Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 12. veljače 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 12. veljače 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Mnogo toga se događa što su držali što je moguće više u tajnosti oni koji su u to uključeni. Jake glasine će obilovati time da će glavni događaj uskoro izazvati zatvaranje nekih banaka zbog velikih promjena koje su neizbježne i nezaobilazne, jer one se moraju uskladiti s njima tako da bi se izbjegao potpuni neuspjeh. Bilo bi lako reći da se ne brinete, ali takvi događaji su se događali i ranije i na kraju se pokazalo da su bili od koristi za vašu budućnost. To vas ne bi trebalo iznenaditi, jer promjene se uvijek događaju, ali možda ne na takvoj razini koja se sada očekuje. Svuda oko vas sve je više promjena jer se stari načini i sustavi "ažuriraju" kako bi se uskladili s Novom erom koja je započela. Na kraju ćete biti presretni njima, jer one će vam dati kontinuitet i dovoljno prihoda za život i udobnost.

Prije dugo vremena govorio vam je St. Germain da će se ove promjene dogoditi kad za to bude pravo vrijeme, a ono je stiglo, i vi ćete doživjeti cijeli potok njih tijekom naredne godine ili tako nešto. To će uključiti velike promjene i one će značajnije podići kvalitetu života. Pa ako se nađete uključeni u njima, imajte na umu da su one "čišćenje" starih sustava koji više ne služe vašim potrebama. Biti će trenutaka kada je važno raditi zajedno, jer na duge staze svi ćete biti uključeni i više nego zadovoljni ishodom. Budite sigurni da oni koji bi vam uskratili takav napredak neće biti u poziciji da ometaju od Boga dana obećanja o vašem oslobađanju iz planeta-zatvora. Da, on se tako nazivao u više navrata i mnogi su to negirali, ali je istina i uskoro ćete u potpunosti shvatiti kako se to dogodilo.

Naći ćete mnogo poruka koje vas informiraju o promjenama, a one bi trebale dati jamstvo koje mnogi traže. Nakon godina obećanja, iznenada sav rad koji je uložen u to donosi plodove. Vi nikad niste bili sami u vašoj borbi protiv mračnih, u ovom važnom trenutku imate dodatnu podršku bića koja su pratila vaš napredak iz daljine. Oni strpljivo čekaju pravo vrijeme da se u potpunosti otkriju. Oni su miroljubiva i mila bića koja dolaze iz mnogo viših razina, i pomažu Majci Zemlji i njenoj civilizaciji da sigurno pregovaraju o ovom kaotičnom vremenu. Vaša budućnost je osigurana bez obzira na nevolje koje ona može donijeti. Budućnost je zlatna i doba je velikog napretka koji će vas podići iz nižih vibracija i obećava mnogo radosti i sreće.

Neki pitaju što su sve te promjene i zašto sada, a odgovor je jednostavan: "Vrijeme im je". Otkad je ovaj ciklus započeo vi ste bili predodređeni da ćete doći do te točke u vremenu, a ishod je bio zbog napora onih od svjetla koji su održali svoja obećanja da će ga širiti nadugo i naširoko. S vremenom će ono također prigrliti mračne, jer oni će postupno odgovoriti na njega, tako da se očekuje da ćete vi od svjetla postupati s njima sa suosjećanjem. Oni nisu izvan toga da se opet probude i oni mogu biti uzdignuti u svjetlo uz vašu ljubav i pomoć. Nijedna duša nije izvan otkupljenja i možda možete vidjeti da je potrebno puno ljubavi da ih se probudi na svjetlo.

Svakog dana vašeg života većina vas se miješa s mnogim dušama na svim razinama evolucije. Možete osjetiti da li su neka bića od svjetla, ali ne možete biti sigurni. Zato postupajte sa svima podjednako uključujući i one koji su, čini se, bili bez znanja o svom pravom potencijalu. Često nekoliko ljubaznih riječi će ih probuditi i podići ih, i započeti tok misli koje ih vode do većeg razumijevanja. Čim duša reagira, njeni vodiči će joj isto rado pomoći i u većim stvarima. Pomoć je uvijek tu i nikad ne prestaje. Prekrasna je istina da su oni koji pronađu svjetlo u sebi željni da to podijele s drugima. Oni često postaju vaši iscjelitelji i učitelji, i tako svjetlo sve više raste i postaje moćna energija za dobrobit svih. Vi ste bili toliko uspješni da ste utemeljili svjetlo na mnogim mjestima, tako da sada postoji snažna mreža oko Zemlje. Ona se uzdiže a to čini da i Majka Zemlja postaje sve aktivnija donoseći još više svjetla. Pobjeda nad mračnima stoga je osigurana i oni se povlače jer nisu u stanju upravljati s vlastima kako su prethodno uspjevali.

Borba nipošto nije gotova jer mračni imaju svoje sluge diljem Zemlje, ali njihova moć da rade sve što žele je splamsala. Kako vrijeme prolazi sve više njih će shvatiti da su u oslabljenoj poziciji i odustati od borbe. Za razliku od vaših zatvora na Zemlji, dušama se daje pomoć i ljubav da ih vode natrag u svjetlo. Neće biti "kažnjavanja" na način kako vi razumijete tu riječ. Kad se oni vrate u svjetlo, oni će biti dobrodošli, ali će ipak morati biti kažnjeni za prošla djela. Svi vi ste to doživjeli kao "karmu", a to znači raditi kroz vaše pogreške kako bi se spriječilo ponavljanje.

Uglavnom neznano vama, postoji mnogo, mnogo bića koja vas nadgledaju kako bi se osiguralo da ne budete ometani ili zavedeni, i da vaše noge stoje čvrsto na zemlji. Dakako, oni od vas koji su sljedili svoj životni plan na dobrom su putu do uzašašća. Oh, kakva radost i slavlje će pratiti vaš uspjeh, jer put kroz vašu dimenziju je bio težak i vrlo testirajući, ali ste se uspješno nosili sa svim izazovima. Iako se to možda nije očekivalo, vama se ipak dao slobodan izbor o tome kojim putem ćete ići.

Mnogi od vas su dovoljno napredovali da znate da ste podigli svoje vibracije dovoljno da biste mogli uzaći. Vas će se pozvati da pomognete drugima koji također rade na uzašašću, i ne postoji ništa bolje od onih koji su već bili uspješni. Duh suradnje postaje snažniji kako napredujete kroz dimenzije, i duše slične vrste postupno se udružuju. To se već događa na Zemlji gdje ste privučeni jedni drugima zbog vaših sličnih vibracija. Život koji poznate i koji ste iskusili je daleko od stvarnosti, a vaše prvo iskustvo toga je u Summerlandu, gdje sve duše obično idu nakon tranzicije. Život je sasvim drugačiji od onog na koji ste navikli na Zemlji.

Život na Zemlji vas je učio kako se razviti uglavnom kroz vašu vlastitu odlučnost, i vama će se čestitati na takvom uspjehu. Ipak, kad se fokusirate na određeni put pomoć je uvijek na raspolaganju ako je budete trebali. Stojite na mjestu gdje ste svi vi, ali završili ste putovanje kroz materijalna područja. Sada možete stati i opustiti se i pomoći drugima koji još uvijek pokušavaju pronaći istinu svog bivstvovanja. Možda neće biti još jedna prilika kao što je ova za neko vrijeme, jer kao i sve stvari riječ je o igri s ciklusima iskustva.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaš put i dane do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge