Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, April 6, 2011

SaLuSa, April 6, 2011


Iako Vi ne možete znati rezultat, mi niotkuda svjedočimo o nekoliko događaja koje ste Vi očekivali. Vi znate što je krajnji cilj no rezultati koje mi tražimo se mogu ostvariti na više načina. Stoga dozvolite prostor za promjene i dugoročno sve će se odraditi kako smo planirali. Bliski Istok je bila žarišna točka kroz mnoge godine i drži ključ Vaše budućnosti. To je moglo lako dovesti situaciju koja bi vodila u novi svjetski rat. Ovo je spriječeno našom pomoći kroz spriječavanje da male konfrontacije postanu velike uz korištenje nuklearnog naoružanja. Upravo je zbog dodijeljenog nam božanskog autoriteta za intervenciju spriječena eskalacija u takvim okolnostima. Nakon nadolazećih promjena u vodstvu i vladama cijeli svijet će biti sigurnije mjesto a to će učiniti naš otvoreni kontakt s Vama još bližim.


Svjesni smo frustracije koju osjećaju mnogi od Vas kako se čini da se stvari razvlače no u stvarnosti se stvari kreću vrlo brzo ispunjavajući naša očekivanja. Metaforički morate “urediti” svoju kuću i pokazati želju da dovršite ovaj ciklus dostizanjem Uzašašća.
U stvari to je ono što je najvažnije i razlog je onoga što upravo prolazite. Majka Zemlja će naravno imati koristi od Vaše pomoći no ipak ona, ako je potrebno može odlučiti sama krenuti naprijed. Predviđamo promjenu u stavu mnogih ljudi, kad jednom shvate istinsku svrhu svog života razumijevajući da su dotad imali zatvorene oči. To nije nužno bila Vaša greška no bili ste uvučeni u ideju kako ste odvojeni jedni od drugih i od Boga. Sad počinjete shvaćati kako ste svi ovisni jedni o drugima i kako Vaše akcije utječu na sve druge. To objašnjava kako ste Vi kolektivno odgovorni za svoju realnost te shvaćate kako je možete promijeniti.


Radnici Svjetla vode put i koriste svoje energije da donesu više Svjetla na Zemlju. Kroz svoju sposobnost da gdje god je potrebno donesu mir oni su očistili tako puno nižih energija koje su pritiskale arterije Majke Zemlje. Što više uspjeha imaju lakše će biti totalno raskinuti okove koje mračne sile imaju nad Vama. Oni su sad postali više razjedinjeni i čak očajni jer je njihova snaga ozbiljno oslabljena i nema povratka. Ipak treba biti pažljiv jer u takvim vremenima oni postaju opasni jer traže izlaz iz svog okruženja. Mi smo im ponudili izlaz u mnogim prigodama, no tek sad vide kako nemaju puno preostalih opcija. Oni moraju napustiti pozicije moći i u tome nemaju izbora. Vrijeme je za one od Svijetla da preuzmu i odvedu Vas na završno putovanje u slobodu.


Doista je to čudna situacija u kojoj se nalazite. Dok još živite svoje svakodnevne živote ipak znate kako u ne tako dalekoj budućnosti će se Vaši životi značajno promijeniti. Ne zaboravite kako je Uzašašće proces koji se kontinuirano zbiva i ne staje samo zbog kraja vremena (2012 ? op.p.). Najveće promjene će biti one koje će se zbiti svakome od Vas i već sad mnogi od Vas registriraju nove razine svijesti. Sa takvim širenjem svijesti dolazi bolje shvaćanje snage ljubavi i kako može biti iskorištena za dobro svih. Biti u miru sa sobom i jedno sa svijetom je kao cilj nešto čudesno i vrlo ostvarivo.


Iskustva koja nosite sa sobom nisu postignuta bez značajne žrtve sa Vaše strane. Međutim to je upravo razlog zašto ste došli na Zemlju jer nigdje drugdje ne biste napredovali tako brzo. Dualnost je bilo idealno igralište za testiranje Vaše sposobnosti kako biste proživjeli Vaše izazove između Svjetla i mračnih snaga. Igrali ste na obje strane kako biste kompletirali svoja iskustva te sada čistite svoju prošlu karmu zbog čega je Vaš trenutni život tako zahtjevan. Stoga iskoristite zadnje izazove u svoju korist znajući kako će Vaša karma biti očišćena prije nego uzađete u više dimenzije.


Biti ćete počašćeni najčudesnijim darovima koji dolaze s uzdizanjem svijesti. S vremenom ćete postati vidoviti i Vaše znanje neće imati granica. Putovat ćete kamo budete željeli i postat ćete dio velike obitelji svemirskih bića. Kao član Galaktičke federacije možete istražiti Univerzum i služiti drugim ljudima koji kao Vi u ovim trenucima traže svoj put kući u više dimenzije. Prošlost i budućnost će postati jedno i vrijeme će prestati postojati kako ga vi sad poznajete. Malo će ostati od onoga što Vas veže uz Vaša 3D iskustva a život će postati tako različit i radostan bez muka koja sad morate prolaziti. Možda Vama trenutno najatraktivniji aspekt bit će ideja o Vašem svjetlosnom tijelu koje ne stari i ne trpi nikakve bolesti. Moći ćete ga mijenjati kroz čisto kreativnu misao koja će Vam dozvoliti da se prikažete kako želite.


Možete se zapitati tko bi znajući sve ovo rekao ne novom životu u višim dimenzijama. Ipak neke duše su nesigurne u sebe i čvrsto se drže za ono što znaju. One su neodlučne donjeti jasnu odluku u ovome trenutku. To dolazi djelomično od nedostatka razumijevanja jer oni ne mogu razumjeti kako bi mogao izgledati život van Zemlje. Sigurno ima trenutaka kad Vaš život na Zemlji ima svoja ugodna iskustva no ona su potpuno zanemariva kad se usporede s onim što stoji pred Vama. Kad biste barem mogli u nju proviriti Vaše trenutne brige bi Vam imale tako malo smisla. Dodatno stoji činjenica kako je Vaša budućnost osigurana i ništa ne može promijeniti Vašu sudbinu.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zadovoljan sam što bar kroz različite kanale imate izvore o novostima oko Uzašašća. Kad bi bilo do Vaših medija čuli biste ništa ili malo o tome jer mračne sile ne žele da Vi znate za mogućnost da napustite ciklus dualnosti. Oni radije prikazuju ove završne dane kao Armagedon igrajući na kartu smrti i uništenja koja ide s tim pod ruku. U stvari oni su planirali događaje koji se podudaraju sa proročanstvima kako bi ustrašili ljude u vjerovanju kako stupa kraj Svijeta. Najdraži ne bojte se jer ćemo mi osigurati da to prođe što je moguće jednostavnije a život će se nastaviti u skladu sa Vašom slobodnom voljom dalje u budućnost.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge