Home > > Mike Quinsey - 3. travnja 2020

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 3. travnja 2020

Mike Quinsey

Svijet nikada nije imao priliku sjesti i pogledati na sebe, ili testirati kako bi mogao odgovoriti na izvanredne situacije u svijetu. Sada se suočavamo s njima, a zanimljivo je vidjeti kako se glavne zemlje zbližavaju ne znajući gdje ih pandemija može odvesti. Virus koji prijeti većini vaše civilizacije testira vas do krajnjih granica i pokazat će koliko se dobro možete složiti da riješite prijetnje koje bi mogle srušiti neke vaše vlade. Virus testira vašu odlučnost da ga pobijedite prije nego što stvari postanu preozbiljne.

Virus već ozbiljno testira vašu sposobnost da se nosite s njegovim utjecajem na same temelje na koje se vaše zemlje oslanjaju za nesmetan prolazak kroz život, i nikad više neće biti isto i morat će se dogoditi puno duhovnih istraživanja. S vremenom možda dobro smatrate da je ovo što se događa sada na neki način maskirani blagoslov. Jer nema sumnje da će se, kada se stvari vrate u normalu, mnogo špekulirati o potrebi donošenja promjena koje će izbjeći ponovno ovakvu katastrofu. To će ujedno biti i prilika da se stanovništvo pripremi za sjajnu budućnost koja vas očekuje.

Neki se pitaju zašto Bog dopušta takve pandemije kad će toliko ljudi umrijeti od virusa, ali shvatite da se morate pridržavati slobodne volje. Istinu će mnogi teško shvatiti ili prihvatiti, no bez obzira na to da li ćete kao pojedinci ili kolektivno prihvatiti određenu odgovornost za ishod, jer su vam vaše akcije pomogle u tome. Shvatite da će se dušama koje su umrle govoriti o okolnostima koje su dovele do njihove smrti, a s većim razumijevanjem karme prihvatit će svoje iskustvo kao dio svoje evolucije. Otkrit ćete da je svaki životni vijek planiran za takav napredak na koji ste se složili i malo ili ništa se ne događa slučajno.

Možda se osjećate ogorčeni što nemate budno znanje o svom životnom planu, ali kao što smo prethodno objasnili, trebali biste intuitivno znati kada ste testirani. Potpuno znati značilo bi da vaše reakcije na vaša iskustva ne bi nužno bile spontane kako bi trebale, s obzirom na to da biste se trebali slobodno izraziti na bilo koji način koji želite. Davši vam slobodnu volju, nemamo želju nepotrebno utjecati na vas, iako bismo vas mogli pokušati zadržati na vašem duhovnom putu kako biste ispunili svoj životni plan.

Malo je vjerojatno da u potpunosti razumijete kako vaš život može biti tako dobro organiziran da vam osigura sve mogućnosti da ga uspješno provedete, sve dok ne vidite cijelu sliku kao što ćete vidjeti kad se vratite u više vibracije. Život nije tako prepun nasumičnih događaja koliko vjerujete, a vaši vodiči su uvijek s vama da vas usmjere u pravom smjeru. Opet naglašavamo da vam oni ne nameću svoju pomoć, ali uvijek su tu da vas upute ili pomognu slijediti odabrani put.

Svi ste prešli dug put da biste došli do ove točke svoje evolucije i to je vjerojatno najvažnije vrijeme koje ste ikada postigli. Stojite na vratima oslobađanja od pažnje mračnih, koji su se toliko trudili da vas skrenu s vašeg puta natrag u svjetlo. Iako su im dana ograničenja do koje mjere mogu ići u ostvarenju svojih ciljeva, još uvijek su u mogućnosti odvratiti vam pažnju od vašeg cilja. Međutim, mnogi od vas ostali su vjerni svom životnom planu i prešli ste preko prepreka postavljenih na vaš put. Sada nema osvrtanja unazad jer se čvrsto držite svog puta u budućnost.

Sada možete početi razmišljati o svojoj budućnosti i kamo biste željeli da vas vodi, za razliku od ranijih razdoblja kada je vaš put bio uređen za vas. Sada možete odabrati koga želite preuzeti i imati ćete dovoljno vremena da to razmislite prije nego se Događaj dogodi. Galaksija očekuje vašu prisutnost i dočekat će vas kao galaktičko biće koje će slijediti svoj vlastiti određeni put. Prije Događaja teško je procijeniti koliko će to prekrasno biti da imate takvu slobodu i da ste oslobođeni uplitanja mračnih. Sve što ste do sada iskusili učinilo vas je otpornijima i snažnijima usprkos poteškoćama na putu.

Oni koji nadgledaju vaš napredak ne mogu se miješati u vaše slobodne odluke, ali mogu koristiti bilo koju situaciju koja će vam osigurati da rezultat može biti koristan. Možete pogledati sadašnju situaciju na Zemlji i pitati se kako je to moguće, iako već postoji prepoznavanje da pandemija ističe slabosti vašeg starog načina života. Stvari će se morati promijeniti kako bi se osiguralo da u vašoj budućnosti više se nikad nećete morati suočiti s rezultatima tako ozbiljne pandemije. Dobili ste uvid u to koliko su vaši životi uravnoteženi i kako se lako mogu iskorijeniti s ozbiljnim posljedicama. Imate priliku ispraviti stvari tako da osigurate da više nikad nećete imati takvo iskustvo.

Možda je teško prihvatiti da ste znali mogućnosti onoga što bi se moglo dogoditi prije nego što ste se inkarnirali na Zemlji, ali isto tako ste znali da će ishod najvjerojatnije biti velika promjena u smjeru koji će koristiti cijelom čovječanstvu. Novo doba će sada započeti na način koji je u ranijem razdoblju bio nemoguć. Sve dobre stvari koje su vam obećane uskoro će početi postajati vaša stvarnost.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |