Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 14. srpnja 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 14. srpnja 2017

Mike Quinsey

Ovo su vremena kada će uskoro biti objavljena mnoga otkrića kako bi se vaša svijest dovela do razine gdje istina postaje poznata. Prečesto ste bili u neznanju o važnim pitanjima koja su imala velik utjecaj na vaš život. Na kraju ćete doseći razinu na kojoj postoji samo istina i morat ćete se pripremiti za takvu prigodu. Na primjer, vaša prava povijest kao ljudske rase bila je zadržavana od vas od strane onih koji su kontrolirali vaš napredak za vlastitu korist. Držeći vas u neznanju istine, oni su mogli provoditi kontrolu nad vama, a od nedavno ta kontrola je gotovo postala totalna. Iluminati su bili kontrolirajuća snaga s onima koji također vjeruju u korištenje masa za vlastitu korist i doveli su vas da vjerujete da niste gospodari svoje vlastite sudbine.

Otvoreni um je bitniji nego ikada prije, pogotovo jer dugo vremena istina je iskrivljena lažnim tvrdnjama. Važno je da ste spremni odreći se dugogodišnjih uvjerenja kada se otkriju veće istine, jer one će vam se dati kako bi se osiguralo da budete dobro informirani kad se približite Uzašašću. Sjetite se da je to događaj koji će vas osloboditi uvjerenja koja su vas dugo držala u zatvoru. Također otpustite niže vibracije i iskrivljenja dvojnosti, jer ponekad je teško identificirati istinu unutar njih. Međutim, tu su uvijek oni koji su vam predstavili istinu, tako da se stvari mogu razmotriti na pravi način. Istina ima "osjećaj" o tome što zvuči istinito mnogim ljudima i omogućuje im da napreduju.

Svako doba završilo je gotovo dramatično i na takav način kako bi se omogućio početak Novog doba. Staro se mora očistiti dok novo doba dolazi u život, jer mu nema mjesta u višim vibracijama. Jasno je da se stare vibracije moraju otpustiti ili podići na višu razinu ako će ostati. Kao što je detaljno opisano u nedavnoj poruci, to također vrijedi i za ljudsku rasu, pa čak i ako ovaj put ne uzađete, postupno ćete dosegnuti tu točku gdje ste spremni da to učinite. U stvarnosti ne postoji hitnost da se uzađe, ali vas se potiče u svim fazama da napredujete i daje vam se sva pomoć bez da vam se ometa vaš izbor slobodne volje.

Po završetku svakog životnog vijeka imate njegov pregled s vašim vodičem kako biste utvrdili koji se njegovi aspekti trebaju dodatno iskusiti. Zajedno ćete odlučiti o takvim pitanjima kao što su koja država nudi najbolje situacije za vaš napredak. Tada će doći vrijeme kada su okolnosti povoljne za vaš sljedeći život, a finiji detalji se izdvajaju. U pitanju će biti koje ste si postavili ciljeve i kako ih najbolje postići. Sudjelovat ćete u odabiru sljedećih roditelja koji će vas dovesti do potrebnih iskustava. Da li ćete biti muškarac ili žena u određenoj mjeri ovisi o vrsti života koji ćete odabrati, i budite sigurni da puno razmišljanja i rasprava ide u planiranje tog života i on u potpunosti pokriva karmička pitanja koja trebaju vašu pozornost.

Očito još jedan važan čimbenik je hoćete li imati braću i sestre, i kako će to utjecati na vaše rane godina. Ponekad se vrlo bliske veze stvaraju u ljubavnim vezama koje traju i nakon djetinjstva. Zapravo, vjerojatno ćete se reinkarnirati s onim dušama s kojima ste imali prethodne živote. Vaši odnosi mogu biti različiti i određeni su vašim potrebama za određenim vrstama iskustava ako se želite nastaviti razvijati. Siromašni ili bogati, to ovisi o vašem planu života, ali budite sigurni da ćete se naći u točnim okolnostima koje će vam dati svaku priliku koja vam je potrebna. Tijekom svog života još uvijek imate slobodnu volju, ali duša koja planira poduzeti svaku priliku da bi evoluirala slijedit će to kako je dogovoreno.

Bez svrhe života bile bi to izgubljene mogućnosti, jer čovječanstvo kao cjelina ima koristi od kolektivnog inputa usmjerenog na napredovanje sa svakim životom. Kao što ćete nesumnjivo shvatiti, često postoje mnogi igrači u svakoj karmičkoj situaciji koji koriste priliku da je zajedno iskoriste. To će, primjerice, pokriti obje strane u kojima postoji spor ili opozicija, tako da svi uključeni steknu korisno iskustvo. Ništa ne vrijedi, dok ste na kraju vremena, to da su neki od vas poduzeli zahtjevan i poslovan život, što znači da može biti prilično grozničav. Međutim, kao što je već mnogo puta navedeno, nećete izabrati život s kojim nećete moći izaći na kraj.

Kao što će mnogi od vas nesumnjivo znati, svatko od vas ima auru s više boja koje se mogu promijeniti ovisno o vašem raspoloženju, utoliko da kad se duhovno razvijate i dobrog ste zdravlja one su svijetle i jasne. Međutim, kad se duhovno ne razvijate i uključeni ste u negativne aktivnosti, boje će biti mutne i tamne. Možda samo nekolicina vas ih može vidjeti, a najbolje je prihvatiti ljude po njihovom vanjskom izgledu. Energije koje emitiraju mogu osjetiti drugi i mogu privući slične duše, što objašnjava zašto se neki ljudi međusobno povezuju.

Vaš internet se pokazao neprocjenjivim u pružanju mogućnosti onima koji traže da pronađu informacije o praktički svakom predmetu. Ima mnogo dobrih veza s onima koji dijele svoje duhovno znanje s drugima. Međutim, postoje i oni koji namjerno stvaraju zbrku i šalju lažne informacije. Međutim, one duše koje rade putem Interneta stekle su dobar stupanj istinskog znanja, dobrovoljno ga dijele s drugima i čine ogromno dobro pomažući im da pronađu istinu i nastave evoluirati. Naravno, postoje i izvrsne knjige i autori su već dobro poznati. Može ih se pronaći putem vaših knjižnica i interneta.

Snage svjetla teško rade baveći se onima koji podržavaju mračne snage da ih razoružaju i oduzemu im sposobnost da uzrokuju probleme, da odgađaju dolazak velikih događaja koji će vas osloboditi njihovog stiska i kontrole. Mnoge njihove aktivnosti koje se kontroliraju iz podzemnih baza su locirane, i tamo gdje stanovnici odbijaju predati se, baze se uništavaju. To je izazov koji se može ispuniti, jer su snage svjetla brojnije od njih. Tako polako, ali sigurno, još i s osjećajem hitnosti postignut je naporan napredak. Još je uvijek nemoguće točno navesti kada će stići vrijeme koje omogućuje otvoreni kontakt s bićima svjetla, ali on se približava.

Vaša pomoć je izuzetno važna u ovom trenutku, jer kao jedan od svjetloradnika možete pomoći da isijavate svoje svjetlo kamo god išli. Postupno, ono se širi nadaleko i naširoko dok transmutira niže energije. Vaši su napori uvelike cijenjeni i voljeni ste izvan svake mjere.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja i nosi energije Svjetla i Ljubavi.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge