Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 10, 2012

SaLuSa 10. prosinac 2012.

Nadamo se da svaka osoba koja je svjesna značaja 12.12 obavlja pripreme da bi primila nove energije. One će utjecati na svakoga do određene mjere, no daleko je bolje ukoliko poduzmete koreakte da biste u tome sudjelovali svjesno. Ono što ćete činiti nije samo od pomoći za vaš vlasititi rast, već i za uzemljenje energija tako da će i drugi imati od njih koristi, uključujući i Majku Zemlju. Uz vašu svjesnost i fokus na te energije, trebali biste osjetiti rezultat dok vam ulaze u tijelo. Vrtoglavica će biti uobičajena i osjećaj intezivnog mira i smirenosti. Uživajte u njima i znajte da ste bili uzdignuti na novu razinu svijesti, ono koja će trajati.

Drugi oko vas će osjetiti vaše nove energije i vi ćete shvatiti da veoma mala djeca često mogu vidjeti Svjetlo unutar vaše aure. Također ćete shvatiti da će vam vaša nova razina smirenosti omogućiti da imate apsolutnu kontrolu nad vašim emocijama. Vjerovatnosti da postanete uključeni u negativne emocije su veoma male, a vi ćete, u stvari, biti faktor u njihovoj pretvorbi već samom vašom prisutnošću. Dok se ne naviknete na više energije, možda ćete osjetiti neodoljiv poriv izraziti ih kroz grljenje ljudi. Kada osjetite ljubav za vašu obitelj duša, posve je prirodno da ćete je htjeti s njima podijeliti.

Za sada, vi ste među dušama koje su sve na različitim razinama, no zamislite koliko će biti prekrasno osjetiti kada ćete biti među sebi jednakima. Kada budete posve oslobođeni iz dualnosti, Zakon privlačnosti to osigurava, i život postaje opušteno i ugodno iskustvo. Također je to i razlog zašto će, nakon što se odigra Uzašašće, različite promjene brzo biti provedene jer oni koji im se protive više neće biti na vašoj razini. Kao što znate, bila je ovo veoma teška godina za sve koji su bili uključeni u pripremu za provođenje promjena, mračna smutnja se trebala povući sa scene i omogućiti da se Uzašašće neometeno odvije. Umjesto toga, oni su opetovano odbijali suradnju i uložili su još jedan očajnički napor da unište već ostvaren napredak. Sada, njihovo ometanje nije ništa do li zanovijetanje i oni znaju da će uskoro isteći njihovi dani na Zemlji.

Mi iz Galaktičke Fedracije smo uvijek razmatrali svaku opciju u vezi sa Uzašašćem. Stoga budite sigurni da, iako vam do sada nismo bili u mogućnosti predstaviti mnogo postignuća, obavljen je neophodan posao tako da odmah nakon Uzašašća će sve stanice moći krenuti u akciju. Ovoga puta, sve će biti provedeno javno i možemo vam potvrditi da će vaši mediji biti otvoreni i biti slobodni izvještavati istinu. Nepotrebno je naglašavati, toliko toga će se događati na različitim stranama svijeta, a mi možemo brzo eliminirati bilo kakvo zaostalo zagađenje neba, mora i tla. Mi smo ga, u stvari, držali pod kontrolom dugo vremena, no djelovanje nam je bilo ograničeno zbog karmičkih razloga. Vrlo skoro nećemo biti njima ograničeni, već ćemo biti slobodni raditi s vama i Bićima sa drugih planeta.

Promjene koje ćete proći će vam odstraniti ostatke bilo kakve povezanosti sa starim vibracijama i starom paradimom. Mnogo toga se treba promijeniti i to tijekom dužeg vremenskog razdoblja zbog količine posla koji je nužan. Ipak, osnovno je odstraniti siromaštvo, beskućništvo kao i druge potrebe, odmah će biti odredište naše pažnje. U prošlosti, mogli ste imati živote s mnogo potreba, a Mračni su vam namjerno onemogućavali u dijeljenju obilja i bogatstva vašeg svijeta tijekom dugo vremena. Novi ciklus će sjedočiti potpuno novom pristupu životu kada će sve biti dijeljeno i neće biti pohlepe ili korupcije ili sustava koji omogućavaju da ljudi dijele profit, a preko tuđih leđa.

Postojat će pravednost i poštenje u svim odnosima, a usluge će biti plaćene onoliko koliko će biti smatrano razumnim. Istsina je često bila rijetka pogodnost, no u Novom Dobu će biti uobičajena jer će biti očito ukoliko netko neće biti u potpunosti iskren. Kao što možete vidjeti, bit će zadovoljstvo susresti ljude znajući da su u potpunosti vrijedni povjerenja te da su od Svjetla kao i vi. 2013. će biti godina velikih napredaka, a sve što je planirano odvijat će se bez ikakvih problema. Kako će napredovati, još uvijek ćete se nastavljati razvijati no u sporijem tempu te ćete moći iskusiti veći rast kada je u pitanju vaša svijest. Supersvijest je vaš cilj koji vas nosi na posve drugačiju razinu. Imat ćete prilično toga na što ćete se morati navići i to u kratkom vremenu, stoga se nemojte zabrinjavati dalekom budućnošću.

Mi, uz mnoge druge civilizacije, pažljivo motrimo vas i vašu Zemlju, i sa znanstvenog i sa osobnog gledišta. Svatko od vas je poseban i izabran za iskustvo Uzašašća. Na primjer, mnogi su Svjetloradnici potrebni da bi ustanovili postavke koji će omogućiti da se Svjetlo održi i porazi Mračne. U tome ste bili izvrsni i opravdali ste našu vjeru u vas, a zapamtite da je cijelim putem to ovisilo o slobodnoj volji. Pomogli smo kao i druga Bića, no u konačnoj računici, vi možete preuzeti sve zasluge za ono što ste postigli. S vremenom ćete naučiti više o vašem vremenu u dualnosti kao i vašim mnogim životima provedenim u iskustvima svih krajnosti kojih se možete sjetiti. Uskoro ćete to sve ostaviti iza sebe i nitko vam neće zamjerati prijašnju indiskreciju. Govoreći u karmičkim razmjerima, vi ste to otplatili, a oni koji uzlaze neće nošta od toga nositi sa sobom nakon što završi ovaj ciklus.

Dragi, jednostavno dopustite da stvari teku i budite dio toga te znajte da ćete uzaći i tada ćete moći odbaviti bilo kakve brige ili opterećenja. Svi će biti zbrinuti prema svojim potrebama i svi će uživati odnos pun brige i poštovanja prema njihvom suverenitetu. Sada imate sve razloge da budete veoma uzbuđeni jer s tek nekoliko preostalih dana, dugo čekanje je gotovo završreno i veličanstvena događanja će započeti, a vi ste ih već svjesni. Znamo da se neki od vas još uvijek brinu o sudbini prijatelja ili obitelji, no dopustite da još jednom potvrdimo da će se svaka duša naći upravo tamo gdje treba biti u skladu sa svojim pred-životnim ugovorom. Također zapamtite da nikada ne možete biti u potpunosti odvojeni jedni od drugih ukoliko među vama postoji veza ljubavi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i dajem svoju ljubav svima vama, prekrasnim dušama.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni


Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge