Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 1. rujna 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 1. rujna 2017

Mike Quinsey

Nema sumnje da se vrijeme i dalje ubrzava, jer napredujete prema vremenu velikih promjena koje će transformirati vaš svijet. Vi sve više ulazite u više vibracije koje dolaze s fotonskim pojasom i one će transformirati vašu Zemlju u ono što će na kraju izgledati kao raj u usporedbi s vašim sadašnjim životnim iskustvima. To su promjene koje su već dugo planirane i sada se postupno manifestiraju, i ništa ih ne može spriječiti da se u potpunosti sprovedu. Mnogo je rastrojenosti oko najave nove Republike koja je sada spremna zamijeniti sadašnju. Mračni će učiniti sve što mogu da odgode objavu i postaju očajni jer im moć i dalje brzo opada.

Jasno je da su pokušaji mračnih da izazovu kašnjenja glavni čimbenik u događanjima koja će se uskoro dogoditi, ali ništa neće zaustaviti napredak u pravom smjeru. Ishodom upravljaju pravila koja osiguravaju da su jedino duše koje mogu napredovati do uzašašća one koje su podigle svoje vibracije. Ne bi bilo u interesu onih duša koje nisu podigle svoje vibracije da pokušaju pronaći mjesto u uzašašću, pa čak i ako bi to učinile, bilo bi to vrlo neugodno iskustvo. Njihova vremenska traka nastavit će napredovati u novom ciklusu u jednom drugom smjeru, što će im na kraju pružiti još jednu priliku za postizanje uzašašća. Evolucija duša se odvija i planirano je da se na kraju osigura uspjeh.

Dok se duše razvijaju nove informacije im se daju na razini koja je u skladu s njima samima. To je učinjeno na način da se nijedna duša ne preoptereti ili da dobije informacije koje su previše napredne da bi ih razumjele. Međutim, vi koji ste na putu ka uzašašću morat ćete ih primati bržim tempom, tako da ste dovoljno svjesni da se nosite s novim aspektima života koji se otkrivaju. Na primjer, mnogi od vas znaju da imate Više Ja, ali svi ne shvaćate da ste to vi sami, što znači da kada ste se inkarnirali na Zemlji, donijeli ste samo ograničene aspekte sebe. Trebalo je osigurati, da tako kažem, da počnete s čistim plahtama i da se možete fokusirati na život u nižim vibracijama bez da budete uznemireni. Način na koji ste odgovorili na probleme i rješavali ih, daje vam dragocjeno iskustvo koje će vam u budućnosti dobro doći.

Ima mnogo toga o ljudskom tijelu čega niste svjesni, ali postoje pozitivni znaci razvoja u pravom smjeru. Toliko je vašeg medicinskog razumijevanja primitivno u usporedbi s mjestom gdje ćete biti u bliskoj budućnosti. Dobro koristite svoju sposobnost da razmišljate o stvarima, a s mnogo više evoluiranih mladih duša koje su spremne pokazati što mogu učiniti, napredovat ćete dalje u skokovima i u granicama. Kirurški nož će na kraju biti nepotreban i liječit ćete se bez otvaranja tijela. U svakom slučaju, dok duše rastu, imat će potpunu kontrolu nad svojim tijelima kojima će trebati malo ili nimalo iscjeljenja jer će ostati potpuno zdrava. Imajte na umu da su takva vremena onda kada možete stalno živjeti u mladom tijelu koje ne stari. Mnogo će se postići snagom misli, kao što je čak manifestacija onoga što želite da zadovoljite svoje potrebe.

Mnogo informacija je objavljeno jer morate imati veći pogled na život koji će postati sasvim drugačiji od onoga na koji ste se trenutno naviknuli. Tolike promjene koje su za dobrobit svih čekaju da budu uvedene i kao što je već mnogo puta rečeno, okolnosti moraju biti takve da ih se ne može ometati ili odgoditi. Na primjer, automobil će biti zamijenjen onim koji neće izgarati gorivo da bi se kretao, već će umjesto toga koristi besplatnu energiju koja ne zagađuje. Već se razvijaju ideje o tome u kom smjeru se tehnologija kreće, a bit će malo kašnjenja u uvođenju tih tehnologija. Budućnost je uzbudljiva, ali ona je za mir milih duša koje se brinu jedne za druge i sretno dijele darove Zemlje sa svima. Vi ste jedna ljudska rasa i kada počnete raditi zajedno za dobro svih, napredak će biti brz i uzbudljiv.

Dopustite mi da ponovim da ste od 2012. godine pa na dalje ušli u vrijeme bez specifičnih predviđanja osim uzašašća, a imate mnogo toga za iskusiti u razdoblju koje vodi do njega. Vi održavate otvoren put svojim mislima, željama i akcijama i već su tu više vibracije od prethodno doživljenih. Energija koju dobivate također vam pomaže da evoluirate i selite se na novo područje svemira koje će biti mnogo blagotvornije. Sve stare vibracije brzo opadaju jer za njih tamo više nema mjesta.

Usred takvih promjena moglo bi vam se oprostiti to da mislite da kaos nikad neće prestati, jer ovo je teško razdoblje kroz koje prolazite. Međutim, to ne može dugo trajati jer nove energije dolaze u život. Najveće promjene koje će doći leže s vama koji ste zbog iskustva oni koji su najviše dobrodošli, dok se stare energije raspadaju jer postaju slabo učinkovite, te više nisu održive. Vaša radost neće biti kratkotrajna jer će razdoblje nakon uzašašća trajati barem tisuću godina. U tom istom razdoblju, zbog podignutih vibracija, nećete stariti i moći ćete ostati na bilo kojoj razini koja vam odgovara. Slične stvari ne mogu se raspadati ili truliti, a još će mnogo toga doći da ćete teško moći držati korak s tim.

Vaša budućnost sada se rješava, pa svaki napor koji u to uložite sada bit će vrijedan toga. Činjenica da na kraju više nećete morati patiti od bolesti, i da ćete biti dobrog zdravlja opet je zbog visokih vibracija. Na posljetku, sve je energija i vaš budući razvoj fokusirat će se na sve vaše potrebe. Bit će to vaša moć misli koja će vam pružiti mnogo za vaše potrebe, tako da možete vidjeti da će život biti potpuno drugačiji od onoga kakvog sada poznajete. Ono što vas čeka trebalo bi vam dati snagu da prevladate sve sadašnje poteškoće ili probleme, jer će one kratko trajati.

U međuvremenu, mnoge duše ne samo da se okreću svjetlu, već sada žele pomoći svojim kolegama suputnicima i tražit će načine da budu na usluzi. To su koraci koji pomažu podići vibracije i dodatno oslabiti moć mračnih. Svaka malenkost pomaže i kolektivno svjetloradnici imaju veću moć nego što bi mogli i pomisliti. Nama to toliko grije srce gledajući način na koji se svjetlo širi tako brzo, no, to je bilo i za očekivati nakon što ste podigli vibracije poslije 2012. godine. Kažemo "Dobro učinjeno" svim dušama koje su pridonijele uspjehu koji sada s pravom doživljavate i uživate.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge