Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 14. veljace 2019


Matthew Ward - 14. veljace 2019

S pozdravima os svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Pocnimo tako što cemo se pozabaviti vašim zabrinutostima o tome kako sljedece situacije utjecu na napredovanje svjetla: pokret Žutih prsluka u Francuskoj, složenosti Brexita, politicki prevrati u Venezueli, ucinci kineskog usporavanja gospodarstva na globalno gospodarstvo, ucinci zatvaranja vlade Sjedinjenih Država, ratovanje u kibernetskom prostoru, kriza u Jemenu, nastavak terorizma u svijetu, poricanje klimatskih promjena, namjere Rusije, nuklearni programi u Iranu i Sjevernoj Koreji.

Te situacije i sve druge u jednom ili drugom stupnju fluksa su otpor na promjene koje se sukobljavaju s inzistiranjem na njima, a to nikako ne sprecava napredak svjetla. Proces koji je monumentalan kao svjetska transformacija ne dogada se pravolinijski – to ide cik-cak u skladu s milijardama slobodnih izbora koji se svakodnevno donose.

Iluminati, koji se danas obicno nazivaju Duboka Država (Deep State), odupiru prihvatiti da su njihovi napori da zadrže svoj utjecaj u vašem svijetu potpuno uzaludni. I, ne znajuci da neusporediva moc svjetla izlaže i protjeruje tamu, narodi reagiraju na visoke vibracije svjetla insistirajuci na pravednosti i jednakosti. Ono što vidite je civilizacija koja završava svoju dugogodišnju traumu, tako da može doci do ozdravljenja.

Ljubljene sestre i braco, znamo vašu želju da svi zemaljski narodi žive u mirnom, skladnom, dobronamjernom svijetu - otišli ste tamo da im pomognete da se svjesno i duhovno probude kako bi je mogli manifestirati! I, dok mi znamo da se ovo dogada brzinom koja je jedinstvena u ovom svemiru i vidimo da prekrasni cudesni svijet cvjeta u kontinuumu, razumijemo vašu nestrpljivost da to vidite u linearnom vremenu.

Kad ste se dobrovoljno javili da odete na Zemlju, znali ste da ce vaše putovanje podrazumijevati doživljavanje emocija i teškoca koje su svojstvene civilizaciji treceg denziteta. Takoder ste znali da ce se to božanskim nacrtom zaboraviti kada se inkarnirate i necete se sjecati zašto ste tamo gdje se nalazite. Stoga, slijedite svoju intuiciju, iskoristite svoju duhovnu snagu i odlucno i snalažljivo ustrajate kako biste savladali mnoge prepreke na koje biste naišli - a vi to plemenito cinite! Uz poštovanje vaše postojanosti u svjetlu i vašeg neprocjenjivog služenja narodima Zemlje, želimo vas uvjeriti da je dokaz o tome što ste im pomogli ostvariti na bliskom horizontu.

"Molim vas, pitajte Matthewa kako se nositi s potrebom Ega u zadatku ucenja služenja u svjetlu i ljubavi." Prvo kažemo, ega bije loš glas kada je ogranicen na oznacavanje egoizma ili pompoznosti, i to je više nego definicija iz rjecnika, dio psihe o kojoj je osoba svjesno svjesna.

Ego se može smatrati rad u tijeku jer on se mijenja kako vi dodajete svojoj svjesnoj svijesti kroz akademska i religijska ucenja; opažanja; ideje; prošireni krug poznanstava; sukladnost ili pobunu protiv roditeljskih, kolektivnih i društvenih ocekivanja; traženje interesa; brušenje vještina i talenata; stjecanje “standarda ponašanja“; razvoj vrijednosti i standarda ponašanja; uspjeh ili neuspjeh u osobnim odnosima i profesionalnim ciljevima. Ukratko, ego je sastavljen od svega što ste do sada doživjeli od djetinjstva.

Dakle, nije pitanje potrebe ega da uci kako služiti u svjetlu i ljubavi ili u bilo kojem drugom svojstvu. Ego jednostavno jest. On je vaš koncept onoga tko ste, unutrašnji dio vas koji funkcionira 24 sata dnevno prirodno kao i disanje. Ego odlazi u svoju mješavinu svih ljudskih osobina i postupaka koje je doživio ili promatrao - svoje skladište zaliha, da tako kažemo - i automatski bira ono što želi dok stupate u interakciju s drugima i reagirate na okolnosti.

Sve što je u liniji opskrbe dostupno egu emitira vibracije. Vrhunac linije ukljucuje "pobožne nacine": ljubaznost, suosjecanje, sažaljenje, poniznost, blagost, promišljenost, uslužnost, zahvalnost, velikodušnost, radost, poštenje, oprost, pouzdanost, lojalnost, povjerenje, nadu i ustrajnost u vremenima nedaca. Donji kraj ukljucuje apatiju, nemoralnost i amoralnost, okrutnost, obmanljivost, izdaju, netrpeljivost, aroganciju, strah, ljutnju, škrtost, ljubomoru, zavist, pesimizam, ogorcenost, krivnju, egoizam, oholost i osvetoljubivost. Ta dualnost u covjecanstvu treceg denziteta dolazi od uvjerenja da je svaka osoba odvojena od svih drugih i od Boga.

Sada, biranje osobina i djelovanja s visokim vibracijama omogucuje jasnocu u spoznaji sebe i drugih i djelovanje uz zdravu prosudbu, dok izbori u niskim vibracijskim rasponima proizvode obmanjujuca mišljenja o sebi, pogrešnu procjenu drugih i nepromišljeno, a ne razumno ponašanje. I, ono što mislite o karakteru, prirodi ili osobnosti je ono što ego najcešce bira iz svog spektra mogucih odabira. U tome, savjest - provincija duše koja nagoni odredbe izabrane u ugovoru o duši - je suputnik i saveznik ega; ali ako se savjest dosljedno ignorira, ona atrofira i postaje nefunkcionalna, ostavljajuci ego na limbu, na neki nacin.

Da bismo dali primjer ega "u akciji", recimo da su cetvorica stranaca upravo sjedila u cekaonici prepunog restorana. Njihove reakcije su u skladu s onim što se automatski dogodi: Jedan misli o ukusnoj veceri koja predstoji, drugi se brine da ce zakasniti na vecernji poslovni sastanak, treci gleda po sobi i divi se njezinom uredenju, a cetvrti pokazuje ljutnju što mora cekati slobodan stol. Ta cetiri razlicita shvacanja zajednicke situacije ulaze u kolektivnu svijest Zemlje. Dok cekaju, svaka osoba percipira sebe - sliku o sebi - i stvara dojam o preostala tri, tako da u grupi postoji još 16 percepcija i one, kao i sve druge misli i osjecaji koji dolaze do njih, takoder postaju dio kolektivne svijesti.

Idemo korak dalje. Vidite stvari kao cvrste, ali ništa nije cvrsto - sve je energija koja se krece unutar vrlo razlicitih stupnjeva frekvencije - i, poput vizije, sve što vam vaša druga cetiri osjetila takoder govore je ono što vi doživljavate kao ono što vi vidite da je ono što smatrate da je ono što vidite i to je vaša stvarnost. Sada stavimo u tu perspektivu vaše pitanje kako razlicite situacije utjecu na svjetlo - one koje ste spomenuli i sve druge odražavaju bezbroj percepcija stvarnosti unutar populacije u bilo kojem trenutku.

Stavljanje svih njih u kontekst današnjih dogadanja proizvodi dvije primarne i suprotstavljene percepcije - svijet kojim vladaju rijetki koji osjecaju da imaju pravo ciniti ono što žele je jedna; druga je miran, skladan svijet s pravednošcu i obiljem za svakoga. Neprestano rastuca snaga energije ove percepcije u kolektivnoj svijesti ispoljava onaj zamišljeni i željeni svijet. I tu se ne zaustavlja. Energija te percepcije ulazi u univerzalnu masovnu svijest i dalje u kozmicku svijest - sve što se dogada bilo gdje utjece na sve posvuda.

Znacajno smo se odmaknuli, pa vratimo ego natrag na Zemlju i govorimo o osobama koje služe u svjetlu i ljubavi ili svjetloradnicima. Oni djeluju na prirodnu selekciju ega iz kvaliteta njegove strukture opskrbe koja emitira najviše vibracije. Isto vrijedi i za ljude koji žive na pobožne nacine, ali oni nisu culi pojam svjetloradnik, pa ne misle o sebe kao takvim. Razlika izmedu vas koji znate da ste svjetloradnici i mnogih milijuna koji ne znaju da jesu, je vaše znanje.

Vi znate da ste višedimenzionalne besmrtne duše nerazdvojno povezane jedna s drugom i sa Bogom, a sve duše su cista ljubav-svjetlo suština Stvoritelja. Vi znate o ugovorima duše i sporazumima prije rodenja, univerzalnim zakonima i planetarnom i osobnom uzašašcu. Znate da postoji bezbroj duša u drugim civilizacijama, od kojih su mnoge visoko duhovno razvijene, svjesno i tehnološki, a neke su vaši preci. I vi znate da tijekom ove nevidene promjene u cijelom svemiru, svjetlo-ljubav, najmocnija sila u svemiru, uništava tragove tame na Zemlji.

Radujte se, draga obitelji, u spoznaji tih istina!

“Ja sam bivši clan novinskih medija i moram reci da ne vjerujem da su svi clanovi medija korumpirani. Možda su njihovi šefovi i neki vrlo talentirani visokog profila. No, vecina novinara s kojima sam radio 80-ih i 90-ih bili su pošteni, vrijedni ljudi. Siguran sam da je to i danas tocno.“ Da, jest. Vecina novinara tiska, radija i TV ne zna da su informacije koje izvještavaju iz kablovskih servisa i drugih izvora ono što medijski mracni kontrolori žele da javnost vjeruje.

Rijetki novinari znaju da su cesto informacije koje nazivaju "lažnim" vijestima, ustvari, istina. Na primjer, kada je pedofilski prsten izašao na vidjelo u Washingtonu, podrucje koje služi clanovima americke vlade i dostojanstvenika - to je postalo poznato kao "Pizzagate" - mracni su to brzo etiketirali kao lažne vijesti, a nenamjerni reporteri ponovili su tu laž. Dugogodišnji termin koji je bio skriven da bi se sakrila istina je teorija zavjere, a javnost je bila programirana da bace u koš što god mediji izvještavaju slicno tome.

Iako mnogi još uvijek vjeruju da informacije kojima se pridaje bilo koji od ovih izraza su laži ili lude ideje, drugi shvacaju da su pitanja tako oznacena kao prikrivanje, a to je zbog napora novinara diljem svijeta cije je iscrpno istraživanje otkrilo prožimajucu korupciju unutar njihove vlastite industrije; korporacija; medicine, zabave i sporta; vlade i financijskih institucija.

Poštujmo ove muškarce i žene, ciji ugovori duše ukljucuju ne samo talent za pisanje, ustrajnost i hrabrost, nego i mogucnost profesionalnog diskreditiranja, zatvaranja ili atentata zbog njihove predanosti otkrivanju i objavljivanju istine. Ne bi trebalo biti iznenadenje da su veliki broj njih duše iz drugih civilizacija koje su se dobrovoljno javile da se inkarniraju na Zemlji da služe u tom svojstvu.

Iako je povijest sv. Valentina odbacena i komercijalizacija 14. veljace otišla u hipersvemir, tko može kritizirati slavljenje ljubavi? Bit ce svemirska proslava kad ljubav prožme svako srce u vašem svijetu!

Ljubljena obitelji, sva svjetlosna bica u ovom svemiru podržavaju vašu misiju u ime Zemlje s neusporedivom snagom bezuvjetne ljubavi.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge