Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 9, 2011

SaLuSa, December 9, 2011


Diljem svijeta postoji osjećaj slutnje, jer postaje očito na temelju vanjskih pojava, da nije sve u redu. Čovjek je dogurao ovu civilizaciju do krajnjih granica i susreo se skliskom padinom koja vodi u zaborav. Međutim, sve je to bilo predviđeno i ništa baš nije ostalo osim kako bi vi rekli da se “kuhate u vlastitom sosu”. Karma zahtijeva da iskusite rezultate koji su nikli iz sjemena koje ste posijali tijekom tisućljeća. Ipak, Stvoritelj nema želju gledati kako patite nepotrebno pa vam je dao izlaz kroz Uzašašće. Oni od vas koji su već sad od Svjetlosti, trebaju malo ili čak nimalo vodstva da slijede taj put, a pomicanjem vaše svijesti na višu razinu će vas uzdići iz dualnosti. Vaša svijest je takva da ste već na putu koji vas vodi prema kraju vremena u sljedeću fazu evolucije.

Vi bi mogli pitati što je s onima koji još uvijek spavaju ili poriču istinu a koji također imaju iste mogućnosti kao i bilo tko drugi. Mi ćemo reći da će vrlo skori događaji uzrokovati da mediji obrate pažnju na ono što se događa na Zemlji. Polako će se pojaviti razumijevanje da će se promjene široko rasprostraniti i ne samo to, nego će one biti sredstvo kojim će vaša civilizacija učiniti divovski korak naprijed. Oni će otkriti da se odgovori očituju svuda oko vas, i da informirani ljudi istupaju da vas vode prema naprijed. Dakle Dragi moji, sve duše će jednako imati priliku da promijene svoj život i prošire vidokrug, ako to žele. Nikada neće biti pritiska na njih, ali svaka pomoć je tu za njih, ako oni počnu tražiti istinu.

Mi ćemo, naravno, također pomoći da se osigura da potrebne činjenice budu izrečene, tako da ne bude greške, kada bilo tko od vas bude tražio pravi smisao života. Za početak će vam jasno pomoći ako se prepozna Izvor svega što jest. To je malo važno kako bi rekli ali to će pomoći dati osnovu za rad koji će vam objasniti sve oko vas. Vidjevši povezanost svog života trebalo bi naš dolazak učiniti ljudima lakše prihvatljivim. Mi nismo za vas tuđinci ili stranci, nego vrlo slični vama u mnogim aspektima. Imamo iste težnje za stvaranje ljubavi i mira, i ljubav prema ljepoti i svemu što je u skladu i ravnoteži. U nama ćete vidjeti sebe i razumjeti što Uzašašće može učiniti za vas. Uvijek je bila namjera da ponovo postanemo Jedno, i mi smo ovdje kako bi se osiguralo da to uspije.

Kada stvari postanu malo zastrašujuće ne dopustite sebi da odete u stanje straha, i ostanite usredotočeni jer znate da su to promjene koje će vas uzdići. Mi ćemo biti kao vitezovi u bijelom oklopu koji će se pojaviti u vidokrugu kada to bude potrebno, da vas zaštitimo i stavimo pod svoja krila. Mi znamo točno što je potrebno, i spremni smo kad se budemo mogli otvoreno pokazati. Naše se vrijeme približava vrlo brzo, i mi čekamo signal koji će nam omogućiti da uđemo u vaše živote za dobrobit svih duša. Mi nismo ovdje da se borimo u ratu, sve dok vidite tame i svijetle kao protivnike za kontrolu kraj vremena. Naš način je pozitivan, ali mi nikad ne pribjegavamo nasilju, ali ćemo se braniti na način koji ne dovodi do gubitka života. Često smo to pokazali kada smo bili suočen s neprijateljstvom od strane vaše vojske.

Postoji toliko toga na što želimo skrenuti vašu pozornost, kako bi vam pokazali da vas već posjećujemo tisućama godina. Pošteno, neke stvari nećete moći razumjeti bez znanja svemirskog doba. Međutim, danas imate prednost života u svemirskom dobu. Čak iako postoje problemi za prevladati, onaj koji vas koči tiče se svemirskih putovanja. Razumijte da nismo ograničeni na putovanje na takav način da se naša blizina može mjeriti samo u svjetlosnim godinama. Napredne civilizacije kao što je naša, koristiti inter-dimenzionalna putovanja uključivo crvotočine kao ih vi zovete. Mi doslovno možemo preskočiti udaljenost koristeći prečace a možemo po potrebi putovati i brže od svjetlosti. Postoje pravila ponašanja kojih se mora pridržavati, a ono što bi nazvali kao Policajci u svemiru to je Aštar Komanda koja održava red. Ove tehnologije će biti vaše da ih koristite nakon što pokažete da se možete nositi s odgovornošću za njihovo korištenje.

Život u koji ulazite je daleko od onoga što ste koristili do sada. Život će imati svrhu i biti u stanju ispuniti vaše najdublje želje i dati priliku da istražite milijarde različitih planeta diljem svemira. Život obiluje posvuda, a vi ćete također putovati između dimenzija. Riječi ne mogu opisati ono što je pred vama, ali budite sigurni da nećete biti razočarani i to je jako blizu (samo udaljenost bačenog kamenčića).

Vratimo se na Zemlju, možemo reći da je počelo čišćenja Zemlje, te će se još intenzivirati. U isto vrijeme vremenski obrasci se mijenjaju kao i uvjeti koji postaju umjereni. Ekstremi koji su normalni na zemlju neće biti iskušeni na višim razinama prema kojima se krećete što se odnosi i na život u cjelini. Život će biti ugodan i teći će skladno te će prestati stresna iskustva. Život će biti ugodan, a prijatelji će odgovoriti čim pomislite na njih. Kao što možete zamisliti, sve što vam dolazi će učiniti život kao potpuni užitak, tako da zaboravite teškoće i tugu koje ste izdržali na Zemlji. To će uskoro biti, ali udaljena memorija će biti zamijenjena sa uzbudljivijom i ugodnijom.

Vibracije na Zemlji se opet dižu s očekivanjem blagdana za koje se sada mnogi pripremate. To je energija koja će ostati te će i dalje rasti kako rešetke oko Zemlje postaju sve moćnije. Nema prekida ulaznih energija, koje će i dalje biti zrače prema vama iz mnogih izvora. Plan za oslobađanje od dualnosti ne može zakazati, i naša prisutnost treba ukloniti sve preostale sumnje koje bi mogli imati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i voljeli bi vam prenijeto svoje dojmove o tome koliko ste vi sretni što ste na Zemlji, u tako prekrasno vrijeme. Nije mogla svaka duša prisustvovati, ali vi koji prisustvujete primite našu vječnu ljubav.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge