Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 10. lipanj 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 10. lipanj 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Svjetski događaji su krenuli u veliko finale koje će dati veliko zadovoljstvo svjetloradnicima. Nakon dugog razdoblja odgađanja vidjet će se da su posljednji dani stigli, a mračni više nemaju moć da diktiraju budućnost ljudske rase. Snage svjetla u velikoj mjeri imaju kontrolu, i sprječavaju velike katastrofe planirane da se svijet gurne u još jedan rat. Mir dolazi i vrlo brzo će se poduzeti mjere za podizanje vibracija na Zemlji, koje će na kraju rezultirati završetkom svih oblika ratobornih akcija. Tada ćete zaista znati da je kraj neprijateljstava rezultirao mirom u svijetu. Napokon će biti sigurno da naši prijatelji s drugih planeta slete na zemlju i otvoreno se susretnu s vama. To će također signalizirati početak promjena koje će zaista dovesti do trajnog mira.

Put pred nama je jednostavno jedno veliko zadovoljstvo i više će nego nadoknaditi zahtjevne izazove koji su pratili vaše živote na Zemlji. Da bi opet postali potpuno svjesna bića odvesti će vas izvan vaše sadašnje razine. Život će postati prekrasno iskustvo, a vaša sjećanja na vrijeme provedeno u nižim vibracijama brzo će se povući u pozadinu. Trenutno vam je teško u potpunosti shvatiti dobrodošle promjene koje se približavaju, ali znajte da ćete biti vrlo oduševljeni i sretni s njima. Mnogi od vas već imaju ideju o tome što vas očekuje, ali je gotovo sigurno da će premašiti vaša očekivanja. Zato nemojte napustiti svoju viziju za budućnost, jer svatko od vas će kolektivno utjecati na nju i odrediti kakva će ona biti.

Imate mnogo pitanja koja želite pitati, a sve će biti objelodanjeno tokom vremena. Važno je da dobijete istinu sa zakašnjenjem o vašem vremenu u 3. dimenziji, i kako ste kao svjetloradnici uvelike doprinijeli širenju svjetla. Sama vaša prisutnost na Zemlji pomogla je drugim dušama da se probude na svoje pravo ja. Tu je mnogo toga što treba učiniti u vezi s tim, pa čak i sada vi širite istinu tako da duše mogu preuzeti odgovornost za svoju evoluciju. Nema tu nikakve žurbe, ali u isto vrijeme kraj starog ciklusa nadmašen je novim vibracijama koje su zaživjele. Za vas je važno da idete s tokom i dok to činite, vi ćete privlačiti druge, tako da oni mogu krenuti istim putem kao i vi.

Ponekad je čudo da ste ostvarili ikakav napredak jer sa svih strana ste napadani stalnom baražnom vatrom raznih energija. Vi privlačite one koje su usklađene s vama, osiguravajući da vaša netaknuta aura može odbiti niže energije. Vi možete mentalno vizualizirati svoju auru koja posve omotava vaše fizičko tijelo i održavajući takvo stanje imate obranu od pokušaja da bude probijena. St. Germain često je preporučivao da koristite njegov Ljubičasti plamen ako trebate zaštitu. Otvorene aure pozivaju neke duše koje traže da se zakače na drugu dušu, i ako su posebno niskih vibracija one mogu izazvati probleme.

Ako vam je potrebna pomoć iz bilo kojeg razloga, ne zaboravite da imate vodiče koji će samo biti presretni da vam mogu pomoći. Oni su zajedno s vama na vašem putovanju i nevidljivi su pomoćnici koji osiguravaju da se što je moguće više držite svog životnog plana, iako u konačnici imate konačni izbor. Vaša slobodna volja je očito vrlo važna, ali vaši vodiči će učiniti sve kako bi intervenirali ako se čini da idete pogrešnim putem. Ne zaboravite da imate dogovoreni životni plan i od vitalne je važnosti da vodite svoj život u skladu s tim. Možete malo odstupiti od njega bez posljedica, ali postoje ključni trenuci kad morate slijediti plan za koji ste se odlučili.

Gledajući oko sebe možda vam se čini da je život skup slučajnih događaja koji nemaju stvarni učinak kad ste vi u pitanju. Ipak, razvoj života za ljudsku rasu pomno je planiran, tako da učite evoluirati dok doživljavate rezultate svojih izbora. Dakle, morate ići zajedno s razinom koju je postavila većina. Ipak, nema razloga žašto kao pojedinac ne biste trebali ciljati na višu razinu izražavanja, i na taj način ćete povesti druge sa sobom. Ne postoji nikad kako bi se moglo reći "dosada", ali život će uvijek osigurati da doživite ono što vam je potrebno, a ne ono što vi vjerujete da vam je potrebno. Dakle, prihvatite ono što dolazi na vaš put kao izazov koji trebate prevladati. Sve to nije testiranje i biti će trenutaka kada ćete imati sretna iskustva koja vas podižu.

Na Zemlji kad je vaša evolucija u pitanju postoje tako komplicirane stvari da se možete upitati kako one ikako funkcioniraju. To nije samo planiranje, nego i posvećenost onih koji rade s vama kako bi osigurali da iskoristite svu prednost vaših prilika da evoluirate. Propuštena prilika jednostavno znači da ćete trebati dobiti još jednu, iako u nekim okolnostima ona se može sačuvati sve do sljedećeg života. Koliko će vam trebati vremena u bilo kojem trenutku vaš je izbor. Karma se uvijek ne prenosi iz jednog života u drugi osim ako je to potrebno, i vrlo često ne postoji neposredna posljedica.

Iz života u život imali ste razna iskustva na bilo koji način potrebna za vaš napredak prema višim dimenzijama svjetla. Sada su mnogi od vas na pragu da dovrše svoje vrijeme u nižim dimenzijama, naučivši dovoljno da bi vam se omogućio rast. Dostignuvši tu točku, neki od vas žele ostati kako bi mogli služiti onima koji trebaju ruku pomoći kako bi napredovali. Vi se možda pitate koji je krajnji cilj svih duša, da bi to pojednostavnili - da se vrate u sveukupno savršenstvo Božanstva, sve dok ne budete poslani na novi set iskustava.

Događaji se odvijaju vrlo brzo i objave će uskoro biti napravljene u tom pogledu. Razlog zašto to još nije bilo objavljivano u vašim medijima je da oni još uvijek nemaju slobodu da izvješćuju stvarne vijesti koje su od važnosti. Međutim, to se polako mijenja i poduzimaju se koraci za potrebne promjene koje će to postići. Kao što počinjete shvaćati, vi ste bili hranjeni samo s onim što su mračni kontrolirali i često je to daleko od istine. To se s vremena na vrijeme filtriralo, ali vi morate biti svjesni pouzdanih izvora, jer neki su jednostavno postavljeni da daju lažne informacije. Internet je još uvijek vaš najbolji izvor i do danas donosi novosti o događajima koji se odvijaju. Ako se neke vijesti čine sumnjive, onda vjerojatno da jesu, i treba ih ignorirati.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge