Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 6, 2012

SaLuSa, 6. lipanj 2012


Novi vi izranjate iz sjena stare paradigme i vaš novi sjaj obasjava sve i svakoga oko vas. Vaše Svjetlo sja prema drugima koji osjećaju vašu poletnu energiju te ih budi u više istine. Kako sve više duša tako postupa, Svjetlo na Zemlji raste i put Uzašašća postaje snažniji. To munjevito unosi mir u napaćeni svijet koji bi inače bio u posvemašnjem previranju. Tamo gdje su problematične točke, vi gledate posljednje ostatke efekata stoljeća negativnih vibracija. Potrebno je vremena da bi ih se odstranilo, no mi pobjeđujemo u boju. Daleko se više ljubavi šalje u te točke nego ikada prije i to pomaže u čišćenju takvih područja. Ono će biti okončano kada potpuni mir zavada Zemljom i mi ćemo obaviti konačno čišćenje.

Pripreme za Uzašašće se odvijaju već jako dugo vremena i sada će se osjetiti sva korist koju donose. Mnogo tog rada je bilo usmjereno prema pripremama naših saveznika tako da su se mogli infiltrirati u tajne planove Mračnih i odgoditi ili zaustaviti njihov napad. Naša podrška je, naravno, bila od ključne važnosti, a mi smo bili njihove uši i oči da bi ih držali svjesnima o onome što se događa. Uskoro ćemo biti u mogućnosti da puno bliže surađujemo s vama i nestrpljivi smo ispuniti naše obećanje da ćemo se otvoreno sresti s vama i predstaviti vam se. Iz neophodnosti će se to dogoditi kada to bude sigurno učiniti i da ne izazove preveliku uzbunu među onima kooji su nepripremljeni za takvu prigodu. Neki ljudi imaju toliko skučen pogled na svijet da odbacuju mogućnost da postojimo i odbijaju u to vjerovati. Ipak, mi ćemo se predstaviti na način za koji smo zaključili da će odstraniti faktor straha. Mi nismo strašni i uskoro će se uvidjeti da smo nježna, miroljubiva i ljubeća Bića koja su na uslugu vama i Bogu.

Mora biti jasno da naš dolazak nije zamjena jednog tijela kontrole drugim. Vi, ljudi, ste ti koji ćete odrediti svoju budućnosti i vi ćete imati daleko više moći odlučivanja kako će se nešto dogoditi. Naučit ćete svoja prava unutar Građanskog zakona, a Ustav će biti uspostavljen tako da će osiguravati da se to pravo poštuje. Često smo vas informirali da ste suverena Bića i da se namjeravamo pobrinuti da vas se kao takve i tretira. To će vam obnoviti ponos i dati vam puno priznanje vaših postignuća. Mogli bismo s pravom reći da ste prevalili put do Pakla i natrag, ali vas molimo da razumijete da su takva iskustva bila vaša tvorevina. To je razlog zašto imamo toliko divljenje za vas sve i za vašu hrabrost u dozvoljavanju samima sebi da iskusite niže vibracije. To bilo daleko od izbora sviju, ali vi ste znali da će vam biti pružena velika pomoć da se opet uzdignete.

Sada zapravo možete imati koristi od pomoći koja vam se pruža, a ona nije samo od vaše Svemirske Obitelji. Duhovne ravni su vas dugo pratile na vašem putovanju i nikada, ni u kojem vremenu, nije vam nedostajalo vodstvo. To će se nastaviti i kada uzađete i doista ćete imati direktniji kontakt s nama i Majstorima. Neka se zna da ste već visoka Bića sami po sebi, no to ste jednostavno zaboravili. Niže vibracije dualnosti su otupjele vaše umove, ali uz neprestan rast Svjetla i Ljubavi koji vam se šalju, situacija se rapidno mijenja. Svaka duša ima iste prilike da se pomakne u Svjetlo, ali neke su toliko zapletene u stare vibracije da im je teško odgovoriti. Ne brinite o njima jer će im biti pružena sva pomoć i pažnja od onih koji su prosvjetljeni. Svi vi ste voljeni, bez iznimaka, tako da se nemojte osjećati kao izopćenici ili da ste bezvrjedni. Često je karmičko iskustvo kroz koje ste prošli to koje je učinilo da se tako osjećate. Ipak, imajte na umu da učite iz njih i jednom kad ih prođete, više ih nećete morati više prolaziti.

Dragi, mi razumijemo vas i vaše frustracije sda kada znate što se sprema i teško vam je čekati vaše uzdizanje, no molim vas da budete strpljivi. Mnogo više se događa nego ikada prije da bi se promjene odigrale što brže. Jasno je da se stvari više ne mogu odugovlačiti jer se mnogo toga mora učiniti da bi vas se unaprijedilo na pozicije s kojih će sve krenuti. Možete biti sigurni da brižno motrimo događaje koji se zbivaju na Zemlji i van nje te nad njima imamo kontrolu. Još uvijek, ipak, postoji granica do koje nam je dozvoljeno djelovati kada je u pitanju vaša karma. Mi se ne možemo miješati u vaše tvorevine jer ih vi morate spoznati za ono što jesu, ali nam je dozvoljeno da djelujemo kada je vaša civilizacija ugrožena. Na primjer, odvratili smo vanzemaljce koji su imali namjeru preuzeti vašu planetu. Ipak, u slučaju Sivih, to nismo mogli učiniti jer su bili pozvani da ostanu od strane Mračnih.

Vi ste prilično svjensni što se doista događa u Univerzumu i stvari su veoma užurbane. Život svudje buja, ali kako je vaša planeta bila u karantini da bi se onemogućila interferencija s vašim životima, vi ste o tome imali malo spoznaja. Sada vas se oslobađa iz vašeg “zatvora” i uskoro ćete biti pozdravljeni s naše strane u vašu pravu realnost. Dopustite si maštati što to moež značiti jer će gotovo sigurno biti daleko veličanstvenije od onoga što možete zamisliti. Najzadovoljavajući aspekt će biti potpun i konačni mir u kojem ćete se naći i naći ćete se u ekstazi i uronjeni u najdivniju energiju ljubavi. Doživjet ćete to neodoljivim i željet ćete tako ostati zauvijek i moći ćete i biti tako dok god sami budete tako željeli. Ipak, imat ćete i snažnu želju da proputujete Univerzum, da posjetite druge civilizacije te da se upustite i u druge avanture.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i znam kako život na Zemlji može biti uzbudljiv i ispunjujuć, ali neizbježno ima i loših strana kada ste uvučeni u niže vibracije. Priroda je vaših iskustava koje možete očekivati u dualnosti te da će vam prirediti mnoga iznenađenja. To je način na koji napredujete i vi ih imate moć prevladati ukoliko vam je to namjera. Nekima od vas će nedostajati snage volje da tako i postupe i bit će dublje usisani u more tame. Uvijek postoji put izlaska bez obzira koliko dugo trajao i niti od jedne duše se ne očekuje trenutni uspjeh. Potrebno je vrijeme i ponekad i nekoliko života da se svladaju vaše slabosti, no naposlijetku ćete stići na cilj.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge