Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 1, 2013

SaLuSa, 1. Ožujka  2013.

U mnogim dijelovima svijeta stare energije se urušavaju, a time i prilika da budu zamijenjene novom paradigmom. To je kako bi vi rekli, na krilima čeka toliko rada koji je napravljen kako bi se osiguralo da bude spremna za preuzimanje. To sa sobom donosi stupanj nesigurnosti kad svi budete vidjeli da su to znakovi raspadanja. Euro je vrlo nestabilan i neke druge valute ne drže se baš dobro. Sve to ukazuje na veliku promjenu koja će također prisiliti banke da preispitaju svoje metode trgovanja. One vide da to dolazi ali pokušavaju se obraniti od neizbježnog, ali to će im biti bezuspješno. Već postoje dogovori među mnogim zemljama o predloženim promjenama, i jednostavno je pitanje čekanja pravog trenutka za pokret.

Ubrzo će se razotkrivanje početi odvijati, ali ne očekujte da će biti širokog utjecaja u početnim fazama. Trebat će vremena da se zgule tajnosti koje obiluju tamo o svemu što se tiče vanzemaljaca i NLO-a. Međutim, jednom kad istina počne izlaziti, ustave će se otvoriti za ono što se tiče nas i naših kontakata u prošlosti koje smo imali s vama. Trebat će vremena da se objave istine o umiješanosti vaših vlada sa Sivima (Grays), i korištenja njihovih naprednih tehnologija koje su im oni dali. Naša glavna želja je da naša prisutnost bude službeno priznata, s uvjerenjem da će u svakom trenutku naš kontakt biti miroljubiv s pogledom na pomoć čovječanstvu. Mi živimo od svjetla i pridržavamo se Božjih protokola i zakona u našim odnosima s vama.

S vremenom ćete naučiti mnogo o našoj povezanosti s vama tijekom tisuća godina, a vi ćete uvidjeti da smo djelovali kao vaši čuvari. Mi smo nadgledali vaš rast, i pomagali smo vam da prevladate prepreke koje su ozbiljno mogle da zadrže vašu evoluciju. Tu dakako postoji ograničenje koliko daleko možemo ići, jer mi se ne smijemo miješati u situacije u kojima vi žanjete svoju karmu. Mi moramo stajati po strani, ali to nas ne sprječava da pokušamo olakšati vaše iskustvo i stalno vam šaljemo ljubav i svjetlo. Sada vas pomno pratimo kroz ono što će dokazati da je vrlo aktivno vrijeme, kad nam bude dopušteno da vam se približimo. Vi često vidite naše letjelice i često u velikom broju dok nastavljamo s čišćenjem vaše atmosfere, i držimo na oku one koji još uvijek imaju namjeru izazivati nevolje.

U prošlosti je bilo puno nagovještaja o uhićenjima onih koji su kolovođe mračnih, i neprestano su bili opkoljavani. Također ste slušali o „zadržavanju“ i na taj način bili smo u mogućnosti da ozbiljno ograničimo njihove aktivnosti. Smatralo se da će masovna uhićenja izazvati paniku među vama, jer malo njih bi znalo zašto se to događa. Tako smo se odlučili za postupne promjene i da postavimo naše predstavnike koji su naši saveznici, na mjesta koja daju više kontrole onima od svjetlosti. Međutim, nakon što se budemo mogli otvoreno pojaviti, vi ćete tada vidjeti kako se odvijaju brze promjene koje smo već odavno pripremili. Uvjeravamo vas da ćete konačno uživati u svim pogodnostima koje su vam bile obećane, a mi ćemo činiti sve kako bismo vam pomogli.

Važno je da date svoju energiju svemu što je čisto i pozitivno, bez gubljenja s pitanjima oko Iluminata i njihovih akcija. Njihovo je vrijeme sada jako ograničeno jer su njihove akcije skresane dok ne budu potpuno zaustavljene. Oni više ne predstavljaju prijetnju kao obično, a Svjetlosna bića ograničavaju njihovu moć tako da ih mogu držati pod kontrolom. Mi još uvijek ne možemo potaknuti medije da počnu izvješćivati pošteno i točno, ali to će doći i vi više nećete imati bilo kakve dvojbe što se tiče vijesti koje su vam dane. U većini tih stvari želimo vam da se stvari pokrenu, omogućujući nam po Zakonu Privlačenja da vam se pridružimo. Vi ste došli na Zemlju da iskusite dualnost i vi još doživljavate neke od „ispada“ čak i ako je završio njen ciklus. Tu su nedovršene radnje koje dovode tamnu energiju u svjetlo na čišćenje, a to je mjesto gdje ćete i vi doći.
21.12 ste imali kao vrlo istaknut fokus, ali sada kad je to prošlo više je otvoren jer imate mnogo događaja za doživjeti a nije sigurno kad će se oni dogoditi. Mi ćemo reći da se fokusirate na vaše kolektivno razumijevanje sveg onog što će doći a što je viših vibracija. Nakon toga ćete raditi što više možete ono što može biti zatraženo od vas, ubrzavajući promjene. S toliko duga u svijetu jasno je da postoji samo jedan odgovor na vaše probleme, a to je oprost kompletnog duga. To je dio plana koji poznate kao „NESARA“, a uz obilje brzo će dovesti do procvata zajednice. Pravi odgovori na vaše probleme su relativno jednostavni, ali naći prave ljude da to provedu nije tako lako. Morat ćete tražiti masivne promjene koje će pratiti promjene vlada, a zatim će sve stvari biti moguće.

Primijetit ćete da vrijeme već nastavlja ubrzavati, i prije nego što saznate gdje ste, događaji će iznenada pokazati da je era velikih promjena započela. Do tada očekujemo da ćemo biti priznati i da ćemo biti aktivni sa vama, tako da možemo udružiti snage i napraviti brzi napredak. Svečanosti će doći kada to bude prikladno, ali mir u svijetu je ključan tako da sve opasnosti ratnih operacija moraju prestati. Mi imamo sredstva i ovlasti da to sprovedemo, ako se to bude smatralo potrebnim. Ne postoji način da se svako miješanje tolerira, a kada čišćenje bude završeno mi ustvari ne predviđamo nikakve probleme. Vidite dragi moji, da nije bilo zastoja u našoj uključenosti u vašem uzašašću, koje nastavlja sve više napredovati kako bi vas dovelo u Zlatno doba.

Vrijeme je dominiralo vašim životima, ali kako se uranjate sve više u više vibracije imat će sve manje važnosti. Vi ćete početi shvaćati koncept svega što je u Sada, a vi ćete jednostavno ići svojim tokom. Znamo da ste navikli raditi planove kako da iskoristite svoje vrijeme, ali kad budete mogli prihvatiti da se stvari događaju prirodno bez ikakvih krutih misli o tome, život će vam teći puno lakše. Vama je teško da promatrate život bez vremena kako ga sada shvaćate, ali ćete se osjećati potpuno slobodno i uživat ćete u životu koji je miran i ispunjen. Kako se budu vaše percepcije vremena mijenjale, tako će i vaša iskustva.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i osjećam se blagoslovljen što imam ovu komunikaciju s vama. Šaljem vam blagoslove s ljubavi i svjetlosti u ime Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey,
Preveo: Darko Kontrec

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge