Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 14. veljače 2019Matthew Ward - 14. veljače 2019

S pozdravima os svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Počnimo tako što ćemo se pozabaviti vašim zabrinutostima o tome kako sljedeće situacije utječu na napredovanje svjetla: pokret Žutih prsluka u Francuskoj, složenosti Brexita, politički prevrati u Venezueli, učinci kineskog usporavanja gospodarstva na globalno gospodarstvo, učinci zatvaranja vlade Sjedinjenih Država, ratovanje u kibernetskom prostoru, kriza u Jemenu, nastavak terorizma u svijetu, poricanje klimatskih promjena, namjere Rusije, nuklearni programi u Iranu i Sjevernoj Koreji.

Te situacije i sve druge u jednom ili drugom stupnju fluksa su otpor na promjene koje se sukobljavaju s inzistiranjem na njima, a to nikako ne sprečava napredak svjetla. Proces koji je monumentalan kao svjetska transformacija ne događa se pravolinijski – to ide cik-cak u skladu s milijardama slobodnih izbora koji se svakodnevno donose.

Iluminati, koji se danas obično nazivaju Duboka Država (Deep State), odupiru prihvatiti da su njihovi napori da zadrže svoj utjecaj u vašem svijetu potpuno uzaludni. I, ne znajući da neusporediva moć svjetla izlaže i protjeruje tamu, narodi reagiraju na visoke vibracije svjetla insistirajući na pravednosti i jednakosti. Ono što vidite je civilizacija koja završava svoju dugogodišnju traumu, tako da može doći do ozdravljenja.

Ljubljene sestre i braćo, znamo vašu želju da svi zemaljski narodi žive u mirnom, skladnom, dobronamjernom svijetu - otišli ste tamo da im pomognete da se svjesno i duhovno probude kako bi je mogli manifestirati! I, dok mi znamo da se ovo događa brzinom koja je jedinstvena u ovom svemiru i vidimo da prekrasni čudesni svijet cvjeta u kontinuumu, razumijemo vašu nestrpljivost da to vidite u linearnom vremenu.

Kad ste se dobrovoljno javili da odete na Zemlju, znali ste da će vaše putovanje podrazumijevati doživljavanje emocija i teškoća koje su svojstvene civilizaciji trećeg denziteta. Također ste znali da će se to božanskim nacrtom zaboraviti kada se inkarnirate i nećete se sjećati zašto ste tamo gdje se nalazite. Stoga, slijedite svoju intuiciju, iskoristite svoju duhovnu snagu i odlučno i snalažljivo ustrajate kako biste savladali mnoge prepreke na koje biste naišli - a vi to plemenito činite! Uz poštovanje vaše postojanosti u svjetlu i vašeg neprocjenjivog služenja narodima Zemlje, želimo vas uvjeriti da je dokaz o tome što ste im pomogli ostvariti na bliskom horizontu.

"Molim vas, pitajte Matthewa kako se nositi s potrebom Ega u zadatku učenja služenja u svjetlu i ljubavi." Prvo kažemo, ega bije loš glas kada je ograničen na označavanje egoizma ili pompoznosti, i to je više nego definicija iz rječnika, dio psihe o kojoj je osoba svjesno svjesna.

Ego se može smatrati rad u tijeku jer on se mijenja kako vi dodajete svojoj svjesnoj svijesti kroz akademska i religijska učenja; opažanja; ideje; prošireni krug poznanstava; sukladnost ili pobunu protiv roditeljskih, kolektivnih i društvenih očekivanja; traženje interesa; brušenje vještina i talenata; stjecanje “standarda ponašanja“; razvoj vrijednosti i standarda ponašanja; uspjeh ili neuspjeh u osobnim odnosima i profesionalnim ciljevima. Ukratko, ego je sastavljen od svega što ste do sada doživjeli od djetinjstva.

Dakle, nije pitanje potrebe ega da uči kako služiti u svjetlu i ljubavi ili u bilo kojem drugom svojstvu. Ego jednostavno jest. On je vaš koncept onoga tko ste, unutrašnji dio vas koji funkcionira 24 sata dnevno prirodno kao i disanje. Ego odlazi u svoju mješavinu svih ljudskih osobina i postupaka koje je doživio ili promatrao - svoje skladište zaliha, da tako kažemo - i automatski bira ono što želi dok stupate u interakciju s drugima i reagirate na okolnosti.

Sve što je u liniji opskrbe dostupno egu emitira vibracije. Vrhunac linije uključuje "pobožne načine": ljubaznost, suosjećanje, sažaljenje, poniznost, blagost, promišljenost, uslužnost, zahvalnost, velikodušnost, radost, poštenje, oprost, pouzdanost, lojalnost, povjerenje, nadu i ustrajnost u vremenima nedaća. Donji kraj uključuje apatiju, nemoralnost i amoralnost, okrutnost, obmanljivost, izdaju, netrpeljivost, aroganciju, strah, ljutnju, škrtost, ljubomoru, zavist, pesimizam, ogorčenost, krivnju, egoizam, oholost i osvetoljubivost. Ta dualnost u čovječanstvu trećeg denziteta dolazi od uvjerenja da je svaka osoba odvojena od svih drugih i od Boga.

Sada, biranje osobina i djelovanja s visokim vibracijama omogućuje jasnoću u spoznaji sebe i drugih i djelovanje uz zdravu prosudbu, dok izbori u niskim vibracijskim rasponima proizvode obmanjujuća mišljenja o sebi, pogrešnu procjenu drugih i nepromišljeno, a ne razumno ponašanje. I, ono što mislite o karakteru, prirodi ili osobnosti je ono što ego najčešće bira iz svog spektra mogućih odabira. U tome, savjest - provincija duše koja nagoni odredbe izabrane u ugovoru o duši - je suputnik i saveznik ega; ali ako se savjest dosljedno ignorira, ona atrofira i postaje nefunkcionalna, ostavljajući ego na limbu, na neki način.

Da bismo dali primjer ega "u akciji", recimo da su četvorica stranaca upravo sjedila u čekaonici prepunog restorana. Njihove reakcije su u skladu s onim što se automatski dogodi: Jedan misli o ukusnoj večeri koja predstoji, drugi se brine da će zakasniti na večernji poslovni sastanak, treći gleda po sobi i divi se njezinom uređenju, a četvrti pokazuje ljutnju što mora čekati slobodan stol. Ta četiri različita shvaćanja zajedničke situacije ulaze u kolektivnu svijest Zemlje. Dok čekaju, svaka osoba percipira sebe - sliku o sebi - i stvara dojam o preostala tri, tako da u grupi postoji još 16 percepcija i one, kao i sve druge misli i osjećaji koji dolaze do njih, također postaju dio kolektivne svijesti.

Idemo korak dalje. Vidite stvari kao čvrste, ali ništa nije čvrsto - sve je energija koja se kreće unutar vrlo različitih stupnjeva frekvencije - i, poput vizije, sve što vam vaša druga četiri osjetila također govore je ono što vi doživljavate kao ono što vi vidite da je ono što smatrate da je ono što vidite i to je vaša stvarnost. Sada stavimo u tu perspektivu vaše pitanje kako različite situacije utječu na svjetlo - one koje ste spomenuli i sve druge odražavaju bezbroj percepcija stvarnosti unutar populacije u bilo kojem trenutku.

Stavljanje svih njih u kontekst današnjih događanja proizvodi dvije primarne i suprotstavljene percepcije - svijet kojim vladaju rijetki koji osjećaju da imaju pravo činiti ono što žele je jedna; druga je miran, skladan svijet s pravednošću i obiljem za svakoga. Neprestano rastuća snaga energije ove percepcije u kolektivnoj svijesti ispoljava onaj zamišljeni i željeni svijet. I tu se ne zaustavlja. Energija te percepcije ulazi u univerzalnu masovnu svijest i dalje u kozmičku svijest - sve što se događa bilo gdje utječe na sve posvuda.

Značajno smo se odmaknuli, pa vratimo ego natrag na Zemlju i govorimo o osobama koje služe u svjetlu i ljubavi ili svjetloradnicima. Oni djeluju na prirodnu selekciju ega iz kvaliteta njegove strukture opskrbe koja emitira najviše vibracije. Isto vrijedi i za ljude koji žive na pobožne načine, ali oni nisu čuli pojam svjetloradnik, pa ne misle o sebe kao takvim. Razlika između vas koji znate da ste svjetloradnici i mnogih milijuna koji ne znaju da jesu, je vaše znanje.

Vi znate da ste višedimenzionalne besmrtne duše nerazdvojno povezane jedna s drugom i sa Bogom, a sve duše su čista ljubav-svjetlo suština Stvoritelja. Vi znate o ugovorima duše i sporazumima prije rođenja, univerzalnim zakonima i planetarnom i osobnom uzašašću. Znate da postoji bezbroj duša u drugim civilizacijama, od kojih su mnoge visoko duhovno razvijene, svjesno i tehnološki, a neke su vaši preci. I vi znate da tijekom ove neviđene promjene u cijelom svemiru, svjetlo-ljubav, najmoćnija sila u svemiru, uništava tragove tame na Zemlji.

Radujte se, draga obitelji, u spoznaji tih istina!

“Ja sam bivši član novinskih medija i moram reći da ne vjerujem da su svi članovi medija korumpirani. Možda su njihovi šefovi i neki vrlo talentirani visokog profila. No, većina novinara s kojima sam radio 80-ih i 90-ih bili su pošteni, vrijedni ljudi. Siguran sam da je to i danas točno.“ Da, jest. Većina novinara tiska, radija i TV ne zna da su informacije koje izvještavaju iz kablovskih servisa i drugih izvora ono što medijski mračni kontrolori žele da javnost vjeruje.

Rijetki novinari znaju da su često informacije koje nazivaju "lažnim" vijestima, ustvari, istina. Na primjer, kada je pedofilski prsten izašao na vidjelo u Washingtonu, područje koje služi članovima američke vlade i dostojanstvenika - to je postalo poznato kao "Pizzagate" - mračni su to brzo etiketirali kao lažne vijesti, a nenamjerni reporteri ponovili su tu laž. Dugogodišnji termin koji je bio skriven da bi se sakrila istina je teorija zavjere, a javnost je bila programirana da bace u koš što god mediji izvještavaju slično tome.

Iako mnogi još uvijek vjeruju da informacije kojima se pridaje bilo koji od ovih izraza su laži ili lude ideje, drugi shvaćaju da su pitanja tako označena kao prikrivanje, a to je zbog napora novinara diljem svijeta čije je iscrpno istraživanje otkrilo prožimajuću korupciju unutar njihove vlastite industrije; korporacija; medicine, zabave i sporta; vlade i financijskih institucija.

Poštujmo ove muškarce i žene, čiji ugovori duše uključuju ne samo talent za pisanje, ustrajnost i hrabrost, nego i mogućnost profesionalnog diskreditiranja, zatvaranja ili atentata zbog njihove predanosti otkrivanju i objavljivanju istine. Ne bi trebalo biti iznenađenje da su veliki broj njih duše iz drugih civilizacija koje su se dobrovoljno javile da se inkarniraju na Zemlji da služe u tom svojstvu.

Iako je povijest sv. Valentina odbačena i komercijalizacija 14. veljače otišla u hipersvemir, tko može kritizirati slavljenje ljubavi? Bit će svemirska proslava kad ljubav prožme svako srce u vašem svijetu!

Ljubljena obitelji, sva svjetlosna bića u ovom svemiru podržavaju vašu misiju u ime Zemlje s neusporedivom snagom bezuvjetne ljubavi.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge