Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 10. studenog 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 10. studenog 2017

Mike Quinsey

Događaji su sve bliže završetku kada je u pitanju revalorizacija valuta. Nema sumnje da će se to dogoditi, a prve zemlje koje će od toga imati koristi već su se pripremile da krenu naprijed u kratkom roku. Kao što ste nesumnjivo svjesni, mnoge stvari napreduju dobro, što signalizira značaj promjena koje se događaju diljem svijeta. Stare energije umiru, ali ne prije nego što izazovu zbunjenost i uzrujanost. Međutim, budite sigurni da čišćenje dobro napreduje i otkriva ono što se dugo vremena skrivalo, a oni u to uključeni više ne mogu sakriti svoje aktivnosti. Za njih neće biti mjesta za skrivanje, a njihovi zločini će se otkriti i morat će za njih odgovarati. Nove razine poštenja i integriteta bit će pravilo dana, a ništa manje neće biti tolerirane.

Mračni su već neko vrijeme u povlačenju, ali još uvijek su sposobni stvarati neugodnosti, do točke u kojoj se stvari moraju čuvati od njih. Međutim, oni više ne predstavljaju prijetnju koja su nekoć bili i kako vrijeme prolazi, oni će biti uklonjeni jednom zauvijek. Neki će pokušati pobjeći od pravde, ali će njihovi pokušaji biti uzaludni i neće moći napustiti Zemlju. Oni su služili svojoj svrsi da testiraju one od svjetla i izađu poraženi od njih. Njihova sudbina je da odgovaraju za svoje postupke protiv zakona svemira, i jasno je da trebaju puno toga naučiti.

Dok se krećete u više sfere imajte na umu da ćete morati voditi brigu o onome što mislite ili govorite. Jer kroz moć misli, ono što mislite je ono što postajete. To znači da možete manifestirati sve što vam treba. To nije tako teško kao što možda zamišljate, jer vi odrastate u tome i zato imate vremena da se naviknete na to. Čak i sada snaga vaših misli dovoljna je da privuče stvari k vama. Naravno, ako se usredotočite na negativne stvari koje vas ometaju, možete ih na isti način privući k sebi. Opet, međutim, dok evoluirate, vi učite kontrolirati svoje misli i dati vlast samo onima koji vam pomažu.

Vi ste u vremenu kada istina izlazi na površinu i kada će se otkriti mnogo toga što je bilo skriveno. To će iznova napisati vašu povijest i otkriti kako ste bili nisko držani i kako vam se lagalo za mnoge stvari. Međutim, sada imate pravo znati istinu, i polako ali sigurno će vam se otkriti da je utjecala na vaše živote. Mnogo toga se od vas tajilo, a posebno ono što bi vaše živote učinilo mnogo ugodnijim. To će biti ispravljeno i dobit ćete sve prednosti u dogledno vrijeme. Zato nemojte očajavati zbog događaja koji su posljedica promjena koje se događaju. Staro se briše kako bi se stvorilo mjesto novom koje će vas brzo podići.

Gledajte naprijed i razmišljajte o "Novom dobu" jer ono tek počinje djelovati kada se energije promjene nastavljaju izgrađivati. Vjerujte to jer ste prešli preko mosta bez povratka na stare načine. Budite uzdignuti i ne dopustite ničemu što se događa oko vas da vas povuče u negativno razmišljanje ili negativne akcije. Vama se pomaže na sve načine pa budete vođeni vašim intuitivnim mislima, koje dolaze iz vašeg Višeg Ja koje vas dobro poznaje i radi s vama cijelo vrijeme. Međutim, niti jedan vaš vodič neće raditi protiv vaših želja ili vaših odluka slobodne volje. Oni će ipak pokušati dati sve od sebe da utječu na vas, na najbolji način, kad skrenete sa svog životnog plana.

Većina zemalja je u pomanjkanju sredstava i ne mogu uvijek plaćati osnovne zahtjeve da bi najsiromašnije ljude izvukle iz siromaštva. To je situacija koja vapi za novim vodstvom koje može pronaći odgovarajuća rješenja bez pogoršanja stvari. Očito je da su bogati sve bogatiji i da je bogatstvo svijeta u rukama vrlo malo ljudi. Pravedna raspodjela bogatstva pomogla bi u rješavanju nejednakosti, ali to se neće dogoditi sve dok se ne naprave dalekosežne promjene. Dugo očekivana promjena vrijednosti valuta je korak za postizanje nekakvog uspjeha, ali je samo početak jer se predviđa još promjena. Postoje ljudi koji čekaju da dobiju položaje na vlasti koji mogu vidjeti daleko naprijed i imaju sposobnost oblikovati budućnost za korist svih ljudi. Ne bi trebalo dugo proći prije nego što se njihove sposobnosti prepoznaju i dobiju priliku da pokažu što mogu učiniti za svakoga.

Metež će trajati neko vrijeme, ali iz njega će doći nove ideje i načini brzog rješavanja potreba ljudi. Neki će se pokušavati čvrsto držati onoga što poznaju, ali vrijeme je za promjenu i kraj svega onoga što je kočilo čovječanstvo. To će naravno dovesti do onih koji su držali vlast, a nju su do nedavno imali Illuminati. Nakon što su uspostavili bazu moći u vojsci, iskoristili su je da ispune svoje vlastite ambicije i koristili su je u tajnosti. Prema tome oni nisu odgovarali nikome u vlasti, i bili su u velikoj mjeri u stanju šutjeti o vijestima o svojim aktivnostima i bili su vjerni nikom drugom osim sebi. Međutim, situacija se promijenila u novije vrijeme kada su "zviždači" izašli van i objavili škodljive informacije koje su bile stavljene pred javnost.

Mimo očekivanja uspješno ste prošli 2012. godinu koja je označila kraj ciklusa, a od tada su vibracije nastavile rasti i tako će biti sve do uzašašća. Potencijalna katastrofa je spriječena i kao što ste već obaviješteni druga neće biti dopuštena. Međutim, stara vremenska traka nastavlja do svog prirodnog kraja, dok vam nova omogućava promjenu dimenzija i ostavljanje stare za sobom. Sada ste u točki kada su događaji blizu donošenja prvih bitnih promjena koje će dovesti do objavljivanja nove Republike. Od tada će se stvari ubrzati i donijeti mnoge željno očekivane promjene u brzom slijedu.

S oslobađanjem više svjetla na Majku Zemlju i informacija o istini o onome što se događa, neće biti povratka mračnim silama. Oni vide kako im se snaga smanjuje i ne mogu nametnuti svoj plan za svjetsku kontrolu pod jednom vladom. U slobodnom svijetu oni su ga pokušali preuzeti, ali na kraju snaga svjetla je uspjela podići vibracije koje će voditi čovječanstvo sve do uzašašća. To će staviti teret na sve vas sve dok ne bude jasno da su mračni poraženi i da će biti protjerani sa Zemlje. Vrlo brzo će se pojaviti znakovi koje će svi vidjeti i bit će očito da je nova era doista počela. Nakon uklanjanja posljednje prepone čovječanstvo će uskoro shvatiti istinu i iskoristiti priliku da dovede trajni mir na Zemlju. Dakle, dragi moji, bez obzira na karmu koju još morate očistiti, znajte da je najvjerojatnije posljednja s kojom ćete se morati nositi.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge