Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward, December 17, 2012

Matthew Ward, 17. prosinac 2012

Pucnjava u školi u SAD-u

S ljubaznim pozdravima svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew da vam govori o nedavnoj pucnjavi u školi u Sjedinjenim Američkim Državama. Promatrajući ovo kao jedinstveni stravični događaj je gubljenje svrhe svih onih koji su se složili da budu uključeni – ubojica, dječica i odrasli koji su umrli, njihove obitelji, cijela zajednica.

Ugovor na razini njihove duše je da sudjeluju u njihovim ulogama za najveće dobro čovječanstva, a sudionici koji su u Nirvani raduju se uspjehu sporazuma. Duboka poruka pokolja, sada ukorijenjena u kolektivnoj svijesti, je da ljudsko srce i um više ne može oguglati na ubijanje, ubijanje, ubijanje; čovječanstvo to više nije voljno podnijeti! Šok i tuga u Newtownu u Connecticutu, uzdrmao je svijet i ujedinio ljude u izljevu molitvi za svakog pogođenog ovom tragedijom.

Već mnogo godina gnušanje zbog sličnih neobjašnjenih činova nasilja bilo je zabilježeno u povećanju jačanja kolektivne svijesti. Snažan događaj – pucanje u te mališane u školi – bio je potreban da očvrsne kolektivnu želju u namjeri da se okončaju besmislena ubojstva posvuda. I intenzitet visokih vibracija koji utječe na sve u vašem svijetu širi tu namjeru da uključi sva moguća sprječavanja smrti – međunarodne ratove, genocide,“legalne“ smrtne kazne, i gladovanja i bolesti u osiromašenom stanovništvu.

Vaši izvanzemaljski pomagači su omogućili zračenje svjetlosti svim dušama na Zemlji, što povećava duhovnu svijest i duhovnu svjesnost onih koji su receptivni, ali ne mogu intervenirati u situacijama koje su u vašoj mogućnosti da promijenite ako tako želite. Vi imate sposobnost i želju da spriječite smrt u tim spomenutim slučajevima. Sada kada također postoji kolektivna namjera da se to učini, vidjet ćete da se ubijanje i lišavanje života privodi kraju i mir i blagostanje diljem svijeta se ostvaruje.

Mi i sva svjetlosna bića u cijelom ovom svemiru dodaju ljubav-svjetlo vama kako bi pomogli utješiti sva ona srca koja su slomljena, ne samo u Newtownu, nego svugdje na Zemlji gdje obitelji tuguju za najmilijima koji su ubijeni.

Ljubav je ključ za ozdravljenje cijelog svijeta.

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books

Poruka od Suzy: Najljepše želje za vesele praznike i zdravlje, sreću i blagostanje u našoj novoj godini.

Preveo: FrediDonations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge