Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 4. listopada 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 4. listopada 2019

Mike Quinsey

Događaji se kreću tako brzo da uskoro mora doći do promjena koje će biti za boljitak čovječanstva. Stara garda se neće odreći svoje preostale moći kontrole bez borbe, ali tu su nove energije koje dobivaju snagu i koje će osigurati da se evolucija nastavi onako kako je planirano. Mnogo je duša koje čekaju da uvedu novi način života, koji će pomoći ukloniti potrebu za intenzivnim radom. Predugo ste zadržavani i sada je vrijeme da se objave korisni izumi koji će vam dati više vremena da slijedite svoje vlastite interese. Promjene nikad ne dolaze lako, ali doći će i nikome se neće dozvoliti da zaustavi njihovo uvođenje.

Shvatite da su nemiri u cijelom svijetu siguran znak da su ljudi uznemireni, ili znaju ili osjećaju da imaju pravo na bolji život i traže promjene koje će ih donijeti. S naše strane vela znamo potencijal koji vas očekuje i koji će vam pružiti veliko poboljšanje. Rastužuje nam srce što vidimo toliko patnje na Zemlji, ali to se ne treba nastaviti i činimo sve što možemo kako bismo vam pomogli. Ponavljamo opet da je stara paradigma završena dolaskom Novog doba, pa se morate fokusirati na sve što je dobro i poželjno da biste ga u potpunosti doveli do manifestacije.

Shvatite da imate puno više moći za postizanje svojih ciljeva nego što shvaćate. Možete dobiti pomoć od nas i drugih naprednih civilizacija koje imaju vaše interese u srcu. Zato ne odustajte i vizualizirajte sve što je dobro i vi ćete pomoći da se to stvori. Budite sigurni da kad dođe vrijeme za vaš napredak, stojimo uz vas i dajemo svako ohrabrenje. Već smo ranije vidjeli sve te promjene i znamo koja vam je pomoć potrebna tako da budete fokusirani na svoj cilj.

Čovječanstvo nije jedinstveno i mnoge starije civilizacije su uspješno prošle kroz ono sa čime se sada suočavate, a one su svjesne problema. Možda ih ne vidite oko sebe, ali osjetit ćete njihovu energiju i osjetiti njihovu prisutnost. Oni dolaze u ljubavi da pomognu svojoj braći i sestrama u nižim vibracijama kako biste mogli zauzeti svoje mjesto u višim vibracijama. Oni će vam donijeti mir, a u vašim trenucima meditacije mogu utjecati na vas, tako da znate što dalje činiti, ali s najboljom voljom na svijetu ne mogu vam pružiti pomoć dok ne budete za to spremni ili je ne zatražite.

Vi ste vrlo mlada civilizacija koja se tek nedavno probudila na vaš istinski potencijal i bit ćete svjesni da ste puno više od svog tijela jer ste duhovno biće. Vaša povijest ide daleko, daleko unatrag, i vi ste doživjeli toliko različitih života da ste sada kao stara iskusna duša. Ipak, njih trenutno niste svjesni, jer se takva sjećanja zadržavaju tako da u svom sadašnjem životu možete stjecati iskustva bez smetnji. Jednog dana koji slijedi dat će vam se vaša istinska "povijest" i nesumnjivo ćete biti zadivljeni i zapanjeni.

Vječni život dolazi kroz Vrhovnog Stvoritelja i prati ga najegzotičniji oblik ljubavi koji ne možete ni zamisliti. Ljubav je energija svih energija i jednog dana kada vaša putovanja završe voljet ćete sve druge duše koje se vraćaju Velikom Središnjem Suncu. Vi ste samo jedna duša među bezbroj drugih koje dijele vaš nagon da se vratite Izvoru. To je ono što tražite da li ste ili ne toga zapravo svjesni. Tako vidite da su svi drugi oblici života, kakvi god oni bili, u osnovi baš poput vas. Svi smo mi Jedno.

Možete li zamisliti kakvo bogato iskustvo imate i vi još uvijek stvarate nove mogućnosti da naučite više. Kao što smo ranije spomenuli, evolucija nije kao što većina zamišlja kontinuirani ravni put, već se kreće u kružnom gibanju. Za to vam treba neizmjerni period vremena da biste dovršili jedan krug iskustva, a zato što događaji uvijek napreduju, s vremenom kad ponovno stignete do početne točke, sve se pomaklo. To znači da se neko iskustvo čini kontinuirano, bez ikakvih prekida ili bilo kakvih znakova završenosti. Također imajte na umu da privlačite događaje sebi snagom misli, a kako se dalje razvijate doći ćete do točke u kojoj ćete odmah manifestirati ono što želite.

Život na Zemlji blijedi je odraz onoga što vam nudi, a kad se osvrnete, zapitat ćete se kako ste ikada prošli kroz takva vremena testiranja. Oni od vas koji su bili uspješni nastavit će se razvijati puno bržim tempom, a vremena u kojima ste trenutno prisutni činit će vam se samo dalekim sjećanjem. Staro ima malo mjesta u vašem sadašnjem razdoblju stjecanja iskustva i mi vas potičemo da se u potpunosti fokusirate na budućnost na pozitivan način jer sada postavljate svoj budući put. Govorimo uglavnom o vašem duhovnom napretku, jer kako se uzdižete, postupno ostavljate iza sebe materijalne aspekte, jer ćete stvarati čistom pomisli.

Bez sumnje ćete se pitati kako na obitelji utječu promjene koje spominjemo, a odgovor je da pojedinci mogu ići svojim putem, ali veza ostaje tako da je kontakt uvijek moguć. Shvatite da se duše pridružuju obiteljskim jedinicama po vlastitom izboru a zbog iskustva koje im mogu dati. Međutim, neke se duše neprestano pridružuju istoj grupi i igrati će razne uloge u njoj. To se svodi upravo na ono što trebate da bi napredovali u svojoj evoluciji. Duša je slobodan duh i može odabrati vlastiti put razvoja, ali obično slijedi savjete onih koji su više duhovno iskusni.

Život u Univerzumu materije je namijenjen tome da vas uči lekcije koje su neophodne za vaš kontinuirani razvoj. Vi koji ste uspješno prošli marker sada ste na putu prema višim područjima i vidjet ćete koliko se razlikuju od onoga što sada doživljavate. Bit će to daleko ugodnije i puno iznenađenja dobrodošlice. Vaša trenutna radost vjerojatno će biti to da ste u finijoj verziji svog eteričnog tijela koje ne mora trpjeti nevolje i probleme koje ste prethodno imali tijekom tjelesnosti.

U određenom smislu bili ste bebe u ruci i trebalo vam je mnogo uputa da prođete kroz fizička iskustva.

Ali ovdje ste spremni ići dalje stazom do viših područja. Ključni faktor je da ćete progresivno imati veću moć misli, pa takve misli moraju biti temperirane zdravim razumom i namjerom ispunjenom ljubavlju. Započnite odmah i lakše ćete se prilagoditi novom načinu razmišljanja. Govoriti istinu u svakom trenutku je još jedan faktor jer će na kraju druge duše automatski znati kad govorite o bilo čemu što je manje od čitave istine.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, a vi također možete biti u kontaktu sa svojima ako tako želite.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge