Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 6. prosinca 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 6. prosinca 2019

Mike Quinsey

Dragi moji, ne mogu dovoljno naglasiti potrebu da se fokusirate na vašu budućnost i da date vašim vizijama svu svoju energiju, budući da bi bilo besmisleno i dalje živjeti u prošlosti. Sada ste dobrano u Novom dobu i ostavili staro za sobom koje vam je dobro poslužilo svrsi. Oni od vas koji su se probudili to će i dalje činiti, a krajnji je cilj doživjeti uzašašće. U današnje vrijeme postupno se uzdižete, a neki od vas su već primijetili da vam se svijest proširuje. Pruža vam se pomoć da shvatite promjene koje se događaju i koje će vam omogućiti da na kraju postanete Galaktička Bića. Uglavnom, vaša je interpretacija događaja toliko važna ako želite nastaviti u smjeru prema gore, i zašto će držanje starog shvaćanja odgoditi vašu evoluciju. Prethodno smo vas zamolili da razmišljate na veliko jer će samo čovječanstvo pomoći utjecati na ishod i oblikovati vaša iskustva u skladu s tim.

Riječi ne mogu na odgovarajući način izraziti čudesno razdoblje koje predstoji, mir i sreću bez uplitanja i utjecaja mračnih, koji će na kraju krenuti drugim smjerom od čovječanstva. Dolazeće promjene su ono na čemu radite tisućljećima i dokazali ste svoju vrijednost prolaskom markera. Učinivši to, nema načina da dopustimo mračnima da se miješaju u vaš napredak. S vremena na vrijeme oni će vam biti smetnja, ali neće moći ozbiljno odgoditi vaš konačni uspjeh kad uđete u višu vibraciju. Podržat ćemo vas cijelim putem i kao i uvijek bit ćemo vam pri ruci u borbi s bilo kojim uljezima. Oni su držani podalje kako bi spriječili bilo kakvo miješanje u vaš odabrani put.

Ne zaboravite da su misli energija i da kroz njih privlačite više istog, stoga budite oprezni čemu dajete svoju energiju jer ona vam se može vratiti i proganjati vas. Vi imate predivnu dušu koja je u biti Božja i kako ste prolili niže energije tako da vaša svjetlo postaje sve jače i jače, a s vremenom ćete ponovno postati potpuno prosvijetljeno biće. Ne možete zamisliti radost koju ćemo osjetiti zbog vašeg uspjeha, znajući da ćemo ubrzo pozdraviti jedni druge u višim razinama vibracije. Sigurno će biti proslava i stari prijatelji koje ste odavno zaboravili opet će se susresti s vama.

Mnogi od vas su sa Siriusa, a vaše obitelji s nestrpljenjem očekuju priliku da vam požele dobrodošlicu što ste se vratili. To ne znači da se nikad niste sreli otkad ste se spustili do nižih dimenzija, jer s vremena na vrijeme pojavila bi se prilika kad ste bili izvan tijela. Međutim, kao što smo već spomenuli, ta sjećanja možete ponijeti sa sobom kad se vratite u svoje usnulo tijelo, ali ih je teško ponovno dovesti u svijest kad se probudite.

Većina duša dok još spavaju izlaze iz tijela, čak i ako samo lebde neposredno iznad njega, dok druge mogu otići u ono što se zove Summerland (Zemlja trajnog ljeta). Ondje nakon smrti fizičkog tijela duše prvo pregledavaju svoje životne aktivnosti i način na koji su sprovele životni plan. U svojim eteričnim tijelima duše se okupljaju i mogu jesti hranu i piće koje je potpuno besplatno, te mogu razgovarati o zemaljskim problemima s kojima su se susreli i odgovorima na njih. Mnogi su problemi riješeni na ovaj način, iako stvarni posjet Summerlandu može biti samo nejasna uspomena kada se vrate u svoje fizičko tijelo.

Često izjavljujete da ćete spavati zbog problema za koji očekujete da ćete dobiti odgovor kad se probudite, a to često i činite. Najuzbudljivije i najviše zadovoljavajuće iskustvo u Summerlandu je susret s onima koji su već umrli, a koji su već gotovo sigurno promijenili svoj izgled snagom misli, tako da izgledaju mlađi ili bez bilo kakvog invaliditeta koji su imali na Zemlji. Potrebno je napomenuti da ćete normalno prijeći na druge razine nakon što utvrdite kako i kada bi se trebala dogoditi vaša sljedeća iskustva. Bez sumnje, sada postajete svjesniji o tome koja je razlika između života na Zemlji i vašeg zagrobnog života. Također biste trebali shvatiti da je život vječan i da u stvarnosti ne postoji smrt kako je shvaćate, ali da, postoji smrt fizičkog tijela i normalno u skladu s vašim životnim planom.

Vrijednost da ste imali život poslije života znači da imate dovoljno vremena za sticanje iskustva i pripremu za sljedeći. Uvijek postoji plan koji će vas, ako uspijete, pomicati vašim evolucijskim putem i postupno se vaše vibracije podižu i dižu sve više dok prolazite kroz razne razine vibracije. Prednost mogućnosti reinkarnacije je u tome što imate beskrajne mogućnosti za uspjeh i prelazak na višu razinu vibracije. Nakon što postignete uzašašće nema razloga da se vratite na niže vibracije i nećete to imati obavezu. Sva materija može se činiti čvrstom i često vrlo tvrdom, ali to je zbog atoma koji vibriraju vrlo velikom brzinom što daje dojam da je čvrsta.

Mnogo ste puta u vašim raznim životima dovršili sva svoja iskustva i vratili se Bogu prije nego što krenete na još jedno putovanje u nepoznato. Bog koji vas šalje vani u svrhu stjecanja iskustava i znanja kako biste mogli da se vratite k Bogu. Vi ste samo jedna od bilijuna duša koja periodično odlazi da stekne dodatno iskustvo, tako da je glavni razlog vaše evolucije taj da i vi služite Bogu. To je jednostavan način gledanja, ali on prenosi pravi dojam kako bi vam se pomoglo u razumijevanju. Nećete dobiti detaljniji opis dok ne budete u višim dimenzijama i budete sposobni shvatiti prikladno objašnjenje.

Jedna od najvećih istina koju će vam se ikada dati je svrha života i kamo to vodi, jer možete zaključiti da će se jednog dana sve duše vratiti u Božji duh odakle su i došle. U prošlosti duše su slane uvijek iznova i iznova da bi doživjele iskustvo, i svaki put su se vraćale Bogu koje je odrastao zbog toga. Bog je bezvremeno iskustvo u kojem su duše u bezgraničnoj ljubavi i vrijeme miruje, toliko da su više nego sretne i ekstatične da zauvijek ostanu tu u čistoj ljubavi Vrhovnog Stvoritelja.

Ne postoji jezik kojim se može na odgovarajući način opisati savršeno blaženstvo i sreća, ali većina ljudi će iskusiti intenzitet energije ljubavi koja je samo blijedi odraz Stvoriteljeve ljubavi. Možda nijedna riječ uopće ne može opisati takvo neodoljivo iskustvo. Saznanje o tome što vam donosi budućnost trebalo bi vas ohrabriti da to vidite kao veliko i uzbudljivo putovanje koje nikad ne završava i puno je radosti i sreće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo uljepša dane i put do završetka. Svakog dana ste bliže završetku ovog određenog razdoblja, a kako dani prolaze vaša svijest također raste. Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja, mog Božjeg Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge