Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 05. travnja 2019


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 05. travnja 2019

Mike Quinsey

Iza kulisa puno toga se događa u velikom zajedničkom nastojanju da se oduzme moć mračnih uklanjanjem izvora njihovog financiranja, bez čega će brzo izgubiti svoju moć da kontroliraju događaje u svijetu. Nikada nisu sanjali da bi mogli biti poraženi i da će se i dalje boriti do posljednjeg trenutka. Sile Svjetla nisu bile besposlene i dugi niz godina su planirale pad Iluminata. Vrijeme je da oslobode čovječanstvo iz mreže obmane koja ih je mučila mnogo godina. To je počelo prije nekoliko stotina godina, a tijekom vremena to je bilo poput raka koji uništava osnivanje i utemeljenje svega što je bilo čisto i dostojno stavljanja pred ljude. Mudrost promjena na bolje je da ih držimo u tajnosti i tiho gradimo silnu snagu za dobro i Svjetlo. Ovaj izvadak je vrlo uzbudljiv i pokriva znanje koje inače ne bi bilo poznato ili javno objavljeno.


EKSTRAKT IZ KRYONA: "PLEJADIANCI ĆE PROMIJENITI ČOVJEČANSTVO"

Događaj 9/11 (deveti rujan) bio je onaj koji je donio sažaljenje na ovaj planet u trenutku kad je svijet saznao za njega. Zbog izlijevanja suosjećanja, ljudi su pokazali da je to pokrenulo Zemlju i još jednom promijenilo kristalnu rešetku. Izljev suosjećanja zbog onoga što su ti prizori pokazali nikada neće biti zaboravljen i sve će se promijeniti. Ironija je u tome što se trebalo stvoriti terorizam, a to je stara energija, i to je ono što odlazi. Stare paradigme, čak su se i mračni udružili da stvore pritjecanje pozitivnih promjena na ovom planetu. Ponekad napravite dva koraka naprijed i jedan unatrag, ali ste na kraju dana prešli marker. Dajem ovu informaciju onoliko naprednom koliko je moguće da svi to čujete, i da znate da postoji plan i da ste došli dobrovoljno.

Budite oprezni i mudri i znajte da su neke od tih stvari koje biste nazvali znanošću izravno od Stvoritelja, koje su vam dane da spasite svoj život. Trebamo vaše svjetlo i trebamo da ostanete vi. Sami koraci na planetu vaše mudrosti mijenjali su se polako i postupno, vi ste potrebni i kada odete, vratit ćete se. Reći ću vam zašto ćete se vratiti, jer ćete to učiniti s drugačijim instinktom čovječanstva, vratit ćete se sa znanjem koje ste ovaj put naučili, i brzo ćete se sami probuditi. Nećete morati prolaziti kroz ono što ste prošli kroz ovo vrijeme. Bit će instinktivno da ste dio Stvoritelja, to je novo i zove se evolucija DNK. Ja sam Kryon i oni oko mene zaljubljeni su u vas, i ako biste mogli vidjeti ono što mi možemo vidjeti, točno biste znali zašto se osjećamo tako kako se osjećamo. Vi to ne možete zato što je to skriveno od vas na određeni način kako bi vaš izbor bio slobodan, bez utjecaja drugog, trećeg, četvrtog i petog pogleda, a to ga čak čini posebnijim.

Kada vas gledamo i čak i bez onoga što znamo, vi vjerujete u put i on djeluje, volite nevidljivo i to je dovoljno dobro za nas. To radi i ne očajavajte zbog stvari koje izgledaju kao da se kreću unatrag što bi se moglo dogoditi, vidite ih u širem planu dužeg vremenskog okvira koji polako napreduje do oznake gdje ćete imati mir. To je u radu - koliko brzo će se to dogoditi ne mogu vam reći dok se to razvija i dok ne bude stvoreno vašim slobodnim izborom, ali lopta je nezaustavljiva - to je ono gdje to ide i to je ono što smo vam željeli reći. Nije ispunjeno informacijama jer je ispunjeno zahvalnošću, ljubavlju i svrhom. Želimo da znate da kad odete niste sami, ne možete bit, to je nemoguće, mi smo s vama cijelo vrijeme i nikako neće biti drugačije.

KRAJ EKSTRAKTA.


Cijelo vrijeme snage Svjetla rade u tišini kako bi okončale aktivnosti mračnih, a to je počelo oduzimati njihovu moć na mnogo različitih načina. Financijsko ograničavanje je najučinkovitije sredstvo i ograničava njihov pristup imovini koju su stekli prijevarom i nepoštenim sredstvima. Omča se steže, a u očaju oni su krali imovinu putem nepoštenih sredstava. Međutim, poduzete su mjere kako bi se osujetili njihovi napori da nastave svoje zle aktivnosti. Njihovi dani kao sile koja je sposobna diktirati budući put čovječanstva odavno su prošli, a javnost će općenito biti šokirana i zadivljena pravom poviješću čovječanstva.

Planovi za najprihvatljiviju budućnost odavno su dogovoreni, iako je istina da se zbog vaše slobodne volje ne može točno reći kako će se postići uspjeh. Budite sigurni da ćete biti pod jakim utjecajem da slijedite put koji je položen pred vas. Zaslužili ste pravo ići sve do uzašašća i ono vam se ne može oduzeti. U međuvremenu možete početi planirati promjene koje će vas premjestiti na pravi put, tako da možete žeti nagrade za to što ste prošli marker. Pred nama su velika vremena i planovi dobro napreduju kako bi se postavile promjene koje će najaviti dolazak Novog doba. Mnogo puta vam se pokušavalo pruži prednost novih tehnologija, ali do sada mračni su spriječili da budu uvedene. Imali ste mnogo razloga za borbu, ali ste dokazali svoju sposobnost da uzvratite udarac s još većom odlučnošću.

Svatko od vas ima privilegiju živjeti u ovom posebnom vremenu, kada mnoge duše žele doživjeti iskustvo znajući da će ubrzati svoju evoluciju. Kao što biste vjerojatno shvatili, svatko od vas ima nešto za ponuditi što je kolektivno omogućilo napredak. Čak i oni s negativnim namjerama imaju svoje mjesto u planu i nalaze se u korijenu događaja koji su vas inspirirali da se izdignete i prebrodite izazove. Netko mora igrati ulogu 'opozicije' i tako može dovesti do napretka, to se može činiti neobičnim konceptom, ali svjetlu i mraku treba iznijeti ono što se treba riješiti. Istina je da su stvari uređene tako da jedni drugima pomažete da se razvijate.

U relativno kratkom vremenu od početka ovog ciklusa, podigli ste svoje vibracije i dobro ste plasirani za nastavak. Mnogi od vas su stavili svoje noge na put uzašašća, i vaš fokus je potaknut vašom odlučnošću da uspijete, i hoćete. Svi napori koje ste uložili dobro su se isplatili i uskoro ćete imati koristi od toga. Nastavite gledati naprijed, a ne natrag, jer prošlost više ne može utjecati na vašu budućnost.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božansko Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge