Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 6. rujna 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 6. rujna 2019

Mike Quinsey

Dolaskom Novog doba polako ali sigurno bit ćemo prosvjetljeniji u pogledu značajnih promjena koje ono nosi sa sobom. Otkriva se misterija „tko“ ili „što“ smo, a Kryon je glavni izvor, kao što pokazuje sljedeći izvadak. Jasno je da treba prijeći dug put prije nego što budemo spremni i sposobni da se vratimo Izvoru, ali to je uzdizanje i zagrijavanje srca da bismo znali u kom smjeru ide naša budućnost.

IZVADAK: Kyron travanj 2019. Najvažnija stvar za vas je povratak u vaše Više Ja.

Nema povratka načinu kakav je bio, novi normalni ako postoji takva stvar bit će cesta sa stalnim promjenama koja nikad ne završava, a s njima će doći nove stvari i one će uvijek biti bolje nego dan prije. Postoji kreativni izvor kojeg predstavljam u kojem ste vi. U budućnosti neće biti kanaliziranja, razmišljat ćete na jednak način i znati što treba učiniti.

"Tko si ti", to se ne može objasniti, vi ste derivati iz Centralnog Izvora koji je Bog. Mnogo grupa je dio vas, ali one su nekada bile tijelo – sve one. Na vašem planetu postoji energija koja nema pravila, ali je upakirana s emocijama, a to je LJUBAV. Emocija je nešto trajno u srži svega a to je LJUBAV. Između svih vas postoji ljubavna veza, ako to dopustite. Na što višem nivou vaš DNK djeluje, više će biti ljubavi u stanicama vašeg tijela - ljubavi Stvoritelja.

Nitko od vas nije kod kuće, vi ste na Zemlji gdje radite. Znate li gdje je se dom nalazi, on je odakle sam ja, odakle ste svi vi. Želim vam reći ovo, kad ste sa mnom i postoji paritet i zvučnost ljubavi, stjecište ljubavi koje ne možete ni zamisliti ili dokučiti odakle ste vi, a to je dio vas koji se želi povezati sa vama i to je dio koji tražite i ako biste tome mogli dati ime ili situaciju, to je dio Boga koji se želi ponovno povezati s dijelom vas, to je dio vas s druge strane vela koji je doslovno slijep na taj dio.

Probudili ste se na mogućnost da postoji više o vama nego što vam oko vidi.

Definicija:
Tijelo - fizički svijet. Zvučnost - teško razumljivo. Stjecište – teči zajedno.

KRAJ EKSTRAKTA.

Budite žilavi i odlučni da se susretnete s izazovima koji će vas odvesti dalje u „obećanu zemlju“.

Nastojte osjetiti sreću, zadovoljstvo i radost koja će doći kao bi vam se duh podigao. Uvijek smo uz vas i dajemo vam svako ohrabrenje i načuljenih smo ušiju tako da vam pomognemo kad god je moguće... Vi uvelike stvarate svoju budućnost, iako je put već definiran. Svrha je da se osigura da počnete uspostavljati novu paradigmu koja će vas odvesti u pravcu koji je nužan za postizanje velikog koraka naprijed u vašoj evoluciji. Oni od vas koji su spremni lako će se prilagoditi novim razinama koje će vas oduševiti lakoćom rada unutar njih. Uređaji i sustavi koji štede vrijeme učinit će život vrlo prihvatljivijim i ugodnijim. Međutim, prvo mora doći čišćenje svega što ostaje od staroga tako da novo može u potpunosti zaživjeti. Na kaju ćete se osvrnuti unatrag i čuditi se kako ste uspjeli, a vaše metode će izgledati vrlo grube u usporedbi s novim načinima života. Zaslužili ste mjesto u višim područjima i uživat ćete u mnogim godinama brze evolucije.

Svjesni smo da ste umorni od meteža koji postoji na Zemlji, ali on je poput gnojne rane koja se mora zacijeliti prije nego što mogu početi pune prednosti uzašaća. U tom pogledu dobivate pomoć, ali kako biste rekli, prvo se mora očistiti paluba da bi se osigurao uspjeh. Promjene su još uvijek u tijeku i stvorit će temelj nove civilizacije. Planirane su mnoge promjene koje će odagnati sumornost koja trenutno postoji. Budite sigurni da utječemo na ishod sadašnjih događaja, i iako to možda još niste vidjeli, na kraju će se sve dogoditi po vašoj želji. Zaslužili ste novi način života koji se manifestira već sada i znamo da će vam se svidjeti.

Opet ćemo se približiti pitanju za koje se čini da vas najviše zabrinjava, a tiče se sudbine onih koji vjerojatno neće postići dovoljan napredak da budu spremni za uzašašće. Oni će se poboljšati kroz svoja sadašnja iskustva i to će im dati početnu priliku kad započnu novi život na novom putu kojim će se nastaviti razvijati. Mora se naglasiti da svaka duša ulazi u inkarnaciju s planom i unaprijed će znati je li spremna za uzašašće ili ne. Ako su živjele u vašoj obitelji, to će im pomoći u budućnosti. Budite sigurni da će svaka duša napredovati brzinom koja odgovara njihovoj sposobnosti da razumiju značenje evolucije i što ona uključuje. Sve duše s ljubavlju se brinu za njih i pomoć im je uvijek dostupna.

U međuvremenu, svjetski događaji polako ali sigurno privode se kraju i stvorit će scenu za potrebne promjene koje će vam omogućiti sudjelovanje u potezima za njihovo ostvarenje. Iznenadili biste se kada biste u stvarnosti znali koliko imate snage da utječete na one koji vas predstavljaju. Vaš zadatak je da se znaju vaše želje kad je vaša budućnost u pitanju, tako da vrijeme i novac ne trošite u drugom smjeru. Vaš utjecaj uvelike utječe na smjer u kojem idu energije i što se više budete fokusirali na ono što želite, više ćete imati uspjeha.

Vidimo pokrete širom svijeta koji se brzo privode kraju. Iako će vam trebati vremena da u potpunosti prepoznate vaša dostignuća, vidjet ćete početke velikih promjena u kvaliteti života. Predugo su vas zadržavali i često uskraćivali osnovne potrebe za sretan i ispunjen život. Ne sumnjajte da će se stvari promijeniti na bolje, to mora biti, a sve veća razina pozitivnih energija osiguravat će da to bude tako. S krajem starog doba ono što je bilo neprikladno za vašu budućnost i plan promjena već je u akciji. To znači da ste sigurni u bolju i svjetliju budućnost i što je još važnije, život u kojem su uklonjeni siromaštvo i oskudica. To se očito ne može dogoditi preko noći, ali ničemu se neće dopustiti da omete ili zaustavi napredak.

Budite elastični i odlučni u odgovoru na izazove koji će vas odvesti naprijed u „obećanu zemlju“. Pokušajte osjetiti sreću, zadovoljstvo i radost koja će doći tako da vam se duh podigne. Mi smo vam uvijek pri ruci i dajemo vam svako ohrabrenje i slušamo vas tako da vam možemo pomoći tamo gdje je to moguće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja, mog Božjeg Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge