Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 11, 2012

SaLuSa, 11. svibnja 2012


Toliko toga se događa, ali vam uvijek ne možemo reći sve detalje. Trebalo bi biti dovoljno reći da kontroliramo situaciju i da su naši saveznici blizu započinjanja niza aktivnosti, koje će pokazati svima da mi mislimo ozbiljno. Više nećemo biti ometani i brzo ćemo riješiti s onima koji su uključeni u obstruiranja. Postoje brojni pouzdani saveznici koji su u prvom planu objavljivanja informacija, to pojašnjava jasno što naše namjere. U kratkom vremenu ćemo odigrati našu ulogu u dovođenju činjenice izravno u javnost. Masovna uhićenja će se desiti za nekoliko tjedana a ne mjeseci. Međutim to je velika operacija koja ne može početi dok sve nije na svom mjestu. Došavši do ove točke želimo da to teče glatko sa što manje problema koliko je to moguće.

Naši brodovi su zauzeti praćenjem aktivnosti mnogih zemalja koje imaju potencijal za korištenje nuklearnog oružja i u skladu sa našim upozorenjima mi ćemo ih spriječiti da ih koriste. Ratovi su uvijek bili izvor dobiti uglavnom za industriju oružja jer oni nemaju skrupula i isporučiti će opremu bilo kojoj strani uključenoj u sukob. Oni će odgovarati za svoje sudjelovanje u ratovima, kao i svi pojedinci koji su sudjelovali u zločinima protiv naroda. Mnogi zločini su se dogodili a da niste ni svjesni, ali istina ne može biti skrivena. Nakon što mediji započnu izvještavati o uhićenjima koja su već u tijeku a koja uključuju mnoge javne osobe, bit će poziva za odmazdu. Mi ipak tražimo da svatko izbjegava izljev svojih emocija jer vas uvjeravamo da će pravda biti zadovoljena. Za razliku od ranijih vremena, nitko neće moći varati pravdu ili kupiti svoj put iz nje.

Imat ćete toliko toga za uživanje u bliskoj budućnosti kad budete shvatili da ste se oslobodili od kandži mračnih. S promjenom vlada opet će biti nekih iznenađenja spremljenih za vas, kako što ćete vidjeti, oni koji su u svjetlu doći će na pozicije moći i autoriteta. U Vladi SAD će i dalje biti Barack Obama jer kao što smo mnogo puta istakli, on je velika duša Svjetla. On je već poduzima akcije koje će pomoći našim saveznicima, u dovođenju kabale da odgovara za svoje zločine.

Uskoro će doći jedna zapanjujuća objava za drugom a puna namjera plana za vašu slobodu će biti jasna. Vaš suverenitet će biti vraćen a mi iz Galaktičke Federacije ćemo sudjelovati u svim promjenama kako bi se osiguralo da one budu legalne i pravedne. Svugdje u svijetu su vaša prava postupno smanjivana i često su uvođeni i drakonski zakoni koji su ih zamijenili. Sve to će se promijeniti i ljudi na Zemlji će biti ponovno ujedinjeni. Imate puno više zajedničkog nego što mislite a religija i politika više neće stajati između vas. To su sva pitanja koja će biti sređena tako da će se u budućnosti sve temeljiti na istini i uz idealnu pravednost i predstavljajti će želju naroda.

Naša poruka vama je da ostanete mirni i da ignorirate pokušaje onih koji će pokušati krivo interpretirati događaje kako se oni budu razvijali. Neki od njih će namjerno stvarati strah pa će oni bez ikakvog prethodnog znanja biti zbunjeni. Međutim, kroz razne izvore, osobito Internet, mi ćemo osigurati da informacije budu lako dostupne. Uskoro ćete svjedočiti najvećem spektaklu koji se ikada dogodio u vaše vrijeme i onda ćete tek shvatiti koliko su naši planovi bili temeljito razrađeni. U povijesti će biti zabilježeno o tome kao o događaju bez presedana u svom opsegu i dosegu i izaći će na vidjelo oni koji su ilegalno i kriminalno kontrolirali vaše živote.

Budući da su mnogi od vas dobro napredovali u Svjetlu, molimo vas da širite mir i razumijevanje dok vam se mi sami ne budemo mogli obratiti izravno. Na kraju puta je kako bi vi rekli je „zlatno jaje“ u kojem se nalazi toliko obećanja i novi život koji istinski odražava sve što je od Svjetlosti i Ljubavi. S vremenom će se to stanje u potpunosti uspostaviti i tek će malo podsjećati na ono što doživljavate sada, te ćete se preselili na novu razinu koja će vam dati sve što vam je do sada negirano. Otkrit ćete da imate moći koje su kod većine od vas mirovale i one će doći sa vašom višom razinom svijesti. Od svega što se događa to je najvažnija promjena, jer je dio vaših priprema za Uzašašće. Kada pogledate unatrag nekoliko godina, osjećamo da će mnogi od vas priznati da ste se doista već uzdigli na novu razinu svijesti. Do sada niste bili ohrabrivani da prihvatite da imate mogućnost da se sami uzdignete i bili ste godinama držani u neznanju.

Dragi, pripremite se za promjene i znajte da će bilo kakva neugodnost biti kratkotrajna. To će se razlikovati od jednog područja do drugo i jedne zemlje do druge, ali sveukupno bi trebali proći kroz teška vremena. Bilo bi pametno da se pripremite na privremen nedostatak hrane i drugih osnovnih životnih potreba ali ne morate paničariti jer mi i naši saveznici planiramo za sve nepredviđene detalje. Zajedno ćemo urediti da stvari opet teku normalno što je brže moguće. Glavna stvar je da ste dobro informirani i nadamo se da ćemo u kratkom vremenu uspostaviti pouzdan komunikacijski sustav. Da budete unaprijed upozoreni da se pripremite i imate dovoljno vremena za ozbiljno razmislite o tome kako ćete se nositi s pitanjima koja će izravno utjecati na vas.

Vi ste dugo čekali da dostignete ovu točku u vašim životima i mi znamo da dok se ne pojavi pravi dokaz o tome što će se uskoro dogoditi, vi će biti oprezni. To će vam izgledati nestvarno i sigurno nevjerojatno, kada naučite o opsegu uhićenja koja se odvijaju. Ne možemo ostaviti ni jednog od mračnih na mjestima sa kojeg bi mogli ometati naše aktivnosti i mi ćemo ih zaustaviti na njihovom putu, jer znamo da oni i dalje planiraju zločine da bi vas zadržali u strahu. Ne brinite jer smo u potpunosti svjesni što oni planiraju i nećemo dopustiti nikakve napade na vas. Naša tehnologija je previše napredna da bi bili prevareni od bilo kakvih pokušaja.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i vjerujemo da smo vas umirili jer želimo da uživate u promjenama usmjeravajući vaš pogled na ishod. To će biti razbijanje zadnjeg pokušaja tamnih da vas uguše.


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge