Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, February 6, 2012

SaLuSa, February 6, 2012


Normalno je da trebamo biti svjesni što Mihael radi te smo pratili događanja koja su povezana sa putovanjem na Neptun. No, ono što moramo naglasiti je da mi imamo svoje odgovornosti i nikada se ne bismo miješali u misiju nekoga drugoga kao što se nikada nismo miješali u iskustva vašeg vlastitog stvaranja. Sagledajte to ovako, Dragi, na nikome nije da vam uskrati iskustva koja su vam nužna da biste napredovali u vašoj evoluciji.

Po tom pitanju, molim vas da se sjetite da vas je Galaktička Fedracija sasvim jasno izvjestila da će se s vremenom organizirati mnogo “turističkih” tura na naš brod. Stoga nema razloga da brzate ne bi li bili dijelom prvih putovanja te prirode jer će ih biti mnogo da biste u njima uživali jednom kad vas budemo mogli otvoreno kontaktirati. Neki od naših matičnih brodova su poput ogromnih gradova i neće biti nikakvih problema ugostiti veliki broj vas koji biste željeli iskoristiti priliku da posjetite jedan od njih. Sve to će biti dio našeg doprinosa da se čim više zbližimo te da raspršimo bilo kakve strahove koji su preostali u vezi s nama. To će nam pružiti priliku da vam omogućimo uvid u to kakvu naprednu tehnologiju imamo da bismo vam je dali u bliskoj budućnosti. Naposlijetku, mi smo budući vi i vi trebate brzo premostiti jaz koji je stvoren namjernim potiskivanjem tehnologija koje bi vas već odavno lansirale u 21. stoljeće.

Mnogo toga se upravo sada događa na Zemlji pa ćete čak i vi uvidjeti da ne može dugo potrajati prije nego ugledate ishod napora koji je uložen da bi se očitovale željene promjene. Još uvijek se odjekuju prijetnje rata, ali vam još jednom ponavljamo da to neće biti dopušteno uprkos zveckanju sablji. Stoga, molim vas, nemojte podleći tim situacijama i dopustiti strahu da vas preuzme, mislite o miru i usmjerite svoju energiju tamo gdje će djelovati pozitivno. Financijska situacija nastavlja oduzimati mnogo vremena našim saveznicima, ali doista je kompleksan problem navesti mnoge zemlje da, kako vi kažete, zapjevaju istu melodiju. Ipak, uspjeh će doći i označit će početak sasvim novog pristupa bankarstvu kao i prirodi financijskih transakcija uopće. Dug će se eliminirati i nikada vas više neće bespotrebno opterećivati.

Nema trenutka dosade tijekom života na Zemlji i na neki način tako i treba biti, a ne da je kao da ste na odmoru jer bi se u suprotnom vaš napredak rijetko događao. Zemlja je prekrasno mjesto da se iskuse izazovi svih vrsta, a i najbrži način da se napreduje i da se uspne ljestvama duhovnosti. Ipak, Zemlja je raj kakvom nema premca u vašem Univerzumu i nastanjen je preko više milijuna godina. Doista je bila rajski vrt, ali je degenerirala kako su vibracije postajale sve niže i kako ju je Čovjek zagadio svojom pohlepom i nedostatkom brižnosti. Sada se budite i prepoznajete kakav je Zemlja dragulj te dajete sve od sebe ne bi li je obnovili i spriječili daljnju štetu i uništavanje. Doista, vaša je odgovornost, kao priprema za Uzašašće, da je vratite u njezino prvotno, djevičansko stanje.

U nemirnim vremenima u kakvima ste sada, trebat ćete hladnu glavu i nikada ne zaboraviti razlog zašto ste došli na Zemlju u ovo vrijeme. Zato da se probudite u istinsko sebstvo kao Biće Svjetlosti te podignete razinu vaše svjesnosti tako da budete spremni uzaći čim se ukaže prilika. Pred vama je još mnogo iskustava, ali je Uzašašće vaš krajnji cilj i sve što je zapravo važno. Mogućnost masovnog uzašašća se ne pruža baš često i to je vaše oslobođenje iz dualnosti i potrebe da se reinkarnirate na redovitoj bazi. S tim na umu, sigurni smo da ne trebate mnogo ohrabrenja da biste uložili trud da siđete sa ljestava ponovnog rođenja.

Ne možete znati sve što se događa iza scene, ali daleko je više aktivnosti nego što se naizgled čini. Pratimo novosti vašeg svijeta i ono što smo razgovarali otvoreno ili privatno te, kao rezultat toga, imamo dobru sliku o tome kako će se događaji razviti. To nam daje prednost i mogućnost da pomognemo našim saveznicima, a dopušteno je da bi se uravnotežila upotreba napredne opreme koju koriste Mračni u špijuniranju onih od Svjetla. Imamo kompjutere s toliko naprednom razinom svjesnosti da s njima možete voditi prilično inteligentne razgovore. Imate iskustvo automatizacije, ali mjera do koje smo je usavršili bi vas zapanjila i vi ćete uživati tijekom vaših posjeta našim brodovima pokušavajući shvatiti kako funkcioniraju. Nekima od vas će to biti poznato budući da nas posjećujete tijekom vašeg stanja sna, ali vam je nedostupno sjećanje o tome kada se vratite u svoje tijelo.

Izađite iz svojih čahura u kojima se skriva vaše pravo ja, Biće Svjetla koje jeste i koje ćete uvijek biti. Sada je vrijeme da zatražite svoja božanska prava i suverenitet, a pruža vam se i sva moguća pomoć da to i ostvarite. Vi ste Bića neiskazane moći i pristup njima znači prihvatiti odgovornost da ih mudro koristite, uzaći ćete i postati stvaratelji kakvi ste bili prije pada. Vi stvarate čak i sada, ali je potrebno više vremena za manifestaciju, a vi možda ne zapažate što ste učinili. Dovoljno dugo usmjerite pažnju na ono što želite i s vremenom ćete vidjeti i povratnu informaciju. To je način na koji, bez da ste svjesni, vi privlačite u svoj život iskustva koja ste proživjeli. Slično privlači slično i tako ste oko sebe okupili svoje prijatelje i neprijatelje. Zakon privlačnosti ne donosi odluke o tome kako funkcionira, stoga budite oprezni na što se fokusirate i kamo ulažete svoju energiju. Većina vaših iskustva započinje svoj život kao misao koja, kad joj se pruži dovoljno energije, postaje dio vaše realnosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želio bih vam ispuniti želje, no u pravo vrijeme budući da je izbor vremena izuzetno bitan. Navikli smo biti prilagodljivi i prilagođavamo se najnovijoj situaciji na Zemlji. Na taj smo način potpuno uspješni u postizanju naših ciljeva kada konačno krenemo u akciju. Budite sigurni da su naša djela popraćena velikom ljubavlju za sve vas.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge