Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 3, 2012

SaLuSa 3. prosinac 2012.

Da li ste mislili da 21. prosinac nikada neće stići, a sada je na vašem pragu? Još uvijek ima osnaženja koja će stići prije tog posebnog dana, a svatko od vas tko planira uzaći, trebao bi biti savršeno spreman. Da li ste već shvatili važnost vašeg udjela u Uzašašću i kako će prekrasna prilika to biti? Da li možete shvatiti što se odigrava diljem Univerzuma kao i velike promjene veličanstvenih razmjera? Kakve sile vladati elemtntima i svime što jest? Dragi, ne manje od Boga koji je odredio da će se Uzašašće odigrati u ovo vrijeme. Eksperiment dualnosti je odigran i vi ste ga iskusili te ste iz njega izašli uzdignute glave. Još niste shvatili kakvo prekrasno postignuće ste ostvarili, pa ipak, uvijek je bilo znano da ćete uspjeti.

Imate apsolutno pravo da budete zadovoljni sobom i ne bi bilo pretjerivanje reći da ste išli do pakla i natrag. Kada ste se otputili niste imali nikakve predodžbe na što možete naići, no učinili ste to s dovoljno povjerenja i vjere u sebe. Gledajući unazad, sada nije nužno tražiti osudu onih koji su do sada podbacili da se uzdignu u Svjetlo. Bilo je poznato da će većina duša povremeno biti privučena negativnim stranama i to vam nije zamjereno. Napokon, u većini slučajeva već ste naidšli svoje slabosti razumijevajući svoje probleme kroz karmička iskustva. Sloboda je prekrasan atribut za posjedovati, no kao što ste već otkrili, ima cijenu jer ste odgovorni za svoja djela pa čak i riječi. Vaš Mač Svjetla je bio brušen u dubinama tame, no sada sja blještavije no ikad.

Već ste bili visoko prosvjeljene duše kada ste poduzeli dualnost, no sada ste još moćniji kao rezultat vaših iskustava. Spremni ste za veće stvar u službi Svjetlu te da postanete Vladari svoje sudbine. Nije čudno to što primate priznanja i hvale, a vi tek trebate shvatiti koliko ste zaista veličanstveni. Bića odasvud iz Univerzuma okupljaju se da bi svjedočili vašem Uzašašću budući je to samo po sebi posve posebna prilika i jedistvena jer ćete uzaći sa svojim fizičkim tijelima. To je razlog zašto je nedavno poslana tako visoka koncentracija Svjetla na Zemlju da bi se osiguralo da budete dobro pripremljeni. Ne smijemo zaboraviti spomenuti Majku Zemlju, najljepšu i najveličanstveniju dušu u svojim razmjerima. I ona je spremna ponijeti vas naprijed, u više dimenzije, gdje ćete posve zasluženo prebivati.

U ovom stadiju apsolutno ništa ne može spriječiti da se Uzašašće odigra, što je još veći razlog zašto smo iznenađeni što posljednji ostaci smutnje ne priznaju poraz i što se ne povlače. Njihov mentalitet je onaj koji podrazumijeva da će se boriti do samog kraja, bez obzira prema svojoj vlastitoj revoluciji ili gubitku života. Ipak, poput vas, bez obzira koliko su pali, oni još uvijek imaju nepromijenjenu Božju Iskru koja još uvijek može biti potaknuta plamenom ljubavi. Bit će im potrebno mnogo pomoći da bi im se pomoglo vratiti u Svjetlo i oni će je primiti od veličanstvenih ljubećih Anđeoskih duša koje služe Volji Boga. I vi možete odigrati svoju ulogu tako što ćete im slati svoju bezuvjetnu ljubav da bi im pommogli da se još jednom probude. Niti jedna duša nije napuštena ukoliko se misli vratiti Bogoglavi da bi bila otposlana na daljnja iskustva.

Vrlo skoro će se stvari u vašim životima promijeniti zauvijek, a to će biti tek početak cijele serije promjena. Zasigurno će većina vas primjetiti promjene i shvatiti da energije oko vas su toliko nadahnjujuće i to će biti promjena za stalno. Vi se vraćate na razine koje su više u skladu sa vašim istinskim ja. Nije lako naći riječi koje bi opisale euforiju i blaženstvo koje ćete iskusiti, no jednom kada ih iskusite, nikada se više nećete željeti vratiti u niže energije. Paradoks je da kada imate sve što možete zamisliti, vaše potrebe su jednostave i točno onoliko koliko vam treba radije nego da gomilate stvari zbog njih samih. Čovjek je težio gomilati stvari i tražiti vlasništvi za osobnu korist, no u budćnosti nećete imati takvih sklonosti.

Kao što smo prije ustvrdili, možda najdalekosežnije shvaćanje koje ćete steći jest koliko mano bilo kakvog napornog rada morate obavljati. Većina vaših potreba će biti zadovoljena stvaranjem kroz moć misli, a mnoge druge funkcije pomoću naših super računala. Oni su daleko napredniji od bilo čega što možete zamisliti i imaju enormnu moć i kapacitet. U stvari, njihova razina svijesti daleko nadmašuje onu koju ima Čovjek upravo u ovom razdoblju. Možda će užitak posvemašnje slobode biti vaša radost, jer kao odgovorno Galaktičko Biće moći ćete putovati bez ikakvih ograničenja. Susretanje drugih Bića i uživanje učenja o drugim civilizacijama pokazat će se privlačnim budući da prirodno naginjete prema skupljanju znanja o njima.

Dok se ne priviknete na ideju da je sve u sadašnjem trenutku, možete biti zbunjeni, no i uzbuđeni zbog prilike da putujete u bilo koji dio vaših prijašnjih života ili povijest vaše Zemlje. Linearno vrijeme je, zapravo, ograničavajuće te u njemu gledate prošlost i budućnost kao razdvojene. Stoga, mnogo toga ćete imati za naučiti i beskrajno iskusiti dok proširujete svoje razine da postignete Supersvijest. Do tada ćete imati veće moći kreacije i doslovno neće biti ničega što ne biste mogli učiniti. Bit ćete poput Bogova i imati slične moći te ćete biti dovolljno mudri da ih ispravno koristite, a i za dobrobit sviju. Ipak, donekle smo skočili daleko u budućnost jer vaša evolucija neće biti niti blizu tako brza kao ona koja se sada odvija.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i tako sam zadovoljan da možemo razgovarati o vašoj budućnosti koja se tako brzo približava. Nemajte žaljenja, Dragi, zato što ostavljate staru civilizaciju za sobom jer ste proveli stotine, ako ne i tisuće života u njoj. Malo je toga, ako išta, što vas još može naučiti, a kao masovna sivjest vi svi imate korist od vaših kolektivnih iskustava. Pred vama leže novi izazovi i iako dualnost još postoji, na novim razinama svijesti malo je vjerovatno da ćete biti njome privučeni. Stoga, imate se mnogo čemu radovati i to je još malo vaše. Šaljemo vam svoju ljubav, kao i uvijek, budući da još uvijek trebate pomoć da biste sigurno prošli kroz Uzašašće.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni


Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge