Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 7. veljače 2020


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 7. veljače 2020

Mike Quinsey

Tajni napredak u tehnologiji traje više od 50 godina, a brzina kojom se taj napredak povećavao znači da ste toliko zaostajali da će vam trebati godine da biste ga dostigli. Sada tehnologija postoji kako biste se brzo mogli nositi sa sadašnjim problemima koji uvelike usporavaju vašu evoluciju, a mračni vas sprečavaju da ih u potpunosti iskoristite. Međutim, snage svjetla pokušavaju stvoriti novi scenarij kako bi se stupanj promjene mogao ubrzati. Potpuna promjena ne može ići naprijed sve dok se mračnima ne oduzme sposobnost da nastave sa svojom kontrolom nad poslovima na Zemlji. Već su neko vrijeme mnogi sljedbenici koji ih podržavaju uklonjeni i zatvoreni, ali to je golemi zadatak bavljenja s tisućama nitkova.

Ovisno o tome koliko će se brzo Događaj odvijati, moguće je da će se dogoditi prije nego što se mračni u potpunosti stave pod kontrolu ili u zatvor, tako da je trenutno teško dati bilo što drugo osim približno vrijeme 2029/2030. godina. Stari načini posljednjeg ciklusa više nisu primjenjivi i za napredak čovječanstva važno je što prije uvesti korisne promjene i uložiti sve napore da se to postigne. Mnogo smo puta spomenuli besplatnu energiju i moguće je da se ona može otkriti iz neovisnog izvora. Samo to bi donijelo ogromne promjene i uvelike pomoglo u potezima za smanjivanjem ili oslobađanjem planeta od onečišćenja koje ugušuje mora i uništava oblike morskog života o kojima ovisite za uravnoteženi ekosustav.

Svaka bi duša trebala pogledati na to što bi mogla učiniti kako bi očistila planet i tako potaknula povratak svih životnih oblika u zdravo okruženje. Shvatite da ste za svoju dobrobit i opstanak kao i zagađeni zrak najviše ovisni o Majci Zemlji, ako se želite vratiti u puno zdravlje. Sve je to zanemarivano previše godina i sada je vrijeme za veliko čišćenje koje će pomoći obnavljanju prirode koja je skoro sasvim uništena. Postoje male grupe koje pomažu u promjenama, ali samo će opće-svjetski plan donijeti maksimalnu korist kako vrijeme prolazi prije nego što se ne dogodi velika katastrofa. Možda ćete osjetiti da osjećaj hitnosti za stanje Zemlje nije opravdan, ali uvjeravamo vas da su signali opasnosti tu da ih vide oni koji imaju sposobnost da ih razumiju.

Kao što možete i zamisliti, hrana je u opasnosti zbog otrova koji postoje u zemljinom tlu, pa čak i vodi. Čovjek je svjestan ovih problema i sada poduzima korake da preokrene situaciju i tek počinje prepoznavati ogromnu štetu na koraljnim grebenima, domom toliko različitih vrsta oceanskog života. Naravno da su mnoge organizacije svjesne hitnosti da se priroda vrati u ravnotežu, ali veličina zadatka zahtijeva veći odgovor. Vaše vlade i Svjetske zdravstvene organizacije poduzimaju mjere, ali veličina problema je neodoljiva i zahtijeva veću suradnju među državama. Nije dobro probuditi se kad postane prekasno.

Dobra vijest je da, nakon što stvarno krenete u obnovu Zemlje, postoji pomoć od viših izvora koja čeka, iako vas Univerzalni zakon smatra odgovornim za nanošenje štete koju nanosite okolišu. Prvo želimo vidjeti dokaz da vam je stalo do Zemlje i da poduzimate pozitivne korake u prevladavanju problema koji trenutno postoje. Opet spominjemo da ne želimo poduzimati korake koji bi ometali vašu slobodnu volju, ali uvijek ćemo pomoći u mjeri koja nam je dozvoljena. Presretni smo što čovjek počinje prihvaćati odgovornost za svoje postupke. Ideje za napredak utisnute su u misli onih koji imaju mogućnost dovršiti stvari, a to je obično uspješan način da se to postigne. Onda ovisi samo o vama hoćete li djelovati na njih.

Shvatite da ono što se događa u vremenu u kojem ste sada nije poput uobičajenih iskustava koja ste imali ranije. Na kraju prethodna četiri ciklusa, otprilike 25.600 godina, Zemlja je očišćena, tako da je ostalo vrlo malo dokaza o prethodnim civilizacijama. Ovaj put uzašašće je moguće jer je dovoljno duša podiglo svoje vibracije i nastavit će se uzdizati doživljavajući Događaj. Dokazi kojih je tamo bilo svi su nestali, mnogi od njih duboko ispod zemljine površine gdje ste povremeno nalazili ostatke naprednih rasa.

Vaša verzija ranijih civilizacija je daleko od istine, iako je u principu Darwinova verzija evolucije bila točna. U novije vrijeme pronašli ste mnogo kostura koji vam govore da je bilo mnogo više različitih vrsta ljudi koji su dolazili i nestajali nego što želite priznati, uključujući humanoidna bića visoka oko 9 metara ili više. U relativno kratkom vremenu doći će do novih otkrića i više razumijevanja o vašoj istinskoj povijesti. Puno toga ćete saznati što će šokirati one koji se dosad nisu zanimali za stvarnu istinu o vašoj stvarnoj evoluciji u prošlosti. Pred vama je velika budućnost i mnogi izvanzemaljci čekaju vaše uzašašće jer ćete biti prvi koji ćete ga doživjeti kao potpuno svjesna bića. Događaj je, naravno, pokretač tog uzašašća i bit će trenutan za svaku dušu. Nisu svi spremni uzaći, ali oni će biti premješteni jer stari ciklus će biti završen.

Postoji mjesto za svaku dušu gdje će nastaviti svoju evoluciju i ono će točno pokriti njihove potrebe, pa nema potrebe brinuti se o vašoj budućnosti, jer vode brigu kako bi osigurali nesmetan prijelaz s jedne razine na drugu. Ovo su uzbudljiva vremena za doživjeti jer ste čekali jako dugo, dugo vremena da dostignete ovu točku, a sada možete uživati u uspjehu svojih napora da prevladate sve izazove s kojima ste se uspješno susreli. Budite sigurni da će se vremenom stvari smiriti i da će vaša evolucija napredovati još brže. Do tada, mračni će biti svedeni na neučinkovitu silu i većinu njih će biti zatvorena zbog njihovih zločina protiv čovječanstva. Oni će igrati svoju ulogu u "igri moći" i nikada im neće biti dopušteno da uzurpiraju plan viših sila koje su služile za razvoj onih koji su živjeli u energiji Jedinog Boga. Sve duše će s vremenom postići napredak i sjetite se da u svakom trenutku stojimo pored vas vodeći vas putem.

U vašem vremenskom području stvari se kreću vrlo sporo u odnosu na razine viših vibracija, ali ipak se postiže znatan napredak. Kako ne možete vidjeti cjelokupnu sliku, teško je procijeniti da napredujete usprkos kaosu koji često postoji. No, svestrani napori daju ploda i postupno će vam postati jasno kamo idete. Mnogo je stvari spremno eksplodirati na sceni i to će jasno ukazivati da je svjetlo sada dominantna sila za dobro. Budite dobro raspoloženi, jer toliko ćete se radovati zbog onoga što će uskoro biti otkriveno.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge