Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward, April 1, 2012

Matthew Ward, April 1, 2012

Izvori svjetlosti; dezinformacije s prizvukom straha; iskazivanje počasti Svjetloradnicima; akcije iza kulisa; važnost nedavnih tragičnih događaja; psihička oštećenja od rata; učinci kolektivne svijesti; Obamini komentari; diskusije o uvođenju vanzemaljca; zablude o Zlatnom Dobu Zemlje; aktualnosti; progon kriminalaca


 1. S ljubaznim pozdravima od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew (Metju). Učinci neprestano rastuće svjetlosti u vašem svijetu šire put dalje od objavljenih pretresanja i izbacivanja korumpiranih pojedinaca u nacionalnim vladama i velikim korporacijama – to se također događa i u zajednicama, od sela do velikih gradova širom svijeta. Efekti idu dalje kroz ruke – na pomoći i donacijama ljudima u prijekoj potrebi na međunarodnim i lokalnim razinama, te veći broj glasova za mir, očuvanje životinjskog svijeta i okoliša, zajedno sa rezultatima drugih pozitivnih mjera. Svaki put kad je potpisana peticija za dobronamjerne svrhe ili da isprave nepravde, energija potpisnika namjere miješa se sa energijama tisuća, možda milijuna drugih koji su također potpisali u prilog tog razloga, a to je isto sa svakom pojedinačnom misli ljubavi, svaki osjećaj zahvalnosti, suosjećanja i želje za boljim svijetom.

2. Kad biste mogli vidjeti taj sjaj iz naše točke gledišta, vi biste bili zapanjeni. Ali vi ne možete vidjeti obilje svjetlosti od tih bezbrojnih izvora na planetu ili usmjerene prema Zemlji iz veoma udaljenih svjetova. Umjesto toga, vi vidite da mnogi još uvijek pate i zveckanje oružja od ratnih profitera, slučajne činove nasilja, raspad ekonomskih sustava. Mi to također vidimo, a u našoj bezuvjetnoj ljubavi za sve duše, nastavljanje takvog stanja čak i u ovaj kasni sat je nedvojbeno tužno za nas. Međutim, mi to shvaćamo u njegovom višem kontekstu: Tijekom ovih posljednjih dana dualnosti, pojedinci žure da završe karmička iskustva treće gustoće i postižu ravnotežu koja je potrebna za razvoj duše.

3. Ova ravnoteža NE uključuje vojnu akciju protiv Irana ili na novom bojnom polju u bilo kojoj drugoj zemlji. To ne uključuje nanošenje štete planetu u tolikoj razmjeri da će vanzemaljci sve evakuirati i kada se vratite, morat ćete živjeti u Unutarnjoj Zemlji, jer će površina planeta biti nepogodna za stanovanje. Vanzemaljci neće poduzeti spašavanja preseljenjem ljudi iz jednog mjesta na drugo prije masovnog uništenja, jer se takva razaranja neće dogoditi. Niti će neki u našoj svemirskoj obitelji, koji se predstavlja kao dobronamjerni, izdati vaše povjerenje i porobiti vas. Neće biti logora ili primjene novih loših ili predloženih zakona, niti drugih mogućnosti s prizvukom straha ili zahtjeva da se to dogodi. Takve vrste starih ili novih izvješća pojavljuju se i šire putem pojedinaca koji osjećaju da su odgovorni da uzbunjuju druge.

4. Da, davali smo slična uvjeravanja u prethodnim porukama, pa zašto to opet radimo? To je zato što čak i kod većine posvećenih Svjetloradnika, izljevi straha nastaju kad se shvati da fizička sigurnost dragih vam osoba može biti ugrožena. Ta shvaćanja i odvratne situacije koje još uvijek opterećuju vaš svijet bude osjećaj obeshrabrenja i tjeskobe umjesto radosti koju želimo da stalno osjećate o nastanku Zemljinog Zlatnog Doba u roku od samo nekoliko mjeseci.

5. Ljubljene duše, niti na trenutak vas ovo ne okrivljuje za prirodnu brigu o nekom vama dragom – upravo suprotno! Mi i druga svjetlosna bića širom ovog svemira visoko vas cijenimo. S unutarnjom snagom za koju niste znali da je imate sve dok ona nije izbila van, dok ste se bavili tugom i vratili se iz očaja, vi ste prevladali teškoće domišljatošću i ustrajnošću, te dijeljenjem resursa, vi pomažete onima koji su manje sretni. Nakon razočaranja i nedaća, vi se niste pokolebali u odlučnosti da nastavite; pa iako je ustrajnost mračnih odgodila provedbu opsežnih reformi širem svijeta, vaše uvjerenje je čvrsto, tako da se obećani rezultati očituju. Ukratko, vi ste pokazali najbolje atribute čovječnosti da ste puno više od „one osobe“ koju poznate. To bismo mogli opisati, mada šaljivo, kao izvođenje naj zapanjujućih podviga – vi stojite jednom nogom na tlu ostavljajući drugoj da se vine daleko, daleko izvan ovog svijeta.

6. Sada, nakon naleta aktivnosti – prisilno uklanjanje brojnih pojedinaca sa top-pozicija u velikim svjetskim bankama i zatvaranje nekih podzemnih baza Iluminata – to može izgledati da je napredak došao do stanja mirovanja. Oh, ne, draga obitelji, to nije to. Prateći korake uhićenja bankara bruse se vaši pravni sustavi tako da se ovo pitanje rješava pravno i etički; a druga uhićenja predstoje; tehnologija na svemirskim letjelicama deaktivira nuklearne bojeve glave; a ostaci u redovima Iluminata bježe ili trče uplašeno.

7. Dozvolite nam da govorimo o nekim incidentima koji su privukli znatnu međunarodnu pozornost. Dok se na to gleda kao na tragediju, što doista jeste za pogođeneobitelji, za sve te pojave ćemo napomenuti da su se dogodile za višu svrhu.

8. Ubojstvo sedam židova u Francuskoj, uključujući djecu, od strane mladog Francuza ne-židova dotaklo je srca širom svijeta, i to je mučan primjer kako su vjerske predrasude izazivale agoniju i smrt bezbroj duša kroz vašu povijest.

9. U Sjedinjenim Američkim Državama, crni tinejdžer je ubijen od starijeg čovjeka neke druge rase. Nije na nama da kažemo da su rasne predrasude motivirajući faktor bilo kod ubojice ili policije koja ga nije uhitila, ali je dječakova smrt izazvala svjetsku pozornost na prisutnost zla svojstvenog u „rasnom profiliranju“.

10. Taj incident isto tako ističe zakon „budi svoj na svome“, koji bi mogao potvrditi da je ubojstvo bilo legalno tako da se ubojica ne može smatrati odgovornim. Ova kontroverzija dolazi u tandemu s emitiranjem nevolja pojedinaca puštenih iz zatvora nakon što je dokaz njihove nevinosti došao na vidjelo, ali zakoni sprječavaju pravednu naknadu za njih za provedene godine nepravednog zatočeništva. Obje ove pravne situacije su povećale svijest o tome da nepravedni zakoni bilo gdje u svijetu moraju biti poništeni.

11. Divlje pucanje američkog vojnika rezultiralo je smrću 17 Afganistanskih civila, i opet, djeca su bila među njima. Ono što je u pozadini akcije narednika nije nipošto izolirani slučaj reakcije na psihološke učinke rata – stres od uzrokovanja smrti i gledajući drugove i strance kako umiru duboko utječe. Ubijanje kada očuvanje sebe ili života bližnjih nije u pitanju nije oličenje čovječnosti. To je suprotno – odraz svake duše je ljubav-svjetlo.

12. Ubijanje je moralo biti temeljito podučavano, i to je i bilo. Građani nekih zemalja su uvjetovani od svojih lidera da smatraju rat kao domoljubni, obranu demokracije i slobode, i ta orijentacija neumorno se pojačava ne samo od medija i u zabavnim dvoranama, već čak i dječjim igrama. Neko segmenti populacije uče od djetinjstva da je njihova odgovornost da osvete genocidne masakre njihovih predaka, te u nekim zemljama, djeca su prisiljena na vojačenje.

13. Vojnici moraju zaobići odraz duše i potiskuju instinkt za preživljavanje, kako bi se postigla razmišljanja koja im omogućavaju da dragovoljno sudjeluju na bojištima gdje i sami mogu umrijeti dok oduzimaju živote drugima. Međutim, psiha se ne može pomiriti s neprestanim mentalnim udarima, u pripremi za borbu s prirodom postojanja, i kao vojnici slijediti naloge za ubijanje „neprijatelja“, što njihovoj psihi nanosi golemu štetu. Situacija je toliko dramatična kao ona koju smo naveli koja prisiljava međunarodnu pozornost na trenutačne i preostale učinke ratovanja, učinke koji prožimaju vaše cjelokupno društvo.

14. Svatko tko je bio izravno pod utjecajem svih tih događaja o kojima smo govorili suglasio se da sudjeluje kao što su to oni učinili. To ne znači da su prije rođenja svi oni točno znali na što će naići i kada, ali svaki je odabrao da bude „počinitelj“ ili „žrtva“ ili jedan unutar ožalošćene obitelji da ispuni karmu treće gustoće. Ugovori duše osiguravaju fleksibilnost u uvjetima i vremenu kada će biti ostvareni isti rezultati, i u svim tim slučajevima, učesnici su željeli da daju primjer vašem svijetu o užasima rata i o tragičnim posljedicama rasnih, etničkih ili vjerskih predrasuda, ili okrutnostima nepravednih zakona. Mnogi, mnogi drugi odabrali su iste vrste uloga u generacijama davno prije ovih nedavnih incidenata, ali slijed vladavine mračnih držao je narode da žive i umiru u situacijama rođenih od zastrašivanja i neznanja nastalih prijevarom.

15. Tek kada kolektivna svijest održava intenzivnu želju i odlučnost civilizacije da živi u jedinstvu i harmoniji umjesto podijeljenosti i ubijanja, to se može dogoditi. Nakon što je tama ušla u ovaj svemir i kolektivna svijest nekih civilizacija je spiralno sišla prema dole, samo kroz jedno za drugim samo-destruktivnim razdobljima, svijet treće gustoće je u mogućnosti da se oslobodi svojih mračnih priveza i krene putem do mirnog, kooperativnog življenja. Vi ste svi došli da pomognete utrti put Zemlji i uvesti je u novo doba, zlatno doba.

16. Sada ćemo govoriti o veoma različitim vrstama značajki materije, o razgovorima između američkog predsjednika Obame i ruskog predsjednika Medvedeva, koji su postali javno poznati jer je mikrofon ostao uključen. Nema takvih stvari kao što su nesreća ili slučajnost! Svemir djeluje u stalnoj sinkronizaciji kretanja koja drži otvorena vrata mogućnosti, i to je bila jedna od njih. Iako su politički analitičari i članovi Republikanske stranke imali svoj dan s ovim „otvorenim vratima“ u negativnom smislu, da je kratki letimičan pogled iza scene diskusije dvojice lidera iz različitih zemalja koji žele usmjeriti svoje zemlje prema međunarodnoj suradnji i nuklearnom razoružanju. Kako velika većina u civilizacijama želi mir umjesto rata i smrtonosnih arsenala, kolektivna svijest dovodi želju do ostvarenja.

17. Na drugom međunarodnom planu, neki od vaših lidera i članova visokih svemirskih vijeća još uvijek raspravlja o tome kako objaviti svijetu prisutnost drugih civilizacija. Znamo da je kašnjenje frustrirajuće za vas, a to je isto i za naše članove obitelji na i van planeta koji su godinama čekali da rade zajedno s vama otvoreno. No, oni znaju da svaki aspekt mora biti pažljivo planiran tako da budu toplo dočekani, umjesto sa strahom. Iako sposobnost Iluminata da ugrozi sigurnost vas i vaše svemirske braće je uvelike oslabljena, javna reakcija na strance koji se prikazuju sa zapanjujućim tehnologijama ostaje osjetljivo razmatranje. Bitno je da se ne percipira kao uzimanje stvari u svoje ruke tako da mase dobro prihvate njihovu pomoć, a umjesto panike da dolaze agresori iz svemira, na način na koji se vanzemaljci prikazuju ad nauseam u filmovima i igrama. Molimo vas da zapamtite, vi imate znanje i moć rasuđivanja koju mnogi u vašem svijetu nemaju.

18. Pa ipak, mi trebamo razriješiti neke ideje o tome što će se dogoditi na kraju ove godine. U prethodnim porukama smo rekli da neće biti izraženijih razlika u posljednjim danima prosinca i prvim danima siječnja 2013; međutim, neki vjeruju da početak Zlatnog Doba najavljuje nagli pomak u masovnoj svijesti, a drugi vjeruju da će planet pomaknuti svoju os u to vrijeme.

19. Pomak u svijesti je postupan proces koji je počeo sedamdeset i nekoliko godina prije, kada je Zemlja počela svoj kurs uzašašća – bistrina je došla puno prije jednima nego drugima, a mnogi još drijemaju u nesvjesnosti. Što se tiče planeta, on se postupno kreće kroz proces uzašašća da se ispravi i povrati prirodnu orbitu. Tisućljećima zaglibljen u dubokoj trećoj gustoći, Zemlja je jako oslabljena do te mjere da se njen obrazac orbite tako teško destabilizirao da bez ogromnog priliva svjetlosti iz dalekih izvora, planet bi odletio u svemir u sigurno uništenje.

20. U skladu s tim, mi ćemo ispraviti jednu drugu zabludu, da ćete vi provesti tri dana u tami prije nego što počne Zlatno Doba. To je dio jedne teorije o fotonskom pojasu, da će Zemlja provesti tri dana u tami, u „nultoj zoni“ na rubu pojasa. Ta teorija ide na to da uključuje ulazak same Zemlje u pojas i bude nakon toga u orbiti unutar njega, a prema drugoj teoriji, planet će izaći iz pojasa u nekom kasnijem trenutku. Samo nebeske krhotine ulaze u pojas i nakon što je postao beživotan u neposrednoj blizini neodoljivih sila behemotskog pojasa koji također sprječava izlazak bilo čega što je uvukao u sebe. Ta sudbina nije Gajin plan za njeno planetarno tijelo!

21. Molimo vas da ne očekujete da ćete vidjeti sva čudesa Zlatnog Doba na kraju godine. Mi ne govorimo da se uklanjanje svih zagađenja i pretvaranje pustinja u raj, na primjer, ne može dogoditi u nekoliko sekundi. To bi se doista moglo dogoditi u tren oka AKO bi to vjerovanje bilo u kolektivnoj svijesti, ali nije, i to je razlog zašto smo rekli da će promjene poput onih koje će doći biti postupne, ili još uvijek brzinom koja će vas zadiviti. Međutim, tijekom putovanja sa Zemljom kroz četvrtu gustoću prema njenom odredištu u petoj, vaša će se svijest i dalje širiti; vi ćete razviti vašu urođenu sposobnost da ko-kreirate i da mijenjate sve što snažno želite i možete vizirati.

22. Dakle, što je razumno očekivati krajem ove godine kada Zemlja ostavlja za sobom posljednje vitice tokova energije treće gustoće? Sve zasnovano na namjerama mračnih – od slučajnog nasilja i korupcije do laboratorijski stvorenih virusa i obožavanja sotone – će prestati. Ali zakoni fizike koji vladaju u ovom svemiru, niske vibracije tame ne mogu uči u razine visokih vibracija četvrte gustoće. Jer pojedinci koji uporno odbijaju svjetlo imaju stanice na bazi ugljika koje ne mogu preživjeti u visokim vibracijama, oni će umrijeti i njihove mračne aktivnosti će prestati.

23. Neće biti nikakvog masovnog iseljavanja u prosincu. Neki u logoru tame će umrijeti, a tijekom ostatka godine, zajedno sa dušama koje ne žele ostati na planetu zbog drugih razloga, ostatak mračnih će ga napustiti zbog iste vrste smrtonosnih uvjeta koji su uzrokovali smrt cijelo vrijeme. Neki mogu živjeti dovoljno dugo da budu sudski gonjeni zbog svojih kaznenih djela, i da, ako osoba umre a nastavljaju živjeti njeni klonovi, zakoni će se primjenjivati do posljednjeg klona jer nastavljaju ilegalne ili bezbožničke načine osobe koji su bili svrha kloniranja.

24. Kada ta vremena dođu, ne potičite se da prezirete te ljude, nego njihova djela protiv čovječnosti, a zatim otpustite negativne emocije. Mržnja, ljutnja i želja za osvetom obiluje niskim vibracijama dok je oprost toliko ispunjen svjetlošću, da oprost donosi skokove u duhovnom rastu. Sve svjetlo poslano prema osobama koje su postale zatočenici mračnih jača one najslabije u našoj svemirskoj obitelji, a to omogućuje svim dušama približavanje ka integraciji s Bogom.

25. Pa onda, iako sve divote Zlatnog Doba Zemlje neće sjedati na njihovom pragu, razlike između ovog dana i tada će biti zapanjujuće. Vaš će svijet biti u miru. Samo časne, sposobne, duhovno osviještene osobe, zadržat će pozicije u vladama, bankama, korporacijama, obrazovnim ustanovama, zdravstvenoj zaštiti, medijima, proizvodnji hrane – na svim područjima koja utječu na život u vašem svijetu.

26. Da, ostat će mnogo toga što treba ostvariti. Nakon što započnu reforme, „čišćenja“, tako da kažem, će ozbiljno početi, a to će ozdraviti ljude i planet. Visoke vibracije koje će prevladati – energije ljubavi-svjetla – obnovit će mir u srcu i umu onima čiji su životi bili u brutalnim okolnostima. Tehnologije razvijene od vaših znanstvenika ali monopolizirane i zlouporabljene od strane Iluminata doći će na vidjelo i, zajedno s uvedenim tehnologijama drugih civilizacija, vratit će Zemlju u njen izvorni vlastiti Eden. Da, postupno, ali u razdoblju koje će se činiti čudesno kratko.

27. Zato što će dugo skrivane istine biti otkrivene, svatko živi u Zlatnom Dobu će znati svoju nerazdvojnu međusobnu vezu i vezu s Prirodom, s Bogom i svim drugim životom širom ovog svemira. Znajući da duše u službi sebi, koje su podlegle tami i počele i ovjekovječile etničke, rasne, ideološke, kulturne i spolne predrasude, svaka će liječiti sve druge u svjetlu više svijesti i duhovne čistoće.

28. Ljubljene duše, budite uporne i strpljive kako dani prolaze dok se vrše pripreme iza zatvorenih vrata. Kada se ta vrata otvore, a uskoro hoće, blagotvorne promjene će doći tako brzo da ih nikakva cenzura ne može sakriti od pogleda javnosti.

29. Svjetlosna bića diljem svemira pjevaju vaše hvalopojke kako se vi približavate crti cilja ove misije bez presedana koju ste vi rado poduzeli i koju ste, u kontinuitetu, već postigli.

_________________________________

LJUBAV i MIR
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books

Preveo sa engleskog: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge