Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward, November 20, 2012

Matthew Ward, 20. studeni 2012

20. studeni 2012

Neće biti Izraelsko-Palestinskog rata; učinci visokih vibracija na tijela; mjere olakšanja; američki predsjednički izbori; vibracijsko usklađivanje; vraćanje ravnoteže Zemlje; civilizacije pomažu drugima na zahtjev; pomoć vanzemaljaca na i izvan planeta; učinci lažnih informacija; zahvale

S ljubaznim pozdravima svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Vi fizički i emocionalno osjećate učinke energetskih udara mnogo jače nego što vidite njihove izvanredne rezultate. Mi osjećamo i vidimo veliki pomak naprijed udara danih planetu i većini njenog stanovništva. Gaja, Zemljina duša, radosna je zbog toga što je njeno planetarno tijelo blizu praga četvrtog denziteta; nada u bolja vremena vraća se među ljude čije su životne okolnosti očajne; a tek probuđene duše blistaju diljem Zemlje.

Svijet pun drugih čudesnih zbivanja je na putu, ali ovih dana, ulijevanje visokih vibracija također ima neke neželjene učinke, poput uznemirujućeg intenziteta na kraju negativnosti spektra dualnosti. Možda je to mnogo uočljivije u napetom Izraelsko-Palestinskom sukobu. Mi se požurujemo da vas uvjerimo, vrijeme za potpuni novi rat je prošlost, današnja neprijateljstva će prerasti u mirne, kooperativne odnose, a ratovanje bilo koje zemlje protiv druge bit će nezamislivo.

S druge strane zbog sve rastućih vibracija, mnogi doživljavaju stanja kao što su slabost, dezorijentiranost, zaboravljivost, umor, nagle promjene raspoloženja i druge neuobičajene osjećaje. U zdravim tijelima koja su apsorbirala svjetlo, anomalije su rijetke i kratkotrajne jer se u tim tijelima kristalne stanice lakše prilagođavaju energetskim oscilacijama nego što mogu na ugljiku bazirane stanice tijela s manje svijetla.

Molimo vas da ne koristite bilo koje od ovih simptoma kao barometar za procjenu koliko je svjetla u vama! Kronične bolesti i oblici duševnih bolesti i dalje utječu na tijela u Zemljinoj atmosferi, a duše koje blistaju u svjetlu mogu nastaviti doživljavati ove tegobe dok ne budu potpuno u snažnim ljekovitim vibracijama četvrtog denziteta.

Da biste smanjili ozbiljnost i trajanje privremenih anomalija, spavajte dovoljno, izbjegavajte stresne susrete, pijte puno vode, koristite u osami mirne trenutke što je češće moguće i jedite razumno. Povrće i voće je posebno korisno i manje mesa, šećera, namirnice sa škrobom i masnoćom u prehrani, također će pomoći u podizanju razine energije, smanjiti umor i stabilizirati pozitivan stav.

Čvrsto preporučujemo da ne posežete za antidepresivima ili drugim lijekovima na recept ili mnogim koji su poredani na policama trgovina. Osobito u prevladavajućim energijama, kemikalije i lijekovi mogu oslabiti ili uništiti vlastite mehanizme ozdravljenja tijela. Ako ste na medicinskim propisanim režimima, konzultirajte se s vašim liječnikom o sigurnom smanjenju doze.

Drugi učinak Zemljinog približavanja četvrtom denzitetu je da linearno vrijeme prolazi sve brže. Ako ste krajem dana frustrirani jer nije bilo vremena da obradite sve zadatke, postavite svoje prioritete i milimo vas da se ne uzrujavate gore spomenutim što se ne može u to uklopiti.

Prevladavajuće vibracijske razine također suštinski doprinose prestanku raznih pitanja. Iluminati, koji su mislili da, ne samo da se mogu čvrsto držati svojih ostataka kontrole, nego da mogu obnoviti njihovu bivšu svjetsku bazu moći, sada znaju da je njihova situacija beznadna. Oni su polagali svoje nade i uložili svoj novac na gosp. Romneya za pobjedu u američkim predsjedničkim izborima.

Ljudi te zemlje i ostatak svijeta vide ponovni izbor Predsjednika Obame kao izbor glasača. Doista je bilo tako, ali njegova pobjeda je više nego zbrajanje glasova – to je manifestacija znanosti, odraz energetskog toka u svemiru. Predsjednikova vizija miroljubivog svijeta vraćenog u njegovo prijašnje zdravlje i ljepotu i njegovi ciljevi da to postigne usklađeni su s Zemljinim vibracijskim poljem. Ciljevi gosp. Romneya su bili da zadrži svjetske resurse i ogromna bogatstva u rukama iste nekolicine, a to nije u skladu sa Zemljinim vibracijskim poljem.

Kao i svi drugi izvori negativnosti, niske vibracije pohlepe i kontrole nisu u skladu s visokim vibracijama ljubavi koja sve obilnije teče u cijelom svijetu i vraća Zemlju natrag u zdravo stanje ravnoteže. Energija unutar ravnoteže je ljubav-svjetlo, i ništa s niskim vibracijama ne može koegzistirati s ovim najmoćnijim od svih energija u svemiru.

Činjenica da je izborni rezultat bio u suglasnosti sa svemirskim tokom, jer su glavni planeri Zlatnog doba davno znali da će to biti, nije umanjio ni mrvicu izbor slobodne volje građana Sjedinjenih Američkih Država. Svaki je glasao u skladu s njegovim ili njenim reakcijama na energiju koja zrači iz kandidata.

Molimo vas da shvatite da to nije kritika ni osuda birača ili kandidata – to objašnjava izborne rezultate u kontekstu zakona koji reguliraju život u ovom svemiru. Isto vrijedi i u izborima za kongres u toj zemlji i svim izborima u svakoj drugoj zemlji u kojoj građanstvo ima izbor kandidata za lidersku ulogu.

Visoke vibracije prevladavaju nad niskim vibracijama svega što je negativno utjecalo na život u vašem svijetu. To se moralo dogoditi tako da Zemlja može povratiti svoju ravnotežu nakon gotovo umiranja od dugih dobi neravnoteže zbog ljudskih brutalnosti jednih prema drugim, prema životinjama i samom planetu. Masivna infuzija svjetlosti iz dalekih izvora od prije sedamdesetak godina omogućuje Zemlji da se upusti u putovanje natrag u životno održavanje ravnoteže – vi znate to putovanje kao uzašašće.

Ovo je prikladno mjesto za odgovor na e-mail koji je nedavno poslan mojoj majci: „Upravo sam pronašao vašu stranicu, ali sam znao o razotkrivanju duže vremena. Što bismo trebali učiniti dok naša vanzemaljska obitelj dođe ovdje, samo da nastavimo strpljivo čekati i nadati se da će oni stvarno doći? Mogu li oni odlučiti da ne dođu? Ako bi to bilo, da li bi to značilo da je naša odgovornost da okončamo sve ratove i druga nasilja, obnovimo okoliš i popravimo sve ono što je pogrešno u svijetu? Učiniti to bez ikakve pomoći naprednih civilizacija izgleda sasvim nemoguće?

Ima toliko toga za reći o tome, teško se odlučiti gdje početi.

Možda je najbolje početi sa svemirskim zakonom da nijedna civilizacija nema odgovornost – još manje pravo – da ode u drugi svijet i napravi promjene koje oni smatraju odgovarajućim čak i kada bi one odmah bile korisne svjetskom stanovništvu. Civilizacije s jezgrom tame su prekršile taj zakon i uništile druge narode i njihove domovine, ali se to nije dogodilo Zemlji i samo civilizacije svjetlosti su posvuda u blizini vašeg sunčevog sustava.

Tako da, odgovornost je civilizacije da ispravi svoje vlastite nepravde, ali tu postoji velika izlika, moglo bi se reći. Stanje u vašem svijetu od teško oštećenog okoliša do neprekidnog ratovanja država i nesavjesne nerazmjerne raspodjele resursa su produkati vaših civilizacijskih uzastopnih generacijskih ratobornosti, brutalnosti, pohlepe, korupcije, prevara, nemara i zlostavljanja. Ispravljanje svih ovih nepravdi je doista težak pothvat, i bilo kojoj civilizaciji trećeg denziteta, to će sigurno izgledati nemoguć zadatak.

Nema sumnje u to zašto je Bog dopustio pomaganje civilizacijama koje to zatraže. Gaja je molila za pomoć kako bi njeno planetarno tijelo moglo preživjeti, a odgovor je bio ono što smo gore spomenuli, infuzija svjetlosti očuvanja života od mnogih civilizacija. Ali nije samo Gaja zatražila tu pomoć koja je svesrdno dana. Želja u vašoj kolektivnoj svijesti da živite u svijetu u miru i harmoniji s prirodom je vaš zahtjev za pomoć za postizanje toga.

Od prvog trenutka intenzivnog zračenja svjetlosti, prije mnogo godina, civilizacije za koje većina na Zemlji ne zna čak ni da postoje pomažu Zemlji i vama na bezbroj vitalnih načina. Stoga je jasno da njihova pomoć ne ovisi o „razotkrivanju“, javnom priznanju vaših vlada o vanzemaljskoj prisutnosti.

U skladu sa svemirskim zakonima i kao dio glavnog plana Zlatnog doba – prije rođenja, svatko na vašem svijetu je znao pojedinosti i glasno tražio da sudjeluje – sve naše svemirske obitelji koje su vam pomagale su usmjerivači, ne osvajači.

Tisuće žive tamo s vama, radeći uz vas. Oni su prilagodili izgled koji se ne razlikuje od vašeg, a njihova visoka inteligencija i visoko razvijene vještine dale su im pristup u područja gdje tama prevladava.

Neki tiho rade istražujući i dokumentirajući istine koje je tama držala skrivene od vas, a drugi – vi ih zovete zviždači – govore istinu svijetu.
Nekolicina je u području zabave, pa čak i ako ih smatrate takvim, svojim podvizima koji vas iznenađuju pokreću razmišljanja o tome što stoji u pozadini njihovih izvanrednih sposobnosti. Oni dokazuju ono što, također, možete učiniti kad proširite duhovnu i svjesnu svijest.

Mnoga braća i sestre došla su iz drugih svjetova da sprijatelje, vode i inspiriraju pojedince koji dijele s njima iste pretke civilizacije.

Zaštita nevidljivosti „skrivanjem“ ili neprobojni štit Kristove svjetlosti dan je ljudima čiji su životi u opasnosti od ruku pristaša Iluminata.
Nijedna od mnogo publiciranih „zastrašujućih“ pandemičnih bolesti se nije dogodila, jer članovi obitelji rade u vašim laboratorijima neutralizirajući toksine koji su bili namijenjeni da prouzroče bolest ili smrt.

Šteta koja je učinjena Zemlji prevelika je da bi se vi sami mogli nositi s time. Čak i kada budu oslobođene tehnologije koje su Iluminati dugo kontrolirali, one nisu dovoljne da se brzo upotrijebe u velikoj pomoći obnove koju planet zahtijeva, a ni tehnologije u obližnjim svemirskim letjelicama od kojih se neke upravljaju mislima, nemaju tu sposobnost.

Dok su putnici i posade čekali da slete na zemlju i rade s vama na licu mjesta, svi oni su pomagali s neba. Najistaknutija su sprječavanja više od desetak pokušaja Iluminata da koriste nuklearne bojeve glave u terorističkim napadima koja bi izazvali više smrti i razaranja nego „9/11“.

Curenje radioaktivnosti iz oštećenih japanskih nuklearnih postrojenja bi ubila ili razboljela milijune ljudi da posada nije drastično smanjila smrtonosnu razinu zračenja.

Nikakav život u moru na kilometre oko naftnih bušotina u Meksičkom zaljevu ne bi preživio da posada nije raščišćavala šikljajuće naftne toksične sastojke.

Oni također smanjuju toksičnost u oružju, industrijskom otpadu, pohranjenom nuklearnom otpadu, chemtrailsima, i drugim zagađivačima na kopnu i u morskim vodama.

Posade daleko i blizu raspršuju ili mijenjaju kurs nebeskih tijela ili od čovjeka stvorenih krhotina u svemiru koje bi mogle uzrokovati ozbiljnu štetu da padnu na planet.

Postavljanjem elektromagnetne rešetke iznad Zemlje, oni smanjuju učinke zemljotresa kao što su smrtni slučajevi i razaranja, ali dopuštaju otpuštanje iste količine negativnosti. Oni usmjeravaju snažne oluje daleko od kopna, osim ako ta ciljana područja trebaju pročišćavanje takvim dodavanjem vode.

I one ogromne, moćne, jako udaljene civilizacije nastavit će usmjeravati intenzivnu svjetlost na Zemlju dok ona ne bude sigurno u četvrtom denzitetu.

Možete li zamisliti stanje vašeg svijeta i svih koji tamo žive da nijedna od tih mjera nije bila poduzeta od strane velikog broja onih unutar naše svemirske zajednice?

To nas dovodi do točke u kojoj želimo naglasiti o „samo nastaviti strpljivo čekati“ razotkrivanje. Ljubljene duše, vi ne čekate! Vi urođeno znate da čišćenje nereda je vaše jer to je vaša domovina, a na ovaj ili onaj način, svi ste vi doprinijeli njegovom stvaranju. To je razlog zašto su mnogi milijuni vas služili godinama da dovedu dobronamjerne promjene koje stvaraju svjetlost i uzdižu vaš svijet.

Dopustite nam da navedemo neke primjere. Lokalni i međunarodni mitinzi i meditacije u službi mira. Sudjelovanje u raznim ekološkim mjerama zaštite. Novčana potpora organizacijama koje opskrbljuju životno važnim potrepštinama izbjeglice i druge u siromašnim uvjetima, napori zajednica i pojedinaca da pomognu onima kojima je najviše potrebno. Zahtjevi za pravdu i humanije postupanje tamo gdje je to uskraćeno. Napori za očuvanje i poboljšanje uvjeta života domaćih i divljih životinja. Domišljatost, upornost i suradnja za prevladavanje financijskih nedaća i drugih teškoća.

I molimo vas, nemojte zanemariti moć vaše molitve! Molitva nije recitiranje uobičajenih riječi u crkvi ili osobne poruke Bogu, kako god zvali Vrhovno Biće ovog svemira. Molitva je energija poslana svakom vašom misli, osjećanjem ili djelom, a vi ste slali energiju „mira, blagostanja, zdravlja i sklada“ u velikom izobilju!

Želimo spomenuti i druge čimbenike koji se također odnose na „strpljivo čekanje“. U prethodnim porukama smo objasnili što je spriječilo masovno slijetanje u posljednjih desetak godina, a najveća je nesreća u tome da se stvorilo mnogo konfuzije i razočaranja zbog očitih lažnih informacija danih nekim kanalima od strane mračnih entiteta koji su tvrdili da su dobro poznati ugledni izvori.

Mračni to posebno čine da izazovu negativne reakcije, jer se hrane negativnom energijom, ai da bi preživjeli, oni je moraju stvarati.
To nije pomoglo u tome što je mali broj sadašnjih planova da se mali broj vanzemaljaca javno pokaže morao biti odgođen – uvjeravamo vas da su odluke zapovjednika flote bile mudro donesene zbog vaše i njihove sigurnosti.

Radi toga i mnogih slučajeva namjernih neistina o dolasku i namjerama vanzemaljaca kao i tvrdnje o predstojećoj planetarnoj katastrofi, Hatonn nas je zamolio da razjasnimo njegovu tvrdnju u jednoj prethodnoj poruci: „Ako bi naše pojavljivanje postalo ključno da Obama zadrži svoj položaj, mi ćemo to učiniti dovoljno vremena prije izbora. Ako vidimo da je njegov izbor siguran, mi ćemo se pokazati ubrzo nakon toga“.

„Mi“ se odnosi na članove kontingenta vanzemaljaca koji pregovaraju s nekim od vaših državnih lidera utirući put u Zlatno doba. Ova skupina posjetitelja bila bi uvedena prije dolaska naše obitelji koja će donijeti tehnologije i ostati dokle god želite i trebate ih da rade sa vama.
Odluka o utvrđivanju tog značajnog dana je područje najvišeg svemirskog vijeća, a ono djeluje po Božjem mandatu. Samo tom krajnjem vrhuncu svijesti mogu ugovori duše svih uključenih, osobni i karmički završetak, i reakcije vaše populacije biti poznate.

Tu je još jedan aspekt „igranja čekanja“, ako hoćete. Životinje čiji ugovori duše osiguravaju dovoljnu dugovječnost imaju slobodnu vožnju u četvrti denzitet s planetom, ali čovječanstvo nema – vi morate zaraditi vašu kartu, da tako kažemo. Bilo da je vaš izbor iz ugovora da živite u Zemljinom Zlatnom dobu ili da uživate njenu punu panoramu iz Nirvane, razumno je koristiti ovo vrijeme za duhovne pripreme! Uživo iz vašeg srca – ljubav je ključ!

Samo u Sjedinjenim Američkim Državama svake godine je jedan dan određen kao Dan zahvalnosti. Ne bi li svaki dan trebao biti vrijeme zahvaljivanja – diljem vašeg svijeta?

Zahvaljujemo našoj svemirskoj obitelji koja je među vama ili na vašem nebu, i svima onima koji intenzivno zrače svjetlo iz daljine vama i vašem svijetu.

Zahvaljujemo Gaji na vapaju za pomoć, tako da njeno tijelo i svi njeni oblici života mogu preživjeti.

Hvala Bogu na Njegovoj bezuvjetnoj ljubavi i zato što nikad ne sudi onome što učinite ili ne učinite.

I zahvalite jedni drugima za pružanje mogućnosti za iskustva koja trebate za duhovni rast i rast svijesti.

Uvijek i na sve načine, poštovanje i ljubav prosvijetljenih duša ovog svemira je sa vama, našom dragom zemaljskom obitelji.

Ljubav i mir
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books

Preveo sa engleskog: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge