Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 3. kolovoza 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 3. kolovoza 2018

Mike Quinsey

Toliko je uzbudljivih poruka koje dolaze kroz Kryona da lako mogu svakog tjedna uključiti izvode. Međutim, želim se pokušati uklopiti u svoj uobičajeni način njihova uvođenja, kad god je to moguće, svaka 4 tjedna, no ponekad se osjećam potaknut da ih uklopim u relativno kratkom izvodu. Netko tko to prati, osim nekog vrlo malog izdanja, je cjelovito izdanje. Svatko tko želi slušati ovu poruku, to je dio nešto drugačijeg oblika od uobičajenog, jer prvo je uvod prije nego što Kryon počne govoriti u 12,06 minuta, a kad završi slijedi još jedna poruka od Kryona na kraju u 57,40 min.

KRYON: ŠTO MISLITE TKO STE VI.
(KRYON: WHO DO YOU THINK YOU ARE)

Vaša duša živi u vama i izvan vas, prebivajući u Bogu na neki je tajanstveni način ljepota Stvoritelja svega, a to je Jedinstvo koje ide daleko izvan vas, ili zemlje u kojoj živite, to je Jedinstvo sa zrakom koje udišete, a koji je također od Stvoritelja, a ako možete poništiti sve što vam je rečeno, to je način na koji to funkcionira, to je ono što možete očekivati; evo što slijedi ako to poništite. Želio bih vam nešto reći, da možete početi graditi istinu koja nadilazi bilo što što vam je netko ikada rekao, a vi to možete nazvati "vaše ime ide ovamo istini", jer je to istina o vama, i vi počnete postavljati pitanja i ako želite metaforički testirati mišiće to učinite. "Ja sam ovdje sa svrhom" - Da, "Poznaje li me Stvoritelj svemira" – Da, "Je li moguće da kad umrem kao ljudsko biće da se taj prekrasan dio mene vraća Kreativnom Izvoru?" - Da. Stoga to vas čini vječnim, to vas ne čini čovjekom, čovjek je jednostavno vozilo koja se koristi upravo sada koje je u ogledalu svakog dana, ali pravi vi ste veličanstveni i voljeni od Boga. Bog je ime koje ste stvorili vi - ljudska bića, ako vam se ne sviđa ime dajte mu neko drugo ime koje vam se sviđa: Vječno svjetlo, Veliko Središnje Sunce, Duh, Stvoritelj svih stvari. To ste vi, a ono što će to doista učiniti ako jednostavno budete mogli odbaciti sva lupetanja o tome što biste trebali biti, ono što vam to čini je da vam omogući i da vas osnaži da riješite stvari s kojima se susrećete, a sada budimo osobni. Bog u vama i Bog u meni je isti, vi ste upetljani u mrežu sa svima ovdje i bez da znate koji je problem s kojim ste došli, mogu reći da je rješivo više od rješivog, kada započnete kemiju vašeg uvjerenja, vaše tijelo reagira. Dubina onoga što imate od Stvoritelja u vama uglavnom je izgubljena, a kad počnete shvaćati da vatra stvaranja i sami život boravi u vama, shvatite da sve stvari koje bi ispravile vaš život su već tu. Stvar je o njihovom odabiru s ljudskom svijesti koja se počinje okretati istini. Nema ničeg lošeg u tome da se prate oni koji daju poruke sve dok su istina ljubavi.

KRAJ IZVATKA IZ KRYONOVE PORUKE.

Sljedeći koraci su mnogo bliži ljudskoj rasi, jer svaka duša sada ima priliku podići svoje vibracije, a njihovi vodiči će pomoći onda kada vide da postoji namjera da se to učini. Postoje, naravno, mnoga odvraćanja pažnje i potrebno je puno vjere u budućnost da bi se prošlo kroz sadašnje razdoblje bez da budete time zahvaćeni. Razlika u odnosu na razdoblje prije 2012. godine jest da se sada može dobiti više pomoći, a stvari će postupno postati lakše jer sposobnost mračnih da se nastave uplitati postaje sve teža. Njihova baza moći slabi i njihovi planovi su poremećeni jer više ne mogu koristiti stupanj kontrole koju bi željeli provesti za potpunu dominaciju. Izgubili su mnoge svoje vodeće pristaše, a ostali su uhićeni koji su neophodni za njihove planove. Raspadanje njihovog tijela kontrole i dalje se nastavlja i to će tako biti sve dok ih se ne bude moglo u potpunosti ukloniti. Neće im biti povratka i pobjeda snaga svjetla je zajamčena.

Vama nije poznato koliko je učinjeno na prevladavanju podzemnih aktivnosti mračnih, koji su se dobro zbrinuli za duže vrijeme, i napredovali su daleko iznad vaše sadašnje razine tehnologije. Međutim, suvremenom naoružanju ne treba mnogo da se unište njihova postrojenja i u tom pogledu je postignut napredak. Njihov najveći problem proizlazi velikim dijelom iz toga da im je prekinut dotok novca, iako još uvijek uspijevaju krasti prevarantskim sredstvima. Mreža se oko njih zatvara i na kraju neće moći pobjeći ili izbjeći pravdi zbog zločina protiv čovječanstva. Njihovi planovi da pobjegnu sa Zemlje također su blokirani i morat će se suočiti s posljedicama svojih postupaka.

Velika sredstva se čuvaju na sigurnom i pod nadzorom St. Germaina će, kada to bude moguće i pravodobno, osigurati da se naprave veliki koraci kako bi se brzo donijele potrebne promjene. Bit će daleko izvan sposobnosti mračnih da ometaju oslobođenje takvih sredstava koja su sigurna i dobro zaštićena. Isisavanje novca namijenjeno dobrim djelima također će biti spriječeno totalnim zaštitnim mjerama koje su već uvedene. Budite sigurni da su planovi za obnovu Zemlje već napravljeni, i kao što je ranije spomenuto, ni na koji način neće se dopustiti da ne uspiju. Napredne metode spremne su za korištenje da se provede obnova tako brzo da ćete biti u najmanju ruku vrlo iznenađeni. Dugo ste čekali da se nešto pozitivno dogodi, a nadamo se da će vaše čekanje uskoro biti završeno.

Sve što vam možemo reći je da budete spremni i pozitivni dajući malo ili bilo kakvo ohrabrenje onima koji još uvijek žele zaustaviti promjene. Njihovi napori će biti bezuspješni jer su već donesene odluke koje će spriječiti bilo kakvu negativnu aktivnost usmjerenu protiv svjetloradnika kako ne bi uspjeli. Svakako da mračni nikad ne odustaju od pokušaja da se miješaju, ali kako vrijeme prolazi, sve više su bezvoljni i razočarani opadanjem njihove moći. U ovom trenutku možda je vrijedno istaknuti da su mračne duše izabrane zbog velikog iskustva u igranju negativnih uloga i na način koji vam može biti čudan, ali oni zapravo obavljaju svoje uloge igrajući "loše momke", tako da vam služe da na taj način dobijete neku vrstu pouzdanja. O njihovoj konačnoj sudbini na kraju će odlučiti više sile, a ne one na Zemlji.

Sada ste dobrano u ciklusu koji otvara mnogo više mogućnosti za podizanje vaših vibracija kako bi vam se pomoglo da prođete cijeli put do uzašašća. Kako godine prolaze, naći ćete dokaze o promjenama koje će vam pomoći da postignete svoj cilj. Stoga je važno da čvrsto držite oči na odabranom putu i da ne budete ometeni.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge