Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 6, 2011

SaLuSa, May 6, 2011

Postaje vrlo očito kako je čovječanstvo na ključnoj točki svoje evolucije. Propast starih načina potvrđuje kako oni više nisu prikladni za Novog čovjeka koji se pojavljuje. Ipak mnogi samo vide nesigurnu budućnost koja nudi još kaosa i katastrofa. Stoga je za našu misiju (prvog kontakta op.p.) na Zemlji važno da započne bez odgađanja. Priznanje naše nazočnosti (od strane glavnih vlada op.p.) će odagnati mnoge strahove i dati nadu dok trenutno vlada samo očaj. Pred Vama je čudesna budućnost koja čeka da se razotkrije a jedino što je zadržava su zadnji trzaji trikova mračnih sila. Mi ćemo stoga potaknuti naše saveznike da učine završni proboj i započnu niz događaja koji će završiti u Uzašašću. Ako ne dobijemo željene rezultate bit će nam dozvoljeno da primjenimo silu u interesu svih Vas.

Kao što do sada već znate kada spominjemo silu to se odnosi na načine uvjeravanja ili kroz primjenu Univerzalnih zakona. Voljeli bismo da je Vaša civilizacija prihvatila ponudu danu prije mnogo godina da se donese mir Vašem svijetu. Nažalost to se nije zbilo već ste zavedeni u mišljenju kako ste slobodni građani i kako su Vaši životi normalni. Ipak Vaše slobode su Vam postupno oduzete a to je učinjeno tako suptilnim sredstvima da niste bili svjesni što se zbiva. Na Vašu korist mnoge duše su započele razumjevati što se zbiva te je rastao pokret koji je tražio promjene koje će Vas uzdignuti i donjeti mir. Ovaj signal je uočen od Duhovne hijerarhije koja je produžila period (prije Uzašašća ? inicijalni plan je bila 2000. a ne 2012. op.p.) kako bi se omogućilo buđenje većeg broja duša na istinu. Ta odluka se pokazala uspješnom jer je zabilježen veliki porast vašeg nivoa svijesti. Tužna je činjenica kako su mnogi pozvani no neke duše su previše vezane za svoje načine i vjerovanja da bi rezonirali i odgovorili. Mi još uvijek komuniciramo s njima kao i sa bilo kojom drugom dušom jer vidimo istinski potencijal svih Vas. Velika briga i ljubav je dana bezuvjetno jer mi znamo kako je samo pitanje vremena prije nego je grupa duša spremna da uzađe. Po vašem računanju to je jako puno vremena (za te duše koje ne odgovaraju op.p.) no ipak to će i za njih doći zajedno sa cikličnom prirodom svega što postoji.

Ako zadržite svoju vjeru u nas odbit ćete negativne energije koje su neizbježno usmjerene prema nama od strane onih koji ne razumiju Svjetlo. Mi predstavljamo promjenu a to ne dolazi lako onima čije su oči uprte u materijalni svijet. Njihova fascinacija materijalnim će obično trajati dok su uspješni no ne može donjeti istinsko ispunjenje i unutarnji mir koji donosi radost i sreća. Mnogi već uživaju takve mirnodopske nivoe postojanja i oni su sposobni hodati uspravni kroz bilo kakve nedaće i konfuzije jer jednostavno više nisu dotaknuti. Takva bića su svjetionici Svjetla koji donose mir gdjegod je potrebno. Njihove visoke energije također imaju iscjeljujući efekt na ljude koji ih okružuju. Ovaj nivo može biti dostignut od strane bilo koga tko živi svoj život u Ljubavi i Svjetlu i ne daje mjesta nižim vibracijama. Kakav god napor morate staviti u dostizanje Uzašašća bit će više nego vrijedan i ne bi s Vaše strane trebalo na njega gledati kao na žrtvu. Živjeti u Ljubavi i Svjetlu je Vaše prirodno okruženje kako se vraćate na nivoe koji su jednom bili Vaš dom.

Nismo li Vam rekli kako ste Vi Bogovi u stvaranju zbog čega imate prirodnu potrebu da im se vratite. Dualnost je igra koju nakon svršetka ostavljate iza sebe stičući ogromno iskustvo koje nosite sa sobom. Nijedno iskustvo nije bez neke vrijednosti i Vi ćete zauvijek evoluirati dok se opet ne vratite svome Izvoru. Možda sad možete shvatiti zašto morate otpustiti vezanost za niže energije. Razmišljajte o budućnosti i zadržite tu sliku i znajte kako je ta slika beskonačno superiornija od onoga što trenutno doživljavate.

Stvari se grade prema velikom finalu i kao što znate sve će svršiti dobro. Trenutno nema mogućnosti za drugačiji svršetak a Božanski plan će osigurati sretan svršetak. Bilo je drugačije u davnim vremenima kad ste sami kreirali svoju budućnost. Sad je pak povučena crta i ovaj ciklus dualnosti mora doći kraju. Ultimativno svaka duša će se naći točno tamo gdje mora biti i nema mjesta za grešku. Budite mirni i radosno iščekujte nebesko postojanje znajući da nikad više nećete ući u ciklus dualnosti. Od sada pa nadalje život će biti idiličan i ispunjavajući dok vi uživate ljepote i udobnost iz viših dimenzija. Nećete imati nikakve (nezadovoljene ? op.p.) potrebe a imat ćete sve što život čini apsolutnim zadovoljstvom. Riječi ne mogu opisati blaženstvo koje ćete iskusiti i Svjetlo koje prodire kroz sve što postoji.

Trenutno smo u scenariju čekanja dok se trebaju izvesti završni činovi. Toliko toga je blizu sazrijevanja i ogroman trud je stavljen u ostvarivanje rezultata koje mi očekujemo. Vaš doprinos je još uvijek važan i trebamo od Vas da usmjerite svoje Svjetlo na bilo koju stvar ili osobu koja stoji na putu našeg uspjeha. Zajedno moramo nastaviti transformirati mračne energije i tako smanjiti njihovu mogućnost uplitanja u proces promjene. Vi ljudi držite istinsku moć stoga Vas ohrabrujemo da izrazite pozitivne misli i nikad se ne predate faktoru straha. Dok god postoji nejednakost u svijetu i upliće se u nezavisnost neke države i dalje će postojati teroristi. Oni će se ipak povući iz svojih aktivnosti u bliskoj budućnosti kad bude shvaćeno kako se može postići mirno rješenje. Bit će ono podržano našom nazočnošću i osiguranjem da će mir biti uspostavljen svuda u svijetu.

Mir je odgovor na skoro sve Vaše probleme. Jednim potezom on će ukloniti strah i zamijeniti ga nadom, radošću i mirnom kooperacijom između ljudi. Stoga mi pripremamo planove za veliki korak naprijed i čekamo priliku za prvo “čišćenje”. Mnogo priprema je već odrađeno i vidjet ćete da jednom kada postignemo naš prvi cilj ostalo će pratiti za njim vrlo brzo.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i vrlo sam zahvalan za svu aktivnost radnika Svjetla. To je pomoglo našim ciljevima da iznesemo naše projekte i sad stojimo u spremnosti za nastavak. Galaktička federacija je vrlo zadovoljna s Vašom pozitivnom perspektivom što će donjeti svoje vlastite nagrade.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge