Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - December 14, 2013

Matthew Ward - 14. prosinca 2013

Blagdanski pozdrav, Nelson Mandela, naš napredak

S nježnim pozdravima od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Dok slavite ove blagdane tradicionalne glazbe, veselja i slavlja s obitelji i prijateljima, prisjećate se onih koji tuguju i čije okolnosti su strašne. Vi biste se radovali s nama ako biste mogli vidjeti obilje svjetlosti koja zrači iz vas i primatelje vaše brige i dijeljenja - to je spektakl za gledanje!

Kako je veličanstven taj sjaj koji zrači iz jedinstvenog slavlja i šarene spomen svečanosti u čast jedne od vaših najsjajnijih duša. Međunarodna počast Nelsonu Mandeli bila je jednaka samo njegovom dočeku u Nirvani, gdje se veselo mnoštvo okupilo da proslavi njegov život.

Mandela je poslužio za primjer da put do mirnog pomirenja je kroz opraštanje, iskrenost, poniznost, suosjećanje i poštovanje. On nije trebao svjesno znati da energija u tim izrazima ljubavi je najjača sila u svemiru i da je svaki život međusobno povezan s tom energijom. On je živio iz svog srca, sjedišta duše, gdje su te univerzalne istine poznate, a to je način kako je uspijevao u ujedinjenju naroda svoje zemlje i u drugim njegovim diplomatskim i političkim nastojanjima.

Većina zemaljske populacije niti ne zna za ove istine. Kao Mandela, mnogi postupaju po inspiraciji na razini duše i stvaraju svjetlo na bezbroj načina. Divan primjer, koji pokazuje daleko više od bilo koje riječi da može opisati energiju ljubavi koja dolazi s jedinstvom duha, je ovaj kratki film:

http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk.

U skladu s ovim neobičnim vremenom koje vas zaokuplja, naše prosinačke poruke su kratke, ali ne možemo dopustiti da ova godina završi bez da vam kažemo da bića od svjetlosti iz cijelog ovog svemira su ohrabrena vašim rastom u duhu i u svijesti!

Više nego ikad prije, vi ste svjesni i zahvalni za blagoslove u vašem životu i uzdižućim zbivanjima u vašim zajednicama, regijama, zemljama, vašem svijetu. Slijedeći intuiciju - sjajan korak naprijed u razvoju duše - misli, osjećaja i akcija pojedinaca diljem svijeta odašilje visoke vibracije nade i optimizma.

Radujmo se uzbudljivoj, svijetloj 2014 godini. Sretna Nova Godina, naša draga zemaljska obitelji!

_________________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Preveo s engleskog: Fredi

Kad se računalo koje sam kupila u srpnju prošle godine srušilo prije dva tjedna, matična ploča se izbrisala - više od 20 godina podataka je izgubljeno. Također, moj back-up sustav nije registrirao ništa nakon što je prikopčan na novo računalo i ne mogu otvoriti njegove stare datoteke, tako da su oba izvora mojih poruka izgubljena. Tražeći u ovom starom računalu, našla sam dva zastarjela popisa, ali šest popisa ažuriranih e-mail adresa je nestalo.

Ovo je moj jedini način da vas obavijestim ako koristite za primanje poruka od suzy@matthewbooks.com, i niste dobili ovu, to je razlog. Nadam se da ćete ovo vidjeti na mojoj stranici ili objavljeno na drugoj, ili ste možda na popisu nekog tko prosljeđuje Matthew poruke. No, umjesto da pišete meni, pridružite se Yahoo grupi (link je na vrhu stranice Matthewbooks.com) - to je jedini siguran način da dobijete poruke direktno i promijenite svoju e-mail adresu ako je potrebno. To nije interaktivna grupa - vašu Yahoo adresu će koristiti isključivo administrator grupe za slanje poruka.

Sretan Božić i prekrasna svijetla Nova Godina! SuzyShare |

Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge