Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Događa se!

Događa se!

Upravo se odvijaju dva glavna događanja. Dok se “Okupirajmo” pokret širi svijetom, Galaktička federacija zatvara podzemne baze Tamne Smutnje. Drugim riječima: ljudi na Zemlji ustaju, a naši galaktički prijatelji silaze. Samo je pitanje vremena kada će se sresti!

Occupy Wall Street, USA

Occupy Wall Street, USA

David Wilcock: "MNOGE podzemne baze su u potpunosti ispražnjene.... materijali, oprema i osoblje....od strane još nepoznatih sila. Internacionalna koalicija, u namjeri da svrgne Stari Svjetski Poredak i oslobodi čovječanstvo ropstva, preuzima odgovornost. Čini se da imaju i izvanzemaljsku pomoć na tom zadatku."

David Wilcock: "Ne znam koliko će još trebati da svi vide rezultate svih tih akcija, ali je definitivno očito da Stari Svjetski Poredak prisiljen na predaju od strane istih onih izvanzemaljaca koji su nas sistematski štitili od nuklearnog holokausta."

Matthew Ward, putem Suzy Ward: "Možda ste čuli da su dva ogromna podzemna područja u kojima su bili laboratoriji kontrolirani od stane Iluminata, vozila, naoružanja, skladišta i osoblje uništena, no to je učinjeno sigurnom tehnologijom, a ne nuklearnim napravama; neki su unutar kampa Iluminata uklonjeni sa svojih pozicija, ali ne ubijanjem. Defenzivne kao i ofenzivne mjere snaga svjetla koriste samo moć svjetla i tehnologije koje nemaju štetne posljedice."

Montague Keen, putem Veronica Keen: "Malo vas u potpunosti razumije raspon korupcije već samo u bankarstvu. Oni su uništili cijele zemlje. Stvorili su siromaštvo i patnju kad god i gdje god su odabrali to učiniti. Ali, njihova skrovišta su uništena. Suočit će se sa posljedicama njihovih djela."

Galaktička Federacija, putem Sheldana Nidle: "Stoga, tijekom proteklih par mjeseci mi smo počeli povećavati našu asistenciju i našim Zemaljskim saveznicima i onima koji su voljni aktivno sudjelovati u potjeri da bi se tamna smutnja izgnala iz podzemnih baza, i to je bilo uspješno. Nadalje, naše obrambene snage su zbunile 'napredne' tehnologije koje su skrivane u tim bazama s namjerom da se onemogućim tamnima bilo kakva mogućnost izazivanja nevolja, koje još uvijek nastavljaju smišljati. (...)

Nebesa nas sada savjetuju da interveniramo na načine koje smo to običavali prije činiti te da bi pomogli onima koji 'čiste' određen broj tamnih podzemnih baza. Također smo i onesposobili ili uništili nekoliko naprava koje su tamni koristili kao dio njihovih složenih operacija ne bi li vas spriječili u postizanju pune svjesnosti. Vrijeme za naš dolazak na vaše obale je sve bliže!” djela."

Galaktička Federacija, putem Nebeskog Lutalice: "Podzemne baze, o kojima smo već govorili, a u kojima su one grupe Iluminata koje su pružale najviše otpora ovim promjenama, doista su uništene bez gubitaka života, a da bi mi to mogli detektirati. Jasna poruka je odaslana onima u posljednjim redovima prema sporazumima koji su već donešeni za predaju Iluminata i njihovu kapitulaciju u pogledu vaših poslova. Drugi izvori su počeli izvješatavati o ovim događanjima i Iluminati ne trebaju više potvrda o tome što se događa. Ta poruka, koliko smo mogli pratiti putem emocija i misli onih kojima je namijenjena, bila je primljena prilično nasilno. Sada su svjesni da nemaju alternative te da je ovo njihov kraj."

Occupy Madrid, Spain

Occupy Madrid, Spain

Occupy Berlin, Germany

Occupy Berlin, Germany

Occupy Amsterdam, The Netherlands

Occupy Amsterdam, The Netherlands

Occupy Bucharest, Romania

Occupy Bucharest, Romania

Occupy Lisbon, Portugal

Occupy Lisbon, Portugal

Occupy London, UK

Occupy London, UK (in the middle: Wikileaks' Julian Assange)

Occupy Manilla, The Philippines

Occupy Manilla, The Philippines

David Wilcock: "Najbolje Moći koje sada možemo očitovati su da podržimo Okupirajmo Wall Street pokret, jer znaju da njihova cijela “crna ekonomija” će tako i tako propasti. Prekasno je i oni to znaju. Bitka je izgubljena. Nisu mislili da je moguće da budu poraženi, ali sada su itekako svjesni njihovog predstojećeg kolapsa...zahvaljujući ovoj velikoj, internacionalnoj koaliciji.
(...) Kao što sam rekao u Prvom Dijelu, najpovjerljiviji 'insideri' nas sada izveštavaju da su u ključne mostove ugrađeni naboji kao i u avio-piste diljem Sjedinjenih Država.
Izmeđudržavni Eisenhower sustav, od svog početka, izgrađen je s rupama u mostovima gdje bi se mogle smjestiti eksplozivne naprave na svim ključnim lokacijama koje su potrebne da bi ih se onesposobilo. "

Matthew Ward, putem Suzy Ward: "Oni (GF) su svjesni planova Iluminata i, ukoliko oni uključuju rušenje glavnih mostova eksplozivom koji je moguće detonirati iz daljine, imaju ovlaštenje to spriječiti. Premda se to čini kao nepoštivanje Kreatorovog zakona o slobodnoj volji, to nije slučaj - riječ o poštivanju slobodne volje Zemlje. Nakon 11. rujna, ona je odabrala da bude spriječen bilo kakav teroristički čin tih razmjera te je, uz Božju autorizaciju, naša univerzalna obitelj uspješno onemogućila mnoge pokušaje."

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy Santiago, Chile

Occupy Santiago, Chile

Occupy Sarajevo, Bosnia

Occupy Sarajevo, Bosnia

Occupy Seoul, South Korea

Occupy Seoul, South Korea

Occupy Stockholm, Sweden

Occupy Stockholm, Sweden

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Toronto, Canada

Occupy Toronto, Canada

David Wilcock: "Jedna od najuzbudljivijih stvari o kojima u posljednje vrijeme slušam jest da je okrugli svemirski brod promjera preko 16 kilometara prakiran u gornjoj orbiti Zemlje.
Preko 200 manjih brodova je bilo viđeno kako ulaze i izlaze iz glavnog broda, zahvaljujući okruglim otvorima.
Tome je svjedočilo svo osoblje unutar Internacionalne Svemirske Stanice, između ostalih. (Postoji još mnogo optičkih pomagala kojima se može vidjeti brod koji je inače “zaklonjen” od konvecionalnog vidljivog spektra) "

SaLuSa, putem Mikea Quinsey: "Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želio bih napomenuti da su neki od manjih svemirskih brodova pozicionirani bliže Zemlji omogućavajući nam da prije dođemo do vas našim izvidničkim brodovima. Potreba da nadgledamo vaše Tamne i njihove aktivnosti je od vitalne važnosti u završim fazama njihovog odstranjenja. Na taj način mi možemo spriječiti njihov pokušaj velikog incidenta ne bi li spriječili kraj njihovog razdoblja."

Occupy Everything!

Okupirajmo Sve!


Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge