Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, August 1, 2012

SaLuSa, 1. kolovoza 2012


Vaša reakcija na nedavne pozitivne poruke o Olimpijadi bile su prekrasne. Val velikog očekivanja prošao je Zemljom i nadahnuo ljude. Takve energije nose toliku moć da osnaže objekt vaše vizije do manifestacije. Tako fokusiranjem na isti ishod vi možete utjecati na ono što se događa. Naravno, uskoro će se u nekom obliku morati dogoditi Razotkrivanje da bi nam se omogućilo da radimo otvoreno s vama i u partnerskom odnosu. Naravno da bismo mogli nastaviti kao i prije te obavljati naš zadatak tiho i iza scene, no naša fizička prisutnost je potrebna da bi se uvjerilo ljude u naše prave namjere.

Treba nam i mogućnost da se direktno posvetimo vama te uz pristanak vaših Vođa. Budite sigurni da su oni veoma svjesni našeg postojanja i da su bili s nama u kontaktu tijekom mnogo godina. Vrijeme odbijanja mira koji ćemo donijeti je završeno i oni moraju odbaciti bilo kakve predrasude ili političke ambicije. Također moraju iskoračiti iz okvira koje su im nametnulli Iluminati te otvoriti vrata pravoj slobodi ljudi. Vođe bi trebali voditi i izvršavati želje naroda, no nekolicina, ukoliko itko, obavlja ono zbog čega su izabrani. Izdajemo uredbu da se oni moraju promijeniti ili biti smijenjeni, a mi imamo i prikladne zamjene već spremne.

Naše akcije nisu ni na koji način miješanje među vaše izabrane dužnosnike i nikada ne bi trebale biti razmatrane kad bi oni korektno obavljali svoje dužnosti i odgovornosti prema vama. Pohlepa za bogatstvom i želja za moći je dugo motivirala te ljude na visokim pozicijama. To je korumpiralo toliko ljudi oko njih, toliko ih se počelo bojati zauzeti se za istinu. Događaji poput 11. rujna nikada ne bi mogli biti izvršeni i proći nekažnjeno ukoliko ne bi bilo velikog tajnog dogovora. Znamo da slijedeći svoju savijest i zazive svog Višeg Ja može navući na vas teret Mračnih. Oni koriste ucjene i direktne prijetnje da bi vas držali na mjestu i doista je potrebno biti hrabar da bi im se suprostavilo.

Možete se pitati zašto oni nisu zaštićeni Svjetlom, već, naravno, ono što oni prolaze, uklapa se u njihov životni plan. Neke velike duše žrtvuju svoj život da bi uzemljile pozitivne energije na Zemlji što je često veće postignuće nego da su provele život normalno. Svi vi imate dogovoreno kada ćete napustiti Zemlju i, na primjer, ukoliko ćete doživjeti dugovječnost, bit ćete smješteni u obitelj u kojoj se pojavljuje. Čak i nezgode koje omogućavaju da duša napusti Zemlju dio su životnog plana koji služi u interesu duše. Ponekad postoji potreba za određenom vrstom iskustava da bi se ispunile potrebe karme. Znamo da vam je teško razumjeti da bi se duša mogla složiti s takvim aranžmanima, no sve je kristalno jasno kada ste izvan tijela prije no što se inkarnirate.

Dragi, sva vaša iskustva su planirana da bi unaprijedila vašu evoluciju pa čak i sada sa približavajućim Uzašašćem, vi još uvijek učite. Počinjete shvaćati dubinu do koje su Mračni mogli pasti dok u isto vrijeme shvaćate kako prikupiti više Svjetlosti za sebe. Uz to vas se moli da oprostite onima koji su vas iskoristili i oduzeli vam slobodu i vaša prava. Vaš odgovor bit će znak koliko daleko ste napredovali i dati vam jednu od najvećih lekcija kjou ćete naučiti iz vaših fizičkih iskustava. Ukoliko ste dovoljno evoluirali, to ćete moći učiniti jer ćete razumjeti Jedinstvo koje vas sve povezuje. Vi ste svi odgovorni jedni za druge i trebali biste se ostaviti donošenja sudova jer nikako ne možete znati zašto je druga duša preuzela određeni životni izazov.

Bili ste nestrpljivi biti ovdje na Zemlji u ovom finalu dualnosti te osobitu vašem posljednjem životu, tako da možete iskusiti prekrasno uzbuđenje uzilaženja. Priča se tek treba razviti no uskoro ćete imati istinu stavljenu pred sebe. Do tada će ometanje Mračnih biti odstranjeno jer njihova moć i kontrola neće više postojati. Trenutno se događaju uhićenja koja će voditi u tom pravu, a i omogućiti da se obave promjene koje bi u suprotnom bile nemoguće. U međuvremenu su naši saveznici zauzeti postavljanjem strukture za našu veću aktivnost u vašim poslovima i sve što tražimo da bismo nastavili dalje jest službena objava našeg postojanja. Jednom kad to bude obavljeno, sve ostalo će uslijediti prilično brzo.

Na ovaj ili onaj način, mi želimo da se prizna naša prisutnost i dovljno je vremena da to sami uradimo ukoliko ćemo to morati. Još uvijek gledamo na Olimpijadu kao priliku koja vam pruža najveći show na Zemlji i mi bismo željeli biti dio toga. Odredili smo datum za Razotkrivanje, no radije bismo da ono dođe od vaših vođa. Jednom kad to bude ostvareno, nadamo se biti pozvanima susresti vaše vođe i službeno biti predstavljeni vama. Mi ne možemo u nedogled čekati i zato radimo pritisak da se to objelodani. Vrijeme uvjeravanja je isteklo i mi moramo potražiti druge metode da ostvarimo svoje ciljeve.

Oduševljeni smo velikim odazivom koji dobivamo od vas, naroda, i vjerujemo da je vaša spremnost da nas sretnete primjećena od onih na pozicijama moći. Njihovo oklijevanje da djeluju je posve motivirano zadržavanjem svoje moći i oni znaju da će se s vremenom morati pokoriti vašim željama. Vaš pristup sstvarima je veoma prikladan utoliko da gnjavite svoje autoritete stavljajući im svoje zahtjeve pod nos. Oni mogu ignorirati vaše peticije no na kraju će morati popustiti vašim zahtjevima. Oni koji će još ustrajati u stajanju na vašem putu, bit će odstranjeni i zamijenjeni onima koji su pošteni i vjerodostojni.

Održavajte svoje Svjetlo i prepustite se toku te znajte da se neće dopustiti da išta spriječi vaše uzašašće. Stoga se ne uzbuđujte i ne klonite kada izgleda da stvari ne idu kako treba. Sve će na kraju dobro završti stoga budite pozitivni i ne nasjedajte trikovima Mračnih koji će pokušati iskorisitit bilo kakvu nesigurnost koju očitujete. Podržite one koji su od Svjetla i povežite se u jedinstvu i snazi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želim da znate da nikada nismo van toka o onome što se događa te vjerujte da, čak iako vi niste toga svjesni, mi radimo za vaš mir i slobodu. Šaljemo vam svima svoju ljubav i blagoslov.


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge