Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 4, 2012

SaLuSa, 4. svibnja 2012


Neka vas nitko ne uvjeri da promijenite svoja uvjerenja, osim ako intuitivno osjetite svjetlost unutar riječi koje su vam dane. Ono što je od nižih vibracija neće rezonirati s vama, te u ovom trenutku kada je Uzašašće tako blizu postoje oni koji će vas namjerno dezinformirati. Tamni misle da su podjarmili čovjeka i njegov svijet prema svojem planu i sada posežu za svakom prilikom da zaustave put svake duše svjetlosti koji je vodi do završetka. To će biti bez uspjeha, ali to ipak znači da vi još uvijek trebate oprezno koračati i ne dati se prevariti od tog sitnog straha. Naravno fizičke promjene se događaju, ali oni neće biti na takvoj razini kao u biblijskim proročanstvima. U jednom trenutku su postojale stvarne vjerojatnosti ali s ubrzanjem razvoja svijesti vibracije su se podigle. To dozvoljava manje kaotičan kraj vremena, a mi u Galaktičkoj Federaciji smo čvrsto odlučili pomoći u razdoblju koja preostaje do Uzašašća. Postoji mnogo načina na koje možemo pomoći i kada su potresi u pitanju protok energija može biti usmjeren na takav način da minimizira njihov utjecaj.

Naša misija sada doseže kritičnu točku gdje ćemo biti uključeni u akciju praćenja događaja koji će doći do vaše svijesti. Golem posao uložen da vas oslobodimo od iluminata i njihovih slugu uskoro će se isplatiti i dovesti do velikih uhićenja. To zahtijeva od naših saveznika da budu spremni a od nas da ih podržimo kako bi se osiguralo da sve teče glatko. Mi ne želimo vidjeti paniku od čišćenja koje se odvija ili nasilje uslijed vijesti o takvim događajima kad one postanu javne. Prije ili kasnije ćete se morati suočiti sa strašnom istinom o tome kako ste se svi zajedno iskorišteni kako bi ispunili kofere onih koji su eonima vremena bili pokretačka sila iza vaših vlada. Stupanj njihove moći će vas doista zapanjiti i šokirati pa i više kada shvatite kako je velikom djelu stanovništva bilo suđeno da budu eliminirano. S našim dolaskom ta prijetnja je uklonjena, ali povijest će pokazati da su životi milijuna ipak bili podložni njihovim opasnim planovima.

Predstojeća vremena će biti vrlo užurbana i dobro je da imate fokus na Uzašašću. Budite uvjereni da sve što se događa, krajnji ishod će biti u vašu korist. Sve što je nižih vibracija će se na kraju transformiraju ili nestati iz vašeg vidokruga. Zemlja će se obnoviti i ukloniti svi tragovi onečišćenja. Nova Zemlja će biti rođena tako da možete započeti sljedeću fazu u vašoj evoluciji. To će biti najutješnije i vratiti će radost i veselje koje je nedostajalo u životu mnogih ljudi. Svjetlost će sjati iz svih smjerova a razina svijesti svih oblika života će porasti. Jedinstvo će biti vidljivo na mnoge načine i prepoznato kao ono što donosi sav život. Razdvajanju više neće biti mjesta a sklad i ravnoteža će biti obnovljena. Tamnim energijama neće biti mjesto u takvim sredinama i neće moći postojati na tako visokim razinama energije. Dakle Dragi ne dopustite da se vanjski utjecaji miješaju u vaš napredak prema Uzašašću.

U nadolazećim vremenima, doći ćete do razine svijesti koja će se podudarati s Kristovom svijesti i za sve vas je to prirodni razvoj na evolucijskom putu. Vi ste trenutno blijedi odraz tih visokih vibracija, ali vaša je sudbina dostizanja takvih razina. Na vas će se jednog dana uistinu gledati kao Majstore Svjetla, i su-stvaraoce s drugima kada se budu rađali novi Svemiri. Vaš potencijal nije ograničeno na bilo koji način i na kraju ćete ogrnuti plašt Bogova što vi i jeste. Međutim, za sada svoje vrijeme i misli iskoristite u pripremi za Uzašašće. Neki još uvijek traže odgovore o tome što trebaju učiniti u tom pogledu, a mi bi rekli radite prema razini na kojoj može biti onaj koji može izraziti sebe u bezuvjetnoj ljubavi. To nije lako kada imate toliko odvraćanja pažnje oko vas, ali to je stanje u kojem je to moguće. Gledajte na sve kao dio sebe jer ste svi povezani i ono što jedna duša čini, to utječe na sve ostale duše. To znači da ne osuđujete druge ali izgleda da je to čovjeku najteže. Vi se koristite osuđivanjem kako bi izrazili svoje mišljenje o svemu, a ponekad je to učinjeno bez poznavanja svih činjenice. Samo se premjestite u energiju ljubavi cijelo vrijeme i dozvolite drugima koji još uvijek igraju igru ​​dualnosti.

Živite na prekrasnoj Zemlji koja je entitet visoke svijesti na svoj način pokvarena zbog nedostatka razumijevanja. Majka Zemlja je žrtvovala mnogo da bi dopustila napredak vašeg razvoja ali moglo bi se reći da je sada vrijeme povrata duga. Po cijeni onog što je ona učinila za vas ali i poštujući njezine potrebe da se pripremi za Uzašašće, možete raditi na poništavanju i otklanjanju štete koja joj je učinjena. Sigurno ćete biti pozvani da sudjelujete u čišćenju nakon što budemo mogli sa sigurnošću sletjeti na Zemlju. To je ogroman zadatak, ali nama zbog naše tehnologije to nije problem. Već sada čistimo atmosferu i ne brinite oko kemijskih tragova jer smanjujemo njihov utjecaj na vas. Doista, već dugi niz godina čistimo padaline od atomskih eksplozija, pa čak i sada se bavimo sa zračenjem koje dolazi iz oštećene nuklearne elektrane u Japanu. Trebate znati, da smo mi također trenutačno spriječiti korištenje nuklearnih uređaja i sigurno ćemo ih uništiti ako to bude potrebno.

Nećemo više samo stajati i dozvoljavati daljnje namjerno uništavanje planeta i vaše vlasti su svjesne našeg stava o tome. To su prvi koraci ka zabrani rata za dobrobit svih a vjerujte nam da možemo osigurati da sve zemlje poštuju ovu božansku zapovijed. Mir je gotovo ovdje, što će uzrokovati da sve vojne jedinice budu raspuštene a svo osoblje iz vojski će biti zaposleno na novim poslovima. Ratni zločini će se rješavat zajedno sa svim zločinima protiv čovječnosti i nitko to neće moći izbjeći jer znamo tko su krivci. To ne uključuje odmazdu nego jednostavno primjenu vaših a i univerzalnih zakona.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i primijetiti ćete kako je vrijeme puno brže a i dalje ubrzava. To je siguran znak da se vibracije brzo podižu i jamstvo da ćete doživjeti uzdizanje koji ide uz to.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge