Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, September 10, 2012

SaLuSa, 10. rujan 2012

Imajte na umu da događaji koji se odvijaju su direktno na vašu dobrobit. Koliko god vi učili kroz razne izvore informacija, istina je teška za prihvatiti na način da je u potpunosti razumijete, bez da iza nje stoje čvrsti dokazi. To će doći nakon što oni koji blokiraju takve informacije budu odstranjeni, a mi ćemo to obaviti na takav način da nećete imati nikakvih sumnji u vezi sa istinom. Ipak, kakav god uslijedio razvoj događaja, glavni fokus će ostati na onima među vama koji se spremaju uzaći. Zadovoljni smo vidjeti da ljudi mnogo slobodnije razgovaraju među sobom o Uzašašću i što ono predstavlja za vašu civilizaciju. Napokon, ono će imati utjecaja na svaku pojedinu duš bez obzira da li je imala kakvo predznanje o tome što se događa. Jednostavno rečeno, ili ćete ostati na svojoj sadašnjoj razini vibracije, ili će se ta razina dovoljno podići da vam omogući uzaći sa Majkom Zemljom.

Nema sumnje o dušama izabranim za Uzašašće jer je to stanje koje sami ostvarujete. Ukoliko ste spremni, vi ne možete ništa drugo nego se uzdići u više vibracije. Očito je da to znači da ćete se naći uz takve duše koje su vam veoma slične i spremne sudjelovati u stvaranju novog okruženja pogodnog za civilizaciju koja djeluje s Ljubavlju i Svjetlom. Mi ćemo tada moći otvoreno surađivati s vama i zajedno napredovati te izgraditi društvo koje je zasnovana na harmoniji i ravnoteži u svim stvarima. Sve dok se ne izdignete iz nižih vibracija, uvijek će vam biti teško kreirati i održati vašu viziju Novog Doba.

Dijelimo vašu frustraciju što se tiče odgoda i sprečavamo da budete svjesni onoga što se događa iza scene. Ipak, nije uvijek mudro previše toga otkriti kada su u pitanju naše aktivnosti, no budite sigurni da neprestano radimo na okončavanju stvari. Projekti koji traju su prilično izazovni i zahtjevaju iznimnu količinu suradnje, a mi se moramo zahvaliti našim saveznicima za ono što su uspjeli postići u iznimno teškim okolnostima. Cilj je uvijek bio da budete uključeni u te promjene jer nikada nije bilo namjeravano da mi odradimo sve umjesto vas. Zajedno ćemo nastaviti stvarati uvjete koji će omogućiti Razotkrivanje no budite spremni na to da će ono biti ostvareno kao serija otkrića.

Izniman trud su uložili naši saveznici i to uključuje i sve vas koji širite istinu. Ipak, zbog uspjeha Mračnih da prošire lažne informacije, još uvijek mnogo duša teško napreduje u ostvarenju pomaka u svojim sadašnjim uvjerenjima. Što god da jest, teško povjerovati da ste bili obmanuti, osobito kada imate vođe koji su postali poštovani zbog svojih spoznaja. Odgovor je da razmišljate sami za sebe i budete spremni promijeniti svoja gledišta u ona s kojima možete ugodnije živjeti. S vremenom ćete biti suočeni sa neoborivim činjenicama i informacijama koje neće ostaviti mjesta sumnji o vama i vašoj civilizaciji.

Uzašašće će biti vaše posvemašnje oslobođenje od nižih vibracija i podići će vas na razinu koja je vaše istinsko stanje postojanja kada će vaše stvarateljske moći postati očitije. Moć vaših misli još uvijek stvara u vašoj trenutačnoj dimenziji no rijetko donosi trenutačne rezultate. Ipak, kao civilizacija vi ste pokrenuli određena događanja i tek u relativno nedavno vrijeme ste se uzdignuli iz jaza u koji su vas vukle niže vibracije. Istina je da ste uvijek imali pomoć, no to je bio odgovor na vaše molbe i nikada vam nije nije bila nametnuta. Naša uloga nije onoa u kojoj vam namećemo promjene jer se one odvijaju kao prirodan rezultat uzdizanja vaših vibracija.

Ono što leži iza svih vaših promjena da se promjenite jest proces Uzašašća prema božanskom dekretu. Ono utječe na cijeli Univerzum i vi ste tek mali, no značajan, dio onoga što se odigrava. Mogli biste nas opisati kao sluge Boga jer provodimo Božju volju i to je doista funkcija Galaktičke Federacije Svjetla. Živjeti u miru i harmoniji je radost koju ćete i sami uskoro iskusiti, a vaše riječi zapravo ne mogu opisati kako je to zapravo prebivati u višim vibracijama. Nema grubih ili odbojnih energija koje osjećate na Zemlji, a svi aspekti vašeg života su zadovoljavajući i nadahnjujući. Ukoliko biste samo mogli kušati ono što vam opisujemo, nikada se ne biste željeli vratiti vašim starim načinima ili iskustvima. Imajte to na umu i pustite da događaji na Zemlji sami pronađu svoj put okončanja.

Dolje na Zemlji vi se približavate istinskom kraju vremena i u tjednima koji su pred vama ćete iskusiti mnoge proboje energija. Postepeno ćete prepoznati promjene koje će se očitovati u vama, a vjerovatno će to biti smirenost koju ćete stvarati oko sebe koja neće biti narušavana vanjskim događanjima. Počnite živjeti svoje živote kao da ste već uzašli i otpustite ikakve vezanosti za koje znate da vam neće koristiti kada ćete to zaista i biti. Ne očekuje se savršenstvo dok ste na Zemlji, jer je to zapravo nemoguće. Ipak, bivajući takvim primjerom vi iznimno pomažete uzdizanju drugih duša i vaše Svjetlo će prenijeti vašu smirenost drugima.

Dragi, nadomak smo ostvarenja nekih događanja koje ste očekivali i vi ste morali do sada shvatiti da odbijamo govoriti o točnim datumima. U stvari, nije uvijek moguće biti precizan jer se događaji na Zemlji izmjenjuju toliko brzo, a mi djelujemo onda kada je naprikladnije vrijeme. Mi možemo odstraniti Iluminate, no to neće odmah uroditi i prestankom njihovih aktivnosti. Njihove kontrole sežu duboko u društvo i mi ih moramo malo po malo odstranjivati. Oni ne mogu uskrsnuti njihova sjedišta moći koja su ozbiljno oslabili naši saveznici, a potpuni kolaps, također, nije daleko.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i vidim dan naše zajdničke bogate žetve te ćemo biti toliko zadovoljni kada ćemo moći prepoznati jedni druge u Ljubavi i Svjetlu.

Hvala, SaLuSa,

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge