Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, August 6, 2012

SaLuSa, 6. kolovoza 2012


Nasljeđe koje su Mračni ostavili još vam uvijek stvara probleme. Akcije koje su pokrenuli prije mnogo vremena još uvijek traju, no više nemaju snagu ili zamah da bi se uspješno okončale. Njihova najveća mana je u vezi sa vojnim ambicijama jer smo im trajno onesposobili nuklearno oružje te ih se tako spriječilo da ih upotrebe. Financijsko krilo smutnje se također raspada i neće biti dozvoljeno da uskrsne u svom starom obliku. Zapravo, čim oni zatvore jednu rupu, drugdje se pojave druge te će na kraju novi sustav biti jedini odgovor. Dok se staro raspada, otkriva se zloupotreba i korupcija koja se odvijala jako dugo vremena. Tako da se ne zabrinjavajte tekućim problemima jer susret sa budućnosti nije tako daleko i promijenit će sve nabolje.

Također, u budućnosti novac neće imati toliku važnost kao u prošlosti. Bit će ravnopravno raspodjeljen i sustav velikih poreza će biti veoma preoblikovan tako da ono što zaradite bude oporezovano samo jednom. Nadalje, slobodna energija koja će biti upotrebljena na mnoge načine da zadovolji vaše potrebe, pa će i vaši rashodi biti znatno manje nego što su sada. Ultimativnoa situacija će osigurati da sva energija za vaše grijanje, osvjetljenje, vodu i kuhanje bude besplatna, kao i sredstva javnog prevoza. Naposlijetku, proizvodi zasnovani na nafti se više neće koristiti ili neće biti potrebni. Čista i ekonomična energija će biti dostupna svakome tako odstranjujući izvor tolikog zagađnja vaše planete.

Navikavate se na ideju velikih promjena u vašem društvu, a ove neće pruzorčiti neugodnosti koje biste mogli očekivati. Planovi su veoma brižno razrađeni i brzina je ključna u svemu što ćemo činiti. Znamo da su neki od vas zabrinuti da nemamo dovoljno vremena za obavljanje našeg posla, no budite uvjereni da smo dobro pripremljeni za svaku situaciju. Zemaljska ekipa je već obavila svoj dio posla i prepreke poput planiranja dozvola ili drugih oblika odgoda koje normalno očekujete, neće utjecati na naše namjere.

Kako vrijeme prolazi sve više vas postaje otvoreno ideji suradnje s nama, a mi pozdravljamo takav entuzijazam. Uvijek nam je bila namjera da biste vi, na primjer, trebali biti uključeni u čišćenje vaše Zemlje. Ima mnogo područja koja su ozbiljno oštećena i zagađena te ogoljena krčenjem šuma. Ne imajte straha o tome koliko dugo će trebati jer vam mi možemo pomoći da ih obnovite vrlo brzo. U stvari, mi ćemo unaprijediti područja u odnosu na ono kakva su bila prije i mi točnno znamo što je potrebno da bi se održala ravnoteža s prirodom.

Imajte na umu da su naši matični brodovi u nekim slučajevima mnogo, mnogo milja dugački i daleko veći od nekih vaših gradova. Sa sobom nosimo sve za što vjerujemo da će nam biti potrebno, uključujući velike flote manjih letjelica za dužnosti u zemljinoj atmosferi. matični brodovi koje često vidite su uglavnom u obliku cigarete, no ima i onih koji su u obliku kružnice. U normalnim uvjetima ne približavamo se previše vašoj Zemlji našim najvećim letjelicama jer mogu uzrokovati smetnje u radu vaših vlastitih energetskih sustava. Ipak, vidjet ćete ih iznad atmosferskog limita i vjerovatno sve više našeg prisustva dok vam se sve više približavamo.

Navikavate se na ideju velikog unapređenja što nam olakšava uvođenje novih tehnologija. U najvećem broju slučajeva oni štede ljudski trud, ne zagađuju i ekonomične su za upotrebu te će prirodno automatizacijom biti potrebno manje vašeg sudjelovanja. To će vam ostaviti daleko više vremena za sebe ili za uživanje u drugim interesima. Drugim riječima, imat ćete obilje vremena za dokolicu te da se bavite hobijima ili čim god možete proširivati svoje znanje. Budući ćete moći putovati u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, vaše znanje će vrlo brzo rasti. Ukoliko imate dovoljno proširenu razinu svijesti, možda ćete se željeti pridružiti jednoj od Federacija poput Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Budući ste tako blizu velikim promjenama o kojima ste bili obavještavani, u međuvremenu se nemate o čemu brinuti. Vaša budućnost je već određena i jedna stvar je sigurna, a to je kraj vremena pod božanskim dekretom i odvit će se u skladu s njim. Ništa neće promijeti krajnji rezulata i nije važno što će se dogoditi u međuvremenu. Kako počinjete razumijevati, više nema nužnosti za katastrofično okončanje ciklusa. To je bilo jedino primjenjivo kada se činilo očiglednim da je Čovjek zarobljen u nižim vibracijama i izgledalo je da iz toga nema izlaska.

Vama na čast, dobro ste odgovorili na pokušaje da vas se digne. Iako su Mračni pojačavali razine njihove moći nad vama, vi ste pristupili Svjetlu i probudili se u ono što se događa. Vaš rast u svjesnosti je privukao još više Svjetla na Zemlju i linije mreže oko nje su postale obnovljene i iznimno aktivne. Slično privlači slično i vi ste postali toliko moćni da još niste zaustavili Mračne u njihovim djelima, a već ste ostvarili pobjedu nad njima. Uskoro ćete ih vidjeti odstranjenima i spriječenima u njihovom širenju mreža tame. Mnogo toga treba obaviti i mi smo spremni da poduzmemo vitalno čišćenje. Mi smo minimalizirali štetu, no vrijeme je da se završi posao koji je već započet.

Mračnima je bilo dozvoljeno da provedu svoj plan igre, no Svjetlo će uvijek pobijediti. Bilo je samo u pitanju koliko dobro će Svjetloradnici odgovoriti jer ste često bivali inkarnirani i uvučeni u negativne energije te ste zaboravili svoj životni plan. Pomoć je uvijek pri ruci, no ponekad je teško probiti se do vas. Iskušenja fizičkih razina su zavodljiva i teško im je odoljeti, no s iskustvom ste se izdigli iznad njih. U stvarnosti, nitko ne podbacuje jer ćete se nastavljati suočavati sa izazovima nižih dimenzija sve dok ih ne pokorite.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i molim vas da još uvijek držite fokus na Uzašašće jer je sve zbog toga, a proveli ste mnogo, mnogo života da biste stigli do ove točke. Dobro obavljeno i sasvim zasluženo.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge