Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 3, 2014

SaLuSa 03. siječnja. 2014

Mi vam se pridružujemo u uzbudljivom vremenu dok ulazite u vibracije Nove godine. Diljem svijeta postoje predviđanja o dolazećem vremenu koje donosi prekrasne promjene. One će biti te koje će dati jasan signal da je novo doba u tijeku. Izvana će izgledati da je kaos još uvijek prisutan, ali to je čišćenje koje će otkriti dugo očekivane promjene. Sada je vrijeme da se iskoriste prilike kad se ukažu, da bi se otkrio novi način zbližavanja ljudi, tako da sloga može biti obnovljena. Ljubav će biti viđena kao energije koje će ukloniti sve tragove starih koje su vas sputavale tisućljećima vremena.

U vašem svijetu čišćenje se odvija, a stare energije polako se raspršuju, jer one više ne služe nikakvoj svrsi. Uskoro one više neće biti u mogućnosti da utječu na promjene koje se događaju, što će vam pokazati bez svake sumnje da je novo doba ovdje da bi ostalo. Dugo vremena, vama su obećavane velike promjene, a rad koji je učinjen da se uvedu sada će početi davati plodove. Ova godina će obilježiti prekretnicu u mnogim životima, i neće biti nikakve sumnje u vašim umovima da su dani kabale odbrojani. Oni to znaju i spremni su priznati poraz, ali uvijek postoje pojedinci koji ne poznaju drugi način nego da se bore do samog kraja.

Biti će mnogo otkrića koja će pomoći u razjašnjavanju nekih pitanja koja imate, i pokazati će novi put do Svjetlosti koji se otvara. Budite sigurni da sve potrebne promjene su u ruci, koje će osigurati vašu budućnost. Razdvajanje puteva nikad nije bilo jasnije, i za mnoge duše vrijeme za odluke koje utječu na njihovu budućnost. Mi šaljemo našu ljubav svima onima koji još nisu spremni da se presele u Svjetlost. Svatko ide putem koji su postavili sebi, i neka idu s našim blagoslovom, jer će doživjeti upravo ono što je potrebno za njihov napredak.

Nije ni čudo da je vaša povijest puna sukoba između ljudi različitih vjerovanja, jer s vremena na vrijeme oni se sukobe, jer nisu našli zajednički teren među sobom. Međutim, vrijeme je na njihovoj strani i mogu ostati dugo koliko žele na svom putu prema završetku. Izvan vaše dimenzije ne postoji vrijeme kakvo vi poznate, sve je u Sada. To znači da se možete vratiti u "vrijeme", pa čak i u budućnost, iako je to projekcija svih mogućnosti. Vi ćete shvatiti da nakon što napustite "vremensku" dimenziju, to više neće biti način na koji ćete računati za vaše akcije ili iskustva. Bit ćete slobodni bez ograničenja pod uvjetom da razumijete da se ne smijete miješati u putovanje drugih duša, ali možete pomoći ako se zatraži.

Dragi moji, vaše putovanje kroz dualnost kakvu vi poznate je gotovo pri kraju, i postati će lakše napraviti razmak između vas i starih vibracija. Bit ćete iznenađeni koliko brzo ćete moći izdvojiti na stranu vaše stare uspomene iz vaših života u dualnosti. Radost i sreća koju ćete osjetiti u višim vibracijama bit će daleko uzbudljivije i uvjerljivije od bilo kakvog ranijeg iskustva. Mnogi od vas ste još uvijek opterećeni sa starim, i morat ćete se izdići izvan njega kako bi osigurali nesmetan i lak napredak.

Vi ste u uzbudljivim vremenima i proveli ste mnogo života pripremajući se za jednu takvu priliku kao što je ova sada. Znali ste da ćete biti spremni da napravite veliki korak naprijed, a sada imate veliku budućnost pred sobom. Mnogi će se na kraju vratiti na svoj zavičajni planet nakon što završe svoje vrijeme u nižim dimenzijama. Iskustvo koje su stekli tada će biti podijeljeno s drugima, tako da bude za korist svih. Neki su postali toliko uskogrudni nakon što su proveli toliko vremena na Zemlji, da su gotovo zaboravili da život obiluje posvuda u svemiru. Ima toliko toga za vidjeti i toliko toga za učiniti, da se nećete nikad umoriti od doživljavanja novih iskustava.

Vaše oči se otvaraju za shvatanje da ste velika bića, kojima je suđeno da ponovo preuzmu sve svoje čakre i potisnute sposobnosti. Tek tada ćete shvatiti potencijal potpuno razvijenih bića koja se kreću u višim dimenzijama. Trenutno se pripremate na veliki skok prema naprijed. To će vas vratiti u stanje u kom ste bili prije vašeg putovanja kroz niže dimenzije.

To je vrijeme vaših velikih ispita, ali sa svojim iskustvom vi ćete biti sposobni kretati se kroz njih s lakoćom. Slijedite svoju intuiciju, a ako osjetite bilo kakvu sumnju, vi sigurno nećete pogriješiti. Zapamtite da mnoge duše doživljavaju vaše putovanje kroz vas, a istodobno vam pomažu gdje god mogu. Također zapamtite da se vaši vodiči ne miješaju u vaš život, osim ako to od njih zatražite. Oni će, međutim, koristiti svoj utjecaj da vas usmjere u pravom smjeru u svakom trenutku.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, te vas molim da budete spremni prihvatiti promjene i pružiti pomoć onima koji možda nisu tako dobro informirani. Mi smo s vama i dajemo vam našu ljubav i blagoslove za uspješno putovanje.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge