Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 8. travnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 8. travnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Kaos je i dalje svuda oko vas, ali to bi bilo puno gore da nije bilo galaktičkih snaga. Mračni su u rasulu i gube svoju moć da diktiraju način na koji funkcionira vaš život, a kad bi to bilo po njihovom, vi bi potonuli u globalne ratove kojima ne bi bilo kraja. Međutim, oni su zaustavljeni u njihovim stazama a svjetski rat je spriječen. U trenutku kad budu uhićeni za takva zlodjela više neće biti nikakvih oružanih sukoba. Mir se približava i biti će trajne prirode, čime će Zemlja biti u cijelosti vraćena u njenu nekadašnju ljepotu. Ovo će biti razdoblje velikog rasta u vašoj evoluciji, a nova Zemlja se rađa i počinje veliko galaktičko doba predodređeno da vas brzo ponese naprijed dajući vam mnoge uzbudljive mogućnosti.

Umovi mnogih duša još uvijek su zatvoreni i neće biti u stanju razumjeti mnoge mogućnosti koje im dolaze na put. Naravno da će tu biti postupno buđenje, ali da bi se išlo naprijed potrebno je da duše naprave određene pripreme. Međutim, u svako doba imate pomoć i uvijek je dostupna, pa ne zaboravite pozvati više sile kad ih trebate. Na taj način to omogućuje vašim vodičima da osiguraju da slijedite svoj životni plan koji je važan za vašu evoluciju. Mnoge duše su došle na Zemlju za ovu posebnu priliku koja neće opet biti ponovljena dugo vremena. Kad bude sigurno vrijeme, uvesti će se novi izumi koji će podići kvalitetu vašeg života, a vi ćete vidjeti da promjene dolaze brže nego ikad.

Vaš svemir vrvi životom na razinama uglavnom naprednijim od vaše. Zato će vam se pripremiti veliki doček zbog vaših uspjeha, i sresti ćete se s mnogo različitih civilizacija. To znači da ćete morati razviti potpuno drugačiji način razmišljanja od trenutnog, i biti spremni prepoznati mnoge promjene potrebne za vaše razumijevanje života. Što prije budete mogli otvoriti svoj um drugom načinu gledanja na stvari, brže ćete napredovati duhovno i evoluirati. Mnoge duše čiji je mozak ispran da vjeruju učenjima koja su vas namjerno držala u zaostatku, koristeći strah i kaos kao njihove alate. Međutim, istina će izaći na svjetlo dana jer je ništa ne može zadržavati na dulje vrijeme, i time prosuđivanje će "osjetiti" što je ono pravo i čemu se može vjerovati. Pronađite izvor svjetla i držite se njega, tako da ga se može koristiti kao mjeru za bilo koju informaciju koju primate. Obično će duša instinktivno znati što je istinito i na taj način se možete osloniti na vaše ojsećaje. Većina vas će dovoljno napredovati da ide cijelim putem da dožive uzašašće. Dakako, to je vrijedno svakog napora koji ulažete kako bi bili sigurni da ste na pravom putu.

Približava se vrijeme kad ćete biti u mogućnosti razgovarati sa svojim vodičima, pa ne zaboravite da ih u međuvremenu možete kontaktirati mentalno. Oni prate vaše aktivnosti i pokušavaju vas zadržati na vašem duhovnom putu. Oni vam mogu pomoći da osigurate da slijedite svoj životni plan i da vas čuvaju od nevolja, čak do te mjere da spasite svoj život kada to nije dio plana. Zato ne zaboravite da su vaši vodiči spremna i draga bića koja služe svjetlu. Oni vas vjerojatno poznaju bolje nego što sami sebe poznate, što je razlog da je dobar savjet da slijedite njihove šapate. Slušajte glas u svojoj glavi koji često upozorava na opasnost u radnjama koje ćete poduzeti.

Ovo posebno vrijeme u kojem se nalazite je najvažnije razdoblje, jer vi od svjetla sada ste dovoljno osposobljeni da budete u stanju spriječiti smetnje u procesu prosvjetljenja i uvođenja promjena koje su odavno obećane. Tako da je sada samo pitanje završnog razdoblja bavljenja labavim završetkom i sve bi trebalo biti spremno za slijedeće faze. Ova godina još uvijek se smatra godinom mnogih otkrića i promjena koje će zaista signalizirati dolazak Novog doba. Vi svjetloradnici ste bez sumnje potpuno pripremljeni živeći sa svojim očekivanjima prilično dugo vremena. Kašnjenja su bila neizbježna jer je naglasak na nastojanju da se izabere pravo vrijeme za uvođenje promjena.

Vibracije se kao i uvijek nastavljaju ubrzavati i sve više duša osjeća buđenje unutar sebe. To znači da će biti osjetljivije na promjene koje izlaze. Kad bude poznata istina o prednostima koje će biti, sve više duša će odgovoriti. Nakon mnogo života na Zelji nekako ste uvjetovani kad su vaša očekivanja u pitanju, i obećanja o dalekosežnim prednostima koje vas podižu iz siromaštva i nestašice, promijeniti će vašu viziju. Ona su za čovječanstvo u cjelini i odvesti će sve vas na razinu koja vam osigurava sretan i ispunjavajući život bez oskudice.

U vašim sadašnjim prilikama još uvijek ne očekujete da ćete biti sposobni dokučiti puno značenje onoga što se događa, ali u bliskoj budućnosti biti ćete prosvjetljeni za istinu o vašem putovanju kroz niže dimenzije. Najvažnije je da trebate imati na umu da ste volontirali za takva iskustva u nižim dimenzijama, znajući da će ona ubrzati vašu evoluciju. Vi se toga nećete sjećati u ovom trenutku, ali to će biti kada se vaše vibracije opet podignu. Onda će sve postati jasno i biti ćete zahvalni da ste bili u mogućnosti imati priliku da evoluirate mnogo brže.

Bez obzira na to što ljudi misle da im je svrha na Zemlji, život je beskonačan i vi uvijek tražite rast i vaš povratak u svjetlo.

Ponekad se čini da ne postoji svrha života, ali to je uglavnom zbog mračnih koji su kontinuirano iskrivljivali istinu i držali vas u stanju "oskudice". To uključuje istinu o vašem postojanju iz duhovne perspektive kao i da je bila iskrivljena kako bi vas držali pod svojom kontrolom. Sve to će se promijeniti u bliskoj budućnosti i na kraju samo će istina ostati. Zato ostanite mirni i znajte da svatko od vas igra ključnu ulogu u promjenama koje se događaju i koje su sve važne za cjelinu.

Događaji koji čekaju da se manifestiraju važni su za vašu budućnost, a Zemlju paze i čuvaju galaktičke snage koje su daleko razvijenije od vas na Zemlji. Stoga možete živjeti bez straha od ishoda sadašnjih događaja na i izvan Zemlje. Budućnost je već napisana i svjetlo pobjeđuje a mračni su uklonjeni kako bi se osiguralo da ne bude daljnjih uplitanja u vaš život. Možda osjećate da su stvari izvan kontrole i da neće biti kraja problemima u svijetu, ali budite sigurni da se one u cijelosti nadziru. Kaotična vremena će postupno prestati jer je njihovo djelovanje smanjeno i totalni mir će se vratiti na Zemlju.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge