Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 9, 2012

SaLuSa, January 9, 2012


Energije oko vašeg planeta nastavljaju rasti, a prenošene su mrežom koja uzdiže Zemlju. Sve se priprema za konačni izboj energije koji će je gurnuti na novu razinu očitovanja te izvesti iz dualnosti. Tako će ispuniti i obećanja novog Doba koje će biti toliko drugačije od svega ikada prije te istinski stvoriti raj na Zemlji. Samo oni među vama koji su dovoljno podignuli svoje vibracije bit će u mogućnosti objediniti te energije. U tome leži oživotvorenje istine da samo oni od Svjetla mogu postojati u novoj dimenziji. Izbor je uvijek bio na vama, ali s njim dolazi i odgovornost da sami oblikujete svoj put ka Uzašašću. Možete imati svu pomoć i ohrabrenje svijeta, ali samo vi možete poduzeti neophodne korake koji će vam ga omogućiti.

Malo je važno da li ćete uzaći ili ne, budući da će sve duše nastaviti napredovati. Sve se događa u pravo vrijeme i vi ne morate osjećati pritisak da činite suprotno onome što osobno želite. Imate neograničenu količinu vremena da se vratite u više dimenzije i cijelo vrijeme imate na raspolaganju pomoć samo ukoliko pitate. U stvari, vaše Više Ja je uvijek uz vas, premda dok vam opadnu vibracije ono ne može prodrijeti kroz njih da bi doprijelo do vas. Ipak, jednom kad imate želju uzdići se, veza postaje jača i otvorenija. Uvijek možete surađivati ukoliko slijedite zov svoje intuicije, a on će vas čvrsto držati na putu Svjelosti.

Jednom kad počnete voditi svoj život s namjerom da uzađete, vaša iskustva će slijediti novi put koji će vam omogućiti da u njima uživate te će ih ispuniti mirom. Vaše veze s nižim energijama će se razložiti i vi ćete moći prekinuti sa vašim životnim navikama odričući im energiju potrebnu za preživljavanje. Vi se mijenjate u višu razinu svjesnosti i načinit ćete kvantni skok naprijed s dolaskom Uzašašća. Život će se nastaviti kao serija koraka naprijed dok još više proširujete svoju svjesnost, da nikada više ne iskusite osjećaje odvojenosti od Izvora. Postat ćete Jedno sa Svime Što Jest te sustvaratelj sa Bogom.

Trenutno, ipak, svi čekamo razvoj događaja na Zemlji, da se dogodi napredak prema promjenama koje će oduzeti mogućnosti Mračnima da vam nametnu svoje nakane. Međuperiod će biti prilično kaotičan se dok naši saveznici ne uspostave svoju vlastitu kontrolu te dok različite zemlje ne uključe promjene koje će jasno indicirati njihovu spremnost da postanu dio Novog Doba. Opći dogovor je već postignut jer se čini da svijet ne može preživjeti dok Iluminati ne budu odstranjeni. Mi smo Nadglednici i brižno ćemo motriti događaje da bi osigurali da obećanja budu održana. Svo poslovanje će se od sada odvijati sa instanci viših odbora te uz apsolutno poštenje dok se ustaljuju novi načini poslovanja. Bilo kakve obmane će se s lakoćom otkriti te neće biti mjesta ičemu osim potpunom suglasju. Namjera je da sve promjene budu za boljitak Čovječanstva kao cjeline, a ne tek u korist nekih moćnih zemalja kao do prije.

Na svakodnevnoj osnovi radimo prilagodbe, kako smatramo da je nužno te smo spremni u trenu stupiti u akciju. Naši brodovi su pozicionirani iznad mnogih službenih ustanova i ostat ćemo tamo potpuno prikriveni nevidljivošću. Tako možemo biti sigurni da smo svjesni svega što planiraju Mračni te možemo predusresti bilo kakav pokušaj da ometu naše planove. Slobodna volja djeluje na Zemlji, ali postoje granice do kojih može sezati. Vaša slobodna volja bit će poštivana uz činjenicu da su promjene

naložene od autoriteta mnogo viših od bilo kojih na Zemlji. Ne samo Sunčev sustav, već i cijeli Univerzum čeka rasplet događaja koji se odvijaju. Zajedno ćemo svi djelovati kao Jedno kada se dogodi Uzašašće na kraju ove godine, veličanstven događaj za koji čak i drugi Univerzumi iskazuju snažan interes.

Kao što već sada znate, život je svugdje oko vas i vama nedostaju spoznaje o tome jer je Zemlja bila eonima karantena i kontakt je bio iznimno ograničen. Također, bili ste namjerno navedeni na krivi trag vjerovati da ste vi jedini oblik života vaše vrste u vašem Univerzumu. I dok se dokazi duge linije naših kontakata mogu još uvijek naći, ponajviše su ignorirani jer se ne uklapaju u prihvaćene poglede. Na primjer, mnogi artefakti koji su bili otkriveni, namjerno su skriveni od vaših očiju da bi vas se držalo u neznanju o našem postojanju. Dokazi o našim posjetima Zemlji su na sličan način ignorirani, ali to će vam sve postati poznato kad vam se otkrije istina.

Otvorite svoja srca i umove veličanstvenoj budućnosti koja vas čeka, koja će vas učiniti Galaktičkim Bićima koja putuju ne samo unutar svog Univerzuma, već i tamo gdje postoje drugačije vrste života nego što je vaša. Teško da ćete željeti ostati na vašem vlastitom planetu već ćete se prilagoditi životu na masivnim Domicilnim brodovima koji imaju dovoljno svega onog što je vjerovatno da će vam trebati. Vaša prisutnost neće biti toliko obavljanje posla, već korištenje vaše izvrsnosti i vješitna za dobro grupe s kojom boravite. Život je harmoničan i pun nagrada i rekli bismo da ne postoji trenutak dosade te svakako nije bezličan.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i uvijek mi je drago pomoći vam u razumijevanju vašeg života na Zemlji. Nekima na njoj je poznata kao zatočenički planet i doista je tako. Vi ste bili zatočeni tisućama godina i istina o vašim pravim osobnostima je od vas skrivana. Navelo vas se vjerovati da ste mnogo manje od onoga što doista jeste i navikli ste služiti interesima onima koji su kontrolirali Zemlju milenijima. Sada se brzo budite u istinu i posve isrpavno tražite vašu suverenost natrag, a i bit će vam vraćena. Kao iskustvo, bilo bam je na korist budući da je to bio najkraći put za duhovnu evoluciju i razumijevanje. Zapamtite da koje god imali impresije upravo sada, vi ste ušli u dualnost otvorenih očiju. Prihvatili ste izazov i znali ste da ćete sigurno izaći iz njega, a sada je došlo vrijeme da vaši životi postanu puni Ljubavi i Svjetla.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge