Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 13. siječanj 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 13. siječanj 2017

Mike Quinsey

Samo trebate pogledati oko sebe da vidite da se toliko toga događa u vašem svijetu koji je postao apsolutna košnica aktivnosti. Polako ali sigurno oni koji se bave svim aspektima rata uviđaju da im je teško nastaviti aktivnosti sa sigurnošću, jer njihova podrška više nije tako jaka kao što je bila. Također, snage Svjetla su sve aktivnije i imaju sve više uspjeha nego što se ranije očekivalo. Njihovo povjerenje raste i mnogi su sada svjesni da njih podržava Svjetlo. Dakle, oni grade svoj uspjeh koji će biti još veći nakon što se uvedu moderne i naprednije metode.

Veliki dio vašeg fokusa je na približavajućoj revalorizaciji vaših valuta, koja je sada započela. Njen utjecaj će biti ogroman na svjetskom tržištu, što daje svim zemljama jednaku mogućnost da trguju jedna s drugom. Kad konačno budete mogli tvrditi da sve u svijetu funkcionira bez problema gdje je uspostavljen mir, nebo je granica kad su vaše ambicije u pitanju. Do tada mračni više neće biti na Zemlji i veličanstveni mir i sreća će vladati. Dakle, držite se svog dobrog rada i nikad ne sumnjajte da će ishod biti ništa drugo osim po vašoj želji.

Usprkos vanjskom izgledu sve se odvija dobro, a sve aktivnosti na Zemlji mi stalno pratimo. Kao što smo već ranije istaknuli, slobodna volja se primjenjuje na sve duše, ali istodobno s njom dolazi i odgovornost za vaše postupke. To je razlog što svi vi na kraju života imate njihov pregled da saznate koliko ste to dobro napravili u skladu s vašim životnim planom, a tamo gdje niste uspjeli, razloge. Znajte da se svaki incident može ponovno pogledati točno onako kako se stvarno dogodio, a što je još važnije, omogućuje da saznate o svojim istinitim namjerama i akcijama. Ponovno ponavljamo da nitko ne donosi sud o tome osim vas. Rezultat toga je da ćete odlučiti kako „odigrati“ to iskustvo ponovo, na bilo koji način koji će vam dati priliku da budete uspješni bez da ostanete s još više karme. Također vam se daje svaka pomoć kako bi vam se omogućilo da prevladate sve probleme koji se mogu pojaviti.

Budite uvjereni da se ne tiču karme samo negativna djela, jer „dobra djela“ se mogu odmjeriti u odnosu na negativna pitanja. Nitko nije tu da vas prevari ili vas uvali u nevolje, daleko od toga, jer vaši vodiči su uvijek s vama i spremni ponuditi dobar savjet i pomoć vama na razmatranje. Oni vas nikad neće koriti ili pokazati bilo što osim potpune ljubavi i dobrote. Nijedna duša se ne treba nikada osjećati da je izvan otkupljenja, jer u svako doba duša odlučuje da se vrati Svjetlu, njeni vodiči će joj sa zadovoljstvom pomoći da se potpuno vrati u Svjetlo. „Služenje drugima“ su ključne riječi dok se krećete kroz više dimenzije.

Dok na Zemlji nastojite dobiti zadatke koji, kad su uspješno završeni, vas podižu. Međutim, kad više nemate potrebu za iskustvima nižih dimenzija da bi evoluirali, lakše ćete se odlučiti koliko i u kojem smjeru ići. Međutim, treba istaknuti da ste možda došli na Zemlju posebno da pomažete onim dušama koje se bore, u kojem slučaju kad završite svoj ugovor, možete se automatski vratiti na vaš zavičajni planet. Oni od vas koji su došli na Zemlju u tu svrhu će normalno biti svjesni svog statusa i znati će da su ovdje na misiji podučavanja. Samo je nekoliko ljudi na Zemlji iz tog razloga i mogu uzeti pozicije na vlasti gdje njihovo znanje i iskustvo može biti vrlo korisno.

Dio vašeg skoka u novi svijet dovesti će vas u dodir sa svim vrstama izuma koji će vas pokrenuti u Novo doba. Neki već postoje i čuvani su od vas od strane onih koji vas više vole držati u mraku. Međutim, neki izumi se pripremaju za distribuciju, ali sve dok se ne budu mogli sigurno uvesti očito će biti zadržani. Vozači manjih vozila će na kraju biti time zahvaćeni i približava se vrijeme kada benzin više neće biti potreban za motore s unutarnjim sagorijevanjem. Nalazite se na pragu brojnih velikih promjena koje se u međuvremenu mogu pojaviti tu i tamo.

Budite uvjereni da čim bude praktično, mnogi izumi koji će vam poboljšati kvalitetu života će biti uvedeni. Na primjer, promjene u transportnim sredstvima biti će divno otkriće, kada udaljenost više neće biti problem jer brzina putovanja će biti tako velika da će biti izvan vaše mašte. Tako su mnogi izumi spremni za uvođenje koji su bili zaustavljeni od strane mračnih i u stvari oni su ih koristili na vašu štetu. Neki su se ipak probili, ali samo tamo gdje su koristili njima.

Vi se tek dižete iz Srednjeg vijeka, ali neće potrajati dugo i vi ćete zaboraviti na teškoće života u ovom sadašnjem vremenskom ciklusu. Polako ali sigurno pojavit će se nove inovacije koje će ponuditi rješenja za vaše probleme, dajući vam više slobodnog vremena za „sebe“. Dani rada praktično cijelog života da bi živjeli su odbrojani, i s vremenom čak i vaš novčani sustav će postati nepotreban. Sve ide prema totalnoj promjeni načina na koji sada živite, i neće se dozvoliti da vam bilo što oduzme tu priliku.

Mlađe generacije među vama bile su već „novog doba“ kad su došle na Zemlju, tako da možete vidjeti s obzirom na dane mogućnosti oni će vas brzo odvesti u „obećanu zemlju“. Viša bića koja nadziru razvoj Zemlje potpuno su svjesna vaših potreba, i već su trasirala vaš put do prekrasne budućnosti kroz uzašašće. Apsolutno ništa ne može spriječiti da uživate sve ono što s njim dolazi, što je vaše da tražite. Život će poprimiti potpuno drugačiji izgled i za kratko vrijeme će imati malo sličnosti s onim što sada trenutno doživljavate.

Vaše kolektivne misli pomažu da se uspostavi uzorak budućnosti, tako da je važno da mislite i djelujete pozitivno cijelo vrijeme. U stvari, s vremenom će govor postati nepotreban jer će biti brže i učinkovitije koristiti moć misli. Međutim, to vrijeme je daleko u ovom trenutku, ali vam to daje ideju o tome kako će se stvari razvijati. Dakle, imate sve da gledate prema naprijed čak i ako ste u poodmakloj dobi života. Sama ova godina će biti puna akcija koje će vas voditi sve dalje do završetka ratova i postizanja trajnog mira u svijetu.

Uživajte u obećanjima za budućnost znajući da će se sve manifestirati za vas, a uvjeti će se promijeniti po vašoj želji i na vaše zadovoljstvo. Svatko od vas je pridonio oblikovanju darova koji vas čekaju, a mnogi prijatelji iz mnogih života također će doći da vas dočekaju raširenih ruku i s blagoslovima. Kakvo radosno i sretno vrijeme dolazi kad započnu proslave kad se vratite kući.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge