste učinili svoj doprinos i vrijeme je da napustite ciklus ponovog rađanja koji ste iskusili. U budućnosti ćete jednostavno promijeniti tijela kada osjetite da je to potrebno, jer prirodno propadanje i smrt više neće biti dio vašeg iskustva. Kao što ste bez sumnje svjesni, također ćete živjeti stotinama godina kako to vi računate, ali bez starenja i umjesto toga ćete održavati svoje tijelo u njegovom prvobitnom stanju. Imat ćete sve vrijeme koje je potrebno da slijedite želje vašeg srca, i za razliku od Zemlje, nećete trebati novac za to, jer to neće biti potrebno.

Mnogo toga što ste smatrali kao bitan dio vašeg života, sada više neće biti potrebno, jer nakon što potrošite materijalne stvari, one će se vratiti izvoru bez otpada. S vremenom ćete imati svoja osobna prijevozna sredstva, ili ćete se pridružiti drugima na međudimenzionalnim putovanjima u dubinama svemira. Ove veće svemirske brodove možete nazvati matičnim brodovima od koji su neki i gradovi u pravom smislu. Moći ćete u nekim takvim brodovima putovati okolo godinama i na njima pronaći sve što trebate. Oni su potpuno samodostatni i koriste besplatnu energiju koja je svud oko njih. U tim okolnostima, život je daleko od dosade i uvijek pruža osjećaj uzbuđenja dok putujete u nepoznato.

Primijetili ste da kada smo sretali vaše ljude, oni su komentirali našu usku odjeću u jednom komadu koja je potpuno uz tijelo. To je zato što je ona tako smišljena i ona je doslovno naša druga koža, te prate svaki pokret našeg tijela. Za razliku od vas, kada mi putujemo mi nemamo kovčeg pun bitnih stvari. U tom pogledu naše potrebe su vrlo ograničene, kao na primjer, mi nemamo svakodnevne aktivnosti poput brijanja ili drugih tjelesnih zahtjeva. Imat ćete dosta toga za naučiti kada započnete svoj novi život i nigdje nije tako komplicirano kao život na Zemlji. Život u višim dimenzijama je radost i zadovoljavajući u svakom pogledu.

Kada se osjetite malodušnim, samo se sjetiti budućnosti i neopisivog uzdignuća kojim će započeti novo poglavlje u vašoj evoluciji. Bol i patnja koju ste doživjeli će proći i takve uspomene će na kraju izblijedjeti u prošlosti i konačno biti zaboravljene. Dakle, držite svoje pogled na onom što dolazi a ne na onom što je bilo, i ne dopustite da vam negativne misli odvrate pažnju. Bez obzira na strahove koji se pojavljuju u vijestima ili spekulacije o vašoj budućnosti, to će sve biti kratkotrajno. Dok mračni ne budu uklonjeni, oni će i dalje pokušati ometati vaš napredak, vjerujući da će nekako ipak uspjeti. Oni će naučiti da im je ostalo još malo snage i da ne mogu povratiti prethodnu razinu kontrole.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i donosim vam najbolje želje Galaktičke Federacije za vas i uspješan završetak vaših života. Vi ste radili teško i dugo da bi to postigli i zaslužujute da doživite najviše zadovoljavajuće ispunjenje.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preveo: Darko Kontrec

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge