Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 11. studenog 2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 11. studenog 2016

Mike Quinsey

Ljudima u Americi su rezultati njihovih predsjedničkih izbora bili potpuno iznenađenje, jer što se više približavao kraj, Trump je dobio poplavu snažne podrške u velikoj mjeri od onih koji su bili neodlučni do posljednjih nekoliko dana. Nijedan od dva kandidata nije bio dobro pripremljen za tako važan položaj kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Međutim, postoji mogućnost u razdoblju od 3 mjeseca ili manje da će biti događaja koji će zasjeniti sve drugo što se do sada dogodilo. Nova država Sjedinjene Američke Države čeka na krilima da bude proglašena, a to znači da rezultati izbora neće imati značaj kad je to u pitanju. U tim okolnostima se očekuje da će Trump dati ostavku i time napraviti mjesta novim kandidatima u novim izborima. U tom slučaju smatra se da je Paul Rayan onaj koji će biti imenovan kao privremeni predsjednik dok se ne održe novi izbori.

Ovi događaji su neizbježni i ne može se spriječiti njihovo odvijanje, jer oni su već zapisani u budućnosti i vrlo brzo će se manifestirati. To će biti prekretnica za cijelo čovječanstvo, dok se kreće putem koji će ga osloboditi kontrole mračnih. To će omogućiti čovječanstvu da napravi velike korake naprijed, koji će dovesti do uvođenja korisnih i dobrodošlih promjena koje su dugo zadržavane. Dakle, mnogi događaji čekaju priliku da otkriju pravu budućnost Zemlje i njenih stanovnika.

Ovo je kraj solarnog ciklusa koji je trajao više od 25.000 godina i za to vrijeme gotovo svi su imali mnogo života na Zemlji. Kroz njih ste došli kao mnogo veće duša nego kad ste prvi put počeli ciklus. Evolucija je ključna za iskustva koja ste imali gdje su se lekcije često ponavljale kako bi se osiguralo da su dobro naučene. Kao grupa duša oni su uspjeli gdje su prethodni ciklusi završili s neuspjehom. Svaki put duše koje nisu bile spremne uzaći ušle su u još jedan ciklus da nastave svoja iskustva, s obzirom na postupan razvoj i stvaranje još jedne prilike da uzađu. Nema nikakvog pritiska na njih i svakoj duši je dopušteno da se razvije u svoje vrijeme. Međutim, njih će i dalje podržavati duše koje su se spustile iz viših područja u tu svrhu. Međutim, neke od njih su došle iz svojih civilizacija i sve su volonteri. Takvi slučajevi su uobičajeni među onima koji su već uzašli.

Kad se otkrića počnu objavljivati o vašem pravom Ja, mnogi će u to teško povjerovati i biti će i šokirani i radosni. Budite uvjereni, međutim, da oni koji su ovlašteni da dovedu istinu u postojanje, ostavit će vas bez sumnje da su istinite. Promjene na Zemlji će vam donijeti pogodnosti koje će zajamčeno značajno podići kvalitetu vašeg života. To će biti vrijeme kada ćete imati sve bitne pogodnosti koje osiguravaju udobnu razinu postojanja. Tako da se ne morate brinuti o svom blagostanju, jer standard će biti mnogo viši nego prije. Mnogi stari oblici transporta će nestati da bi napravili put onim koji su pouzdani i bez zagađenja kada su zrak i Zemlja u pitanju. Vaša mora i zalihe vode će biti očišćeni u trenu pomoću naprednih tehnologija. Liječenje će se na kraju provoditi samo uz pomoć zvuka i svjetla, tako da će biti apsolutna revolucija u tom pogledu. Dakle, budućnost sadrži mnogo toga što će vas oduševiti i začuditi, a vi ćete apsorbirati više vibracije i biti savršenog zdravlja.

Budući da počinjete "sanjati" o budućim pogodnostima, tako ćete ih privući sebi. Što više duša to radi, brže ćete ih moći koristiti. Također je vrijedno spomenuti da na kraju potreba da provodite najveći dio svog života radeći, također će postati nepotrebna, jer toliko toga što još uvijek radite ručno, to će raditi roboti. Čak i sada njihov razvoj je znatno napredovao i oni već obavljaju manje zadatke. Ono što je bilo uglavnom znanstvena fantastika u prošlom stoljeću brzo postaje vaša stvarnost, i sposobna je promijeniti vaš način života tako brzo. Također i ono što se zadržavalo od vas dugo vremena, ulazi u vašu stvarnost, a to će se ubrzati kad mračni koji su to zadržavali budu uklonjeni.

Najbolje za vas je da budete otvorenog uma ako želite brže evoluirati kad vam ideje i činjenice budu predstavljene. Nešto što se može odnositi na mnoge ljude povezano je s rođenjem novog člana obitelji, kad se sazna da u bebino tijelo ulazi duh koji je prije rođenja izabrao one koji će biti roditelji. Izbor je napravljen imajući na umu koju vrstu životnog iskustva žele imati dok ne odrastu i krenu svojim putem. Izbor se sastoji od lekcija koje žele naučiti, a ponekad se događa da se mogu inkarnirati više puta s istim roditeljima. Ipak, sve nije testiranje i težak rad jer karma će također uključiti one dobre trenutke u vašem životu kad dobivate pauze i ostvarujete svoje želje. Također imajte na umu da kad je vaš životni plan u pitanju, vaš izbor roditelja će biti onaj koji najbolje odgovara da vam pruži ono što vam je potrebno da uspijete.

Neki čitatelji mogu sumnjati da su izabrali svoje roditelje jer su možda imali teško djetinjstvo. Budite sigurni da čak i u takvim okolnostima nema greške, a iz bilo kojeg razloga ste ih izabrali, to je zato da dobijete iskustvo koje ste trebali. To također može uključiti karmu gdje imate nedovršene stvari koje moraju biti izbrisane. Kad počnete razmišljati u vezi karme naći ćete da to pomaže pronaći razlog za vaša životna iskustva. Sva su vrijedna, a neka su vrlo važna za vaš napredak kad je vaša evolucija u pitanju. Tome se ne može pobjeći osim da završite svoj život prije vremena, ali takva vrsta akcije samo vam stvara još više problema. Uzmite život za ozbiljno i učinite sve što možete svaki put i nadamo se da ćete se moći očistiti za sva vremena. Neki od vas mogu sumnjati da ste izabrali svoje roditelje jer ste možda imali teško djetinjstvo, ali znajte da to može raditi u oba smjera, jer roditelji također mogu imati lekcije za naučiti.

Budući da je ovo završno vrijeme, duše će biti vrlo zauzete pokušavajući podići svoje vibracije, i da povećaju svoje šanse da se podignu iz nižih vibracija. Mnoge će uspjeti i intuitivno znaju kad su na putu do uspjeha. Budite blagi i ljubazni prema drugim dušama i učinite im ustupke ako im nedostaje ljubavi za druga ljudska bića. Sve duše se miješaju na Zemlji, i sve uče jedna od druge, pa uzmite u obzir da, kad izgubite kontrolu i nađete razlog koji vam osigurava da je malo vjerojatno da ćete to ponoviti.

Stvari dostižu točku kada se velike stvari moraju dogoditi vrlo skoro, jer mnogo je nemira među ljudima koji imaju malo ili nimalo pojma o tome što se događa. Oni dolaze do samog ruba strpljenja i to je recept da stvari izbjegnu kontroli. Potrebne su smjernice i dovoljna pomoć kako bi ih se upoznalo da će budućnost biti prekrasna i da će promijeniti njihovu percepciju života, jer će to biti vrlo prihvatljivo.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo uljepša vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge