Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, October 1, 2012

SaLuSa, 1. listopad 2012.

Ulazite u još jedan mjesec i kad pogledate iza sebe, opažate da je vrijeme proletjelo. Tijekom tog razdoblja bi ste kao Svjetloradnici učinili toliko toga da bi se podigle razine svijesti te da se odigra veliko buđenje. To je veliko postignuće u svjetlu napora koje su Iluminati uložili da bi vas odvratili i da uzrokuju strah. Niste vidjeli opsežna uhićenja kako je bilo očekivano, no ipak su sve promjene o kojima je prije bilo riječi u tijeku. Odgode su pokazale koliko ste naučili održavajući vaš fokus na mnogo važnijim stvarima koje se tiču vaše vlastite evolucije. Nije sebično misliti o sebi jer nitko vas drugi ne može pripremiti za Uzašašće, iako možete dobiti mnoštvo savjeta.

Vanjska događanja nisu ključna za vaš napredak, no pružaju vam priliku da razumijete što vam nosi budućnost. Vaše je pravo koje ste ostvarili podizanjem vaših vibracija te odražava vaš rast u Svjetlu. Ne možete samo odlučiti da biste željeli uzaći i biti uspješni u tome bez da prvo uložite potreban napor. Nije nužno upiti obilje informacija iako vam je mnogo toga dostupno da bi vam olakšalo razumijevanje. Ono što je važno je kakvi ste iznutra i da li možete pogledati van i prihvatiti da ste svi Jedno. To će biti izuzentno važno da bi vam pomoglo stvoriti svijest višeg stupnja.

Jednom kad ste na putu da postanete Svjetloradnik, vi ste daleko odmakli na svom putu ispunjenja. To ne znači da trebate postati učitelj ili administrator drugima, vež da svojim primjerom postanete blještavo Svjetlo. Tako možete nadahnuti druge bilo da to činite ljubaznim osmjehom ili riječi, a to ima daleko veći utjecaj nego što možete zamisliti. Vi se, naravno, morate sprijateljiti sa svojim egom koji će još uvijek pokušavati održati “stare vas“ da ne zaboravite kakvi ste bili. U tome je vaša vaeika prilika dok se izdižete iz nižih vibracija jer je sve dio toga. To može značiti i pažljivo biranje novih prijatelja koji su kompatibilniji i imaju više razumijevanja za promjene u vama. Te duše u nižim vibracijama su često veoma grube i upuštaju se u negativne akcije te može biti neugodno boraviti uz njih. Ipak, dok rastete, vi ćete naučiti i kako se od njih štititi.

U skladu sa Zakonom privlačnosti vi ćete prirodno shvatiti da vas privlače duše slične vibracije. Ta prijateljstva su ono što će vam međusobno pomagati u napretku te će se vrlo vjerovatno nastaviti kroz Uzašašće i nakon njega. Ponekad takve vezanosti mogu biti veoma snažne i mogu indicirati da ste bili zajedno mnogo puta prije te da potječete iz iste Zvjezdane Obitelji. Imajte na umu da je svaka duša došla na Zemlju iz druge civilizacije te da ste izvanzemaljci upravo koliko i svi drugi. Doista, to je razlog zašto vam je toliko prihvatljiva ideja susreta s nama. S vremenom ćete biti predstavljeni svojoj pravoj obitelji koji su pratili vaš napredak te su preradosni idejom ponovnog susreta s vama.

Zemlja je bila vaše mjesto kušnje i svojim vam je niskim vibracijama davala malo prilika da spoznate svoje pravo ja. Kao i svaka druga duša, povremeno ste u potpunosti bili zadubljeni u svoj život bez da ste shvaćali da ste odsječeni od svoje prave stvarnosti. To je, zapravo, bila i namjera tako da u potpunosti iskusite niže vibracije i sve njihove izazove. Bilo bi to poput smetnje pa čak i depresivno imati znanje o životu koji ste ostavili za sobok kada ste se prvi puta inkarnirali na Zemlji. Sada, to je drugačije jer ste se ponovo vratili Svjetlu i rauzmjete svoje pravo porijeklo kao snažne duše sa neizmjernom sposobnošću stvaranja. Kad uzađete, vi ćete moći ponovo koristiti te moći, postajući duša vrijedna povjerenja i puna znanja.

Stoga, Dragi, uprite svim silama prema vašem rastu i ne dajte se smetati onim što se događa izvan vas, Sve, u stvarnosti, nastavlja u smjeru vašeg okončanja ovog ciklusa kroz Uzašašće, a vi ćete imati koristi od svega što vam je obećano. Nemojte gubiti svoju energiju brinući se o drugim stvarima jer će sve doći na svoje mjesto prema besprijekornom Božjem planu za sve vas. Budite sigurni da se čišćenje Zemlje odvija iako ga vi ne vidite i ne čujete o dokazima toga. Postoje združene akcije nas i naših saveznika, te ne samo da održavamo ravnotežu na Zemlji, već i sprečavamo da se razvije veća šteta. Uskoro će se napredak znatno ubrzati kako će nove naprave stizati pred oči javnosti, a bit će još i brže jednom kad stignemo na Zemlju.

Kao što uviđate, mi još uvijek veoma inzistiramo na rezultatima rada naših saveznika koji trebaju odstraniti s puta Mračne. Oni više ne mogu odlagati priznanje da su izgubili bitku, no arogantno nastavljaju s vojnim akcijama koje još uvijek izazivaju smrt i uništenje. Pitamo se koliko će još trebati vašim vođama da shvate da ratovi nikada nisu rješili problem. Oni ga samo uvećavaju, kao što se često događalo, a rat potiče gubitak i velikog broja života. Odgovor na to je slanje Ljubavi i Svjetla bilo gdje da postoji prijetnja, osobito vođama koji su direktno umiješani. To zapravo pomaže i tako se očituje vaša potpuno vjera u snagu Svjetla.

Ljubav je najmoćnija energija od sviju, a na vašoj sadašnjoj razini očitovala se kao proces iscjeljenja te, uprkos prisutnosti nižih energija, djeluje. Treba vam vjera i razumijevanje, u suprotnom neće imati maksimum snage koju dajete. Ljubav majke poznata je po iscjeljiteljskim svojstvima i još je jedan primjer onoga što može činiti. Svatko od vas ima do neke mjere sposobnost isjceljenja, no često sumnjate u to, tako da nije toliko moćna namjerom koliko bi mogla biti. Budite pozitivni i dijelite pomoć u rastu Zemlje i sveg života na njoj. Zapamtite da ćete uzaći s Majkom Zemljom te da su mnogi drugi životni oblici spremni napredovati. Ne manje od ostalih, tu su životinje od koji su mnogi vaši ljubimci ili su vam služili za vaše potrebe.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i šaljem vam Ljubav i Blagoslov u ime svih vaših prijatelja i obitelji na našim brodovima.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preveo: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge