Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2011

SaLuSa, November 7, 2011


S događajima koji se vrlo brzo odvijaju, potrebno vam je malo informacija o ishodu. Postaje posve jasno da je europska kriza daleko od rješenja i da su dugovanja unutar unije toliko visoka da ih mogu baciti na koljena. U međuvremenu, ljudi postaju aktivniji nego ikad prije i stvaraju pritisak na vlade, a koji će s vremenom dati rezultate. Iz pozadine mi zajedno s našim saveznicima dodajemo snagu tom pritisku i nastavljamo jasno stavljati do znanja Tamnima da su njihovi dani odbrojani. Među njima vlada velika nestabilnost i strah od posljedica njihovih djela. U svojoj aroganciji nikada nisu pomislili da će morati odgovarati za svoje zločine, ali sada postaje očito da će to ipak morati činiti.

Naši su saveznici spremni iskoristiti svaku priliku da dalje ostvare naše planove. Dopušteno nam je primjeniti silu da bismo odstranili prepreke na našem putu i više nećemo tolerirati ometanja. Tamni su znatno oslabljeni tijekom prošlih tjedana i u povlačenju su. Stoga osjećamo da će njihov otpor biti nedostatan da zaustavi naše napredovanje. Možete očekivati da uskoro saznate o novim uspjesima s naše strane. Već smo maknuli mnoge moćne ljude koji su nam se postavili na put i nastavit ćemo to i dalje činiti. Do sada, mi znamo sva imena Iluminata i nitko neće pobjeći iz mreže koja se zatvara oko njih. Spremni smo da odstranimo vladine grupe koje su podbacile u služenju ljudima i, jednom kad se to ostvari, očekujemo najavu Razotkrivanja.

Što god se dogodilo, mi smo na najboljem putu da Novu Godinu započnemo pobjedom protiv Tamnih. Kako se slijedeći tjedan približavaju dva događaja, izdvajamo onaj koji je opisan kao približavanje asteroida sredinom tjedna. To je, u biti, inteligentni svemirski brod i ostaje nam da svjedočimo kako će se razvijati njegova interakcija sa Zemljom ili Mjesecom. U petak stiže željno iščekivani 11.11.11 donoseći još jedan veliki napredak energija, koji će pridonjeti prekrasnom uzdizanju vaših razina svjesnosti. Njegov kolektivni učinak će biti vidljiv kao novi val ljubavi diljem vaše Zemlje. Ukoliko je moguće, pronađite tiho mjesto gdje se možete opustiti i otvoriti se energiji. Imajte na umu da se energija već počela manifestirati pa se možete danima unaprijed pripremiti na glavni događaj tako da ostanete smireni i staloženi.

Ovaj mjesec na mnogo načina predstavlja odskočnu dasku prema daleko dužem razdoblju aktivnosti koje će se nastaviti sve do kraja 2012. Vaša očekivanja će uskoro biti ispunjena, a naša će se ostvariti kada se dogodi Prvi Kontakt. Od tada nadalje moći ćete mirno promatrati razvoj naših planova, a kvaliteta vašeg života će se podići u skokovima jednom kad počnete primati dobrobiti koje smo vam namijenili. Dugo vremena fokus je bio na Zapadu, ali s vremenom ćete shvatiti da će cijeli svijet biti uz nas. Osim toga, to je naše vrijeme kada moramo pristupiti svim vladama i da njima postane jasno zašto smo ovdje i važnost toga za vašu civilizaciu. Mi predstavljamo mnogo više od ruke pomoći i ostat ćemo uz vas tijekom ostatka puta. Bit će to radostan susret i vi ćete bez sumnje znati da ste i vi dio nas te ćete učiti o vašoj božanskoj sudbini.

Nastavite gledati u budućnost i dopustite da vam ispuni srca radošću jer će to biti doista iznimna prilika neuporediva s bilo kakvim ranijim iskustvom u ovom ciklusu. Razvoj događaja će vas iznenaditi brzinom kojom će se odvijati, a to je moguće jer su pažljivo planirani. Velika je odgovornost na nama, ali smo je bez oklijevanja prihvatili jer imamo mnogo iskustva po pitanju Uzašašća. Otkrivamo da mnogo vas prihvaća našu prisutnost kao sasvim normalnu i radujte se našem službenom dolasku na Zemlju. Bez obzira kako smo prikazani kroz filmove i medije, nikada nismo napali vas niti vašu Zemlju niti smo imali takvu namjeru. Naša misija je potekla iz Ljubavi za sva Stvoriteljeva stvorenja, bez obzira na oblik, boju ili veličinu.

Svemir je prepun različitih oblika života i svaki Svemir u koji putujemo je prepun iznenađenja. Svi su poput vašeg gdje se život razvija i prolazi iskustva duhovnog rasta i evolucije. Stoga, bez obzira na vanjsku pojavnost, vi ste svi Jedno i s vremneom ćete bez sumnje postići razinu Kristove svjesnosti. Tada i samo tada, bit će vam dozvoljeno da istražujete kud god želite. Prvi Kontakt će djelomično govoriti o različitim životnim oblicima u vašem vlastitom Univezumu i bit će vam predstavljeni. Brzo ćete naučiti da vanjski oblik nije pokazatelj duhovne biti u njima. Čak i uz vašu razinu svjesnosti, osjetili biste više vibracije Svjetla kada bi sreli razvijeno Biće.

Sada kada ste potpuno u prelasku iz dualnosti u Uzašašće, shvatit ćete da mnogo toga što se prije uzimali zdravo za gotovo nestaje. Stari sustavi koji su neprimjereni za Novo Doba i ne mogu služiti onima koji se bude, raspadaju se i nikakav napor ih više ne može uspostaviti. To dozvoljava manifestaciju novih ideja koje su više u skladu s vašim potrebama, a ima ih u izobilju. Mnoge su bile potiskivane da bi se održala stara paradigma i kada bude za to vrijeme, otpustit ćete ih. Najbrže će se razvijati područje besplatne energije, a mnogo malih prijenosnih jedinica može biti proizvedeno u kratkom vremenskom roku. Mnogo toga će služiti vama na korist, dok će općenitiji pristup biti zauzet da bi se pobrinulo za vaše potrebe. To će vam pomoći da otpustite stav služenja koji vas sputava, gdje ste radili mnogo sati da bi osigurali osnovne potrebe za normalan život.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i ostavljam vas s blagoslovima i ljubavlju Galaktičke Federacije. Želimo vas gledati kako imate dovoljno vremena da reorganizirate vaše zajednice u efikasne grupe koje se mogu nositi s promjenama tako da mogu biti glatko provedene. Mi ćemo, naravno, nadgledati posao koji obavljate tako da su promjene prilagođene novom pristupu koji je u skladu s principima Ljubavi i Svjetla. Svi stari zakoni i regulacije koji ih pobijaju bit će odstranjeni ili prerađeni. Čak i za vrijeme kratkog razdoblja koje vodi ka Uzašašću, vaš način života će se drastično promijeniti da bi vas uzdigao te da biste bili spremni preuzeti vaše mjesto uz nas. Dovoljno ste savjetovani da znate što očekivati, a to bi trebalo donijeti radost i sreću u vaša srca.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge