Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 11. prosinac 2015


Mike Quinsey - 11. prosinac 2015

Mike Quinsey

Mnogo toga se događa na vašoj Zemlji u ovom trenutku, od čega je veći dio toga izvan vašeg vidokruga tako da znate malo ili nimalo o onome što se događa. Odvija se žestoki sukob između svjetla i mračnih koji brzo gube svoj utjecaj. Postupno dugo potiskivani izumi ili napredak dolaze u postojanje, s onim svjetlosnim bićima uključenim u to koja ponekad riskiraju svoje živote da to uspije. Međutim, mračni ne mogu zaustaviti protok i svjetlo se podiže u cijelom svijetu. S povećanjem razine vaše svijesti, više duša nego ikad odjednom postaje svjesno kako su stoljećima bile u zabludi. Vrijeme se gotovo zaustavilo, jer su mračni osigurali da novi izumi, koji bi vas podigli, budu zadržani. Budite sigurni da može biti samo privremenog kašnjenja, jer vama je suđeno da napravite skok naprijed prije nego što sadašnji ciklus završi.

Nakon što vam ove tehnologije počnu donositi korist, potreba da provodite većinu svog vremena kako bi zaradili za život polako će se mijenjati. Izumi koji će isključiti naporan život čekaju da budu uvedeni, a nakon što budu u uporabi vi ćete također postati više neovisni. Prosperitet će osigurati da svi imaju koristi od promjena, a siromaštvo će postati stvar prošlosti. Do sada je bogatstvo čovječanstva bilo u rukama male manjine koja vas je namjerno držala u neimaštini, tako da ovisite o njima. Ova situacija već se mijenja ali će trebati izvjesno vrijeme prije nego što osjetite blagodati. Bogatstvo svijeta će biti fer raspoređeno među ljudima prema njihovim potrebama. Vrijeme onih "koji imaju" i "koji nemaju" će proći, a pohlepa se neće tolerirati. Međutim, to neće ostati kao problem, jer s vremenom će rastuće vibracije omogućiti da se uzdižu duše koje su spremne biti dio novog društva koje se temelji na pravednosti i jednakosti.

Ako imate bilo kakve nedoumice u vezi vašeg mjesta u budućnosti, budite bez straha jer svaka duša će se naći točno na pravoj razini. Nitko se ne može podići na višu razinu nego što njegove vibracije dopuštaju. To znači da svi oni koji su vas držali tisućama godina zarobljene na Zemlji također će otići na razinu koja odgovara njihovim nižim vibracijama. Oni više neće moći ometati napredak vaše duše, i suočit će se s lekcijama koje su im potrebne za povratak u svjetlo. Sve funkcionira na apsolutno fer način, jer Bog uvijek drži sve duše u svom zagrljaju punom ljubavi.

Prolazili ste kroz mnoge kušnje i nevolje, i testirani ste do krajnjih granica, ali nikad više od onog što možete podnijeti. Toliko ste jači za iskustva, te ćete se moći nositi s raznim problemima na koje ćete naići kad budete volontirali u pomaganju dušama u nižim vibracijama. Radost u tome da možete pomoći drugima koji se bore kako bi pronašli svoj put kući, učinit će sve vaše napore vrijednim i korisnim.

Vi već vršite pripreme za svećane proslave, i za sretna očekivanja davanja i primanja darova od obitelji i prijatelja. Svaki put osjećaj ljubavi širi nadu i velika očekivanja za budućnost, čak i kad vas okružuje opasnost od negativnih aktivnosti koje znače izazivanje panike i straha. Ostanite mirni, a vaša prisutnost kad ste među drugim ljudima donijeti će umirujući učinak. To se najbolje može vidjeti u sudjelovanju u opuštajućim meditacijama, i u grupi gdje se snaga snažno osjeća i bolje je uočljiva.

Vi već uviđate da rastuće vibracije donose promjene u životinjskom carstvu, i da se stvaraju neuobičajena prijateljstva. Životinje se sprijateljuju s onima koje ih obićno love, a to će se širiti i bit će zabilježeno sve više takvih primjera. Na kraju one neće više loviti jedne druge za hranu, a zar nije prorokovano da "lav će ležati s janjetom". To je početak promjena koje će se postupno širiti nadaleko i naširoko. Čak i ljudska rasa na kraju će se promijeniti i kako se vibracije podižu više neće osjećati potrebu da jede životinjsko meso. Međutim, za sada većina duša jede takve namirnice da zadovolji potrebe svog tijela.

S vremenom ćete sve manje jesti, jer vaš izvor energije će biti oko vas, i vi ćete je izvlačiti iz njega, naravno. Iako mnogi nemaju sjećanje o tome da su bili u višim vibracijama, oni koji ga imaju će znati da izvlačite energiju iz svega oko vas. U svom visoko vibrirajućem tijelu vama će trebati vrlo malo vrsta prehrane kakve ste navikli na Zemlji. Neki od vas će naučiti da dimenzija koju vi zovete Summerland, je tamo gdje se većina duša nađe odmah nakon napuštanja fizičkog tijela. Gdje su duše imale drugačije iskustvo, trebalo bi istaknuti da je to zbog snage misli. Ono što očekujete da ćete doživjeti odmah nakon smrti u velikoj mjeri ovisi o vašim očekivanjima ili željama. Ako vjerujete da nema ničeg, to je onako kako će biti dok ne postanete svjesni da je drugačije od vaših očekivanja, i probudite se na aktivnosti oko vas.

Trebate biti otvorenog uma i spremni prihvatiti da život poslije smrti može biti prilično drugačiji od onog što ste dovedeni da možete očekivati. Oni s jakim vjerskim uvjerenjima u početku će naći stvari onakvim kao što su vjerovali, ali vrlo brzo će im svanuti da one nisu baš ono što su očekivali. Sastanak s najmilijima, rodbinom ili prijateljima, ubrzo će ukloniti sve sumnje u istinitost, ali imajte na umu da je moć misli ono što čini stvari onakvim kakve jesu i zašto je toliko razlika. Zbog toga pravi razlog da nećete željeti ništa, i naći da ono što je oko vas vam je vrlo poznato i slično vašim zemaljskim iskustvima.

Očito je da su vaša zemaljska iskustva stvarna i da ste vi taj koji je stvorio ono što nalazite oko sebe. To se toliko razlikuje od vašeg bivstvovanja u višim vibracijama da je u svakom pogledu mnogo prihvatljivije. Upravo ono što doživljavate ovisi o razini na kojoj se nalazite, jer tamo su označene razlike između njih. Vrlo je vjerojatno da će duše nižih vibracija tražiti informacije koje su dobili ovdje, a njihova iskustva mogla bi ih dovesti u mračnije razine gdje ima mnogo manje svjetla. Budite uvjereni da oni od vas koji su od svjetlosti ne trebaju imati nikakvog straha o tome gdje se možete zateći, jer nedostatak svjetla je ono što vas vodi do nižih razina da se možete naći u gotovo potpunom mraku.

Kako se kraj ovog ciklusa približava, a stvari na Zemlji dolaze do svog završetka, biti će teško utvrditi što se zapravo događa. Međutim, mnogo truda je uloženo u zaustavljanje aktivnosti mračnih da vam ne ometaju oslobađanje od njih. Velika postignića vrlo su blizu i značajan napredak može se vrlo brzo očekivati. Strpljivo ste čekali neki značajniji napredak i kao rezultat napora koji su u to uloženi, postoje čak i mogućnosti da se vrlo brzo dogode važne najave. Ja sam Mike Quinsey i donosim vam te poruke kroz moje Više Ja kako je tražio St. Germain. One se šalju s ljubavlju i blagoslovima svim dušama.


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge