Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, February 7, 2011

SaLuSa, February 7, 2011

Vaše buđenje se nastavlja eksponencijalno i to je vaša garancija da neće biti povratka na “stare načine”. Već sad vaša kolektivna svjesnost pomaže drugima da se probude i s time dolazi bolje razumijevanje onoga što se zbiva. Raste shvaćanje da događaji vode ka masovnim promjenama koje su nužne da bi vas odvele u iduću fazu vaše evolucije. To omogućava da se promjene lakše odvijaju. Trenutno nastavljamo pomagati naše saveznike jer je njihov dio u pripremama vrlo važan. Proces je trenutno težak no to je bilo za očekivati jer se mračne sile grčevito drže vlasti dok gledaju kako im ista izmiče. Sve se može činiti kao velika zbrka no iz njega će isplivati mogućnosti za uvesti dobrobiti koje su vam obećane.

Prirodno ima puno verzija toga što će se vrlo skoro desiti i postoje izvori dezinformacija koji ne samo da vas pokušavaju zbuniti no isto tako donose strah o tome što budućnost nosi. Molimo Vas da ostanete mirni i pratite svoju intuiciju i znajte da poruke koje nose Svjetlo ne prezentiraju svoje informacija na način da objasne kako se nešto zbiva. Budite usredotočeni i dozvolite svojoj zraci Svjetla i svog srčanog centra da svjetli i tako potakne druge koji će sigurno imati koristi od vaše nazočnosti. Negativne emocije samo hrane upravo one stvari koje vas uznemiruju dok im Svjetlo oduzima tu moć. Podsjećamo Vas da se bitka između mraka i Svjetla vodi na višim razinama. Rezultirajuće energije utječu na svakoga na Zemlji i sa Svjetlom koje je u uzlazu vi ga privlačite sve više na sebe. Što ga je više spušteno na Zemlju sve više smanjujete količinu utjecaja promjena na vas.

Oni među vama koji istražuju različite izvore koje prepoznaju kao izvore Svjetla pronalaze kako postoji velika količina slaganja u onome što se zbiva. Nije istina da samo jedan izvor ima pravo na istinu no postoje različiti načini interpretacije. Ostanite s onim koji rezonira sa vašim vlastitim unutarnjim osjećajem no svakako provjerite druge jer bi oni mogli dopuniti vaše razumijevanje. Ako vam se neka energija ne čini ispravnom za vas najbolje ju je zanemariti i ne dozvoliti uvlačenje straha. Neki ljudi su toliko uvučeni u svoje (stare op.p.) načine da nalaze kako im je teško nastaviti dalje no s vremenom oni moraju naći veću istinu kroz njihova vlastita iskustva. Doista, u konačnici će svaka duša naći svoj istinski put i shvatiti da on započinje iznutra. U preostalom periodu prije uzašašća svaka duša će imati mogućnost postati prosvjetljena i u javnosti će se pojaviti nepogrešivi izvori istine. Majstori (mudrosti – pročitaj više op.p.) će biti prepoznati i prihvaćeni za ono što doista jesu – kao vodiče čovječanstva iz mračnih doba kroz mnoga stoljeća.

Vaša povijest tijekom mnogih tisuća godina također treba razjašnjenja i mnogo toga što je zapisano nosi malo veze s onim što je istina. Morate razumjeti kako ste bili zavedeni, porobljeni i kontrolirani kroz milenijume. Na taj način vaša iskustva će donjeti rezultate koji će omogućiti drugim civilizacijama da prođu kroz dualnost. Vaš ciklus dualnosti u vašoj trenutnoj dimenziji će svršiti no još postoji u drugim Univerzumima. Iz vaših zemaljskih iskustava neki od vas će željeti priliku da pomognu drugima kao što su i mnoga napredna Bića pomogla čovječanstvu. Postoji nezabilježena povijest kako su vas uvijek pratili vaši vodiči koji su vam došli u vremenima potrebe. Teško da postoji duša koja u nekom trenutku nije imala ono što opisuju kao “imao sam sreće” kad bi umakli neizbježnoj pogibelji. Najdraži vjerujte nam, sreća nema veze s tim – iza scene je povučeno par poteza u vašu korist. Sve se svodi na ono što ste vi isplanirali za svoje životno iskustvo (tzv. inkarnacijski ugovor duše koji se sklapa prije rođenja – pročitajte o reinkarnaciji op.p.) i iako mogu iskrsnuti problemi iz prakticiranja svoje slobodne volje imate dogovor koji dozvoljava vodičima da vam uskoče u pomoć. Ima trenutaka kad možda želite promijeniti svoju sudbinu i čak i kad bi mogli još uvijek se morati vratiti svom životnom planu. Također ima puno duša povezanih jedna s drugom i važno je da im se dozvoli izvršenje njihovih obveza jedno prema drugome.

Na kraju ciklusa kojeg sad dovršavate zbiva se skončavanje izvanredne karme. Možete doživjeti kako brzo skačete iz jednog iskušenja u drugo. Kako god, prihvatite da je to sve u vašem vlastitom interesu i jednom kad to počistite više neće morati proći tim putem ponovno. Život je za učenje no ne bez užitaka koji također mogu biti rezultat prošlih iskustava. Iskoristite sve što vam dolazi u svoju korist jer ste kad ste planirali svoj život znali da imate sposobnosti da to sve dovršite a to ponekad povlači za sobom i vrlo ozbiljne izazove. Život nije krevet pun ruža dok se ne uzdignete iznad dualnosti i u višim dimenzijama ne počnete potragu za veličanstvenim i sretnim postojanjem. Pronaći ćete mir iznad vašeg sadašnjeg razumijevanja i ništa da ometa vašu radost i sreću. Upoznajte se s drugima koji su uzašli i uživajte u zajedničkoj nazočnosti u zajednici duša u Ljubavi i Svjetlu.

Kad razmotrite što vas očekuje bilo koje vaše trenutno iskustvo postaje zanemarivo jer to jednostavno čisti put od svega što vam više ne služi. Vi morate biti dio toga jer ste vi pomogli u dovođenju cijele kreacije u postojanje i vaša je odgovornost da je transformirate u Svjetlo. Ne brinite kako će to sve biti previše za vas jer će vam se pomoći. Kao što ste sigurno svjesni, Galaktička federacija je ovdje kao dio te pomoći no također kao podrška Majci Zemlji. Zadatak čišćenja Zemlje je enorman i nije nešto što bi ikako vi mogli učiniti u preostalom vremenu. Stoga nema razloga za očajavanje oko onoga što se dešava oko vas jer je to rezultat stoljeća negativnosti koje je donjelo tako niske vibracije na Zemlju. Ona može biti očišćena prilično brzo no dok ne možemo otvoreno komunicirati istinski rad ne može započeti onako kako bi mi željeli.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i podsjećam vas kako mi imamo rok u vezi naše najavljene nazočnosti na Zemlji. On dolazi bliže svakim danom tako da vaše frustracije neće još dugo potrajati te tada možemo započeti uživati prijateljske odnose sa zajedničkim ciljem.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge