Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, July 11, 2012

SaLuSa, 11. srpnja 2012

Ne postoji vrijeme poput sadašnjeg trenutka da biste prosudili svoje odnose s prijateljima i obitelji. Često ste prilikom inkarnacije smješteni uz duše koje ste poznavali u prijašnjim životima te iz tog razloga vjerovatno imate problema među sobom s kojima se morate ponovo suočiti. Jer postoji blokada među vama, ona se prenosi u svaki slijedeći život sve dok ne bude riješena. Kada ste ponovo smješteni u obitelj, vi ne znate uzrok no možete osjećati netrpeljivost među vama. Zato što se od članova obitelji očekuje da se slažu, postoji nada da se razlike mogu mnogo lakše prevazići. Ipak, to nije uvijek slučaj i mogu se još i pogoršati.

Stoga, ukoliko prepoznajete da se nalazite u takvoj situaciji, shvatite kako je do toga došlo i učinite nešto da biste popravili štetu u vašem odnosu. Ponekad je najteži dio smoći snage oprostiti, a to nije znak slabosti s vaše strane. Budite prvi koji će ponuditi maslinovu grančicu mira i to će otpustiti negativne emocije koje držite u sebi. Bit će bolje da se pozabavite problemom sada nego da pustite da se zagnoji i ostane uz vas. Oni koji se drže ideje da su oni žrtve, trebali bi razumjeti da karma obuhvaća rješavanje problema između dvoje ljudi koji su jednako u njega uključeni.

One duše koje shvate da je lako oprostiti djela usmjerena protiv njih, pokazuju svoj duhovni napredak i, tako postupajući, pomažu i drugoj duši da evoluira. To je način da se izbjegne razmišljanje u razmjerima osvete jer je nepotrebna budući da niti jedna duša neće izbjeći da se u određenom trenutku suoči sa duhovnom pravdom. To ne znači da je uključena kazna, to je karma i donošenje odluka da ćete prihvatiti slijedeću mogućnost da pokažete da se možete nositi sa svojim problemima bez neželjenih rezultata.

Nekontrolirane emocije su korjen toliko mnogo uzrujavanja koja prolazite i obično su potaknute egom i takozvanim ponosom. Ukoliko želite uzaći na razine gdje postoje mir i harmonija, tada morate započeti živjeti na taj način sada. Budite onakvima kakvima se gledate u postojanju vašeg Višeg Ja i budite slobodni od nižih vibracija i nedostatka Svjela. Vrijeme borbe za opstanak je gotovo pri kraju i vi ćete ući u novu fazu gdje ne postoji nestašica već obilje. Gdje vas oni od tame neće više moći pokoriti i oduzeti vam vaša prava. Stojite na vratima slobode i mira te se od vas traži tek da se prema drugima odnosite kao prema Jedinstvu u sebi.

Kada biste samo svi mogli razumjeti da ste čekali na ovo razdoblje tisućljećima. Prošlost se lomi i otpada s vas i vi biste si trebali dozvoliti da nastavite sa svojim životima. Nastavite s iskustvima koja su vas nadahnula i znajte da one duše koje ste voljeli i živjeli s njima čine isto. Ukoliko je u vašim budućim planovima da se sretnete s njima, bit će tako, ali naravno, mnogi će putovati uz vas dok ste na putu uzašašća. Nitko ne prekida odnose namjerno, ali morate prepoznati da slobodnu volju imaju i drugi, upravo kao i vi.

Sve što slijedi onima koji uzađu jest više vibracije i kao takvo nije podložno nižim vibracijama te održava svoj oblik. Starenje kakvo poznajete više se ne događa i, u biti, sve ostaje stanju svog vrhunca. Da li možete zamisliti koliko je to divno kada nema propadanja ili smrti? Ipak, stanje nije statično i promjene se događaju bez ostavljanja nereda za sobom, jer su trenutačne. Upamtite, Dragi, da su to razine na kojima ćete biti sposobni stvarati snagom misli, ali i odkreirati ukoliko to bude nužno.

Kada razmišljate o tome što ćete steći, sigurno je vrijedno uložiti sav trud koji je potreban da biste bili sigurni u svoje uzašašće. Vaša namjera je jedna stvar, no morate početi živjeti svoju istinu sada. Čuda Univerzuma daleko nadmašuju vašu imaginaciju i život svugdje buja, čak i u istom prostoru koji vi nastanjujete. Sve duše prolaze ono što su izabrale kao sredstvo podizanja vlastitih vibracija, dok u isto vrijeme daju doprinos zbiru znanja iz kojeg mogu učiti sve ostale duše.

Nakon vaše dimenzije uvidjet ćete da je Jedinstvo svog života cijenjeno i shvaćeno te posljedično postoji ljubav i prijateljstvo između svih civilizacija. Ipak, postoje individualne grupe koje su iznimka, a koje možete zvati pobunjenicima, no oni ne predstavljaju prijetnju i s njima se lako nositi. Ponekad se infiltriraju iz drugih Univerzuma, no mogu biti otposlani odakle su i došli. Na Zemlji je bilo daleko drugačije jer ste na daleko nižim vibracijama koje omogućavaju Bićima slične vibracije da uđu u vaš prostor. Sad kad smo to rasčistili, moramo ukazati da smo vam mi bili zaštitnici držeći na distanci neautorizirane posjetitelje Zemlje. Da Galaktička Federacija Svjetla nije bila uz vas na tom putu, danas ne biste bili ovdje. U vašem sadašnjem ciklusu vi ste bili poput male djece kojoj je potrebna ruka vodilja i zaštita.

Mi smo uživali u našim iskustvima s vama i naučili smo mnogo o problemima s kojima ste se suočili. Za nas je to bilo iznimno zadovoljavajuća avantura i radujemo se prekrasnom ujedinjenju koje nam se rapidno približava. Tada ćete sresti vaše prave obitelji iz kojih potječete prije mnogo tisućljeća. bilo je to dugo putovanje, no u ranijim civilizacijama poput Atlantide, mnogi od vas su nas sreli jer su u određenim razdobljima vibracije bile više te smo mogli redovito prebivati uz vas. Atlantida je imala svoje uspone i padove te je na kraju odgovorna za svoje vlastito uništenje. To bi se lako moglo ponoviti na vašoj Zemlji, no neće zbog naše prisutnosti i interveniranja.

Vaša sudbina je da uzađete i nikakvo ometanje Mračnih neće to promijeniti. Ne tako davno se počela raspadati osnova njihove moći i gotovo su onesposobljeni. Oni sada, kao što običavate reći, bježe u strahu jer je tolika bila njihova arogancija da su mislili da njihov plan ne može podbaciti. Sada su očajni i na izdizaju, ali to je sve budući će biti odstranjeni od onoga što su smatrali svojim neprikosnovenim pozicijama. Ne bojte se, Dragi, jer smo preuzeli stvari u svoje ruke i štit ćemo vas do samoga kraja.


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - SvjetloradniciDonations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge