Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild: Prizivanje

Blossom Goodchild: Prizivanje

Božanski Duh … Energijo najviše i najčiše Ljubavi….Prizivamo te iz najdubljeg mjesta naših srca.

Mi, ovdje na planetu Zemlji, trudimo se da svijetlimo naše Svijetlo…..radi onih koji su izgubili svoj put zbog svojih potreba za kontrolom …na načine koja ugrožavaju naša BIĆA.

Mi, Ljudska Bića trebamo znak NAJVIŠEG DOBRA SVEGA ….ZA NAJVIŠE DOBRO SVIH, kako bi naše umorne duše OSJETILE obnovu i novu energiju, da bi i dalje provodile našu misiju ovdje na božanskoj Majci Zemlji……. koja isto tako jako pati radi teškoća koje su joj nametnute.

JA JESAM PRISUTNOSTI… čiji dio postoji unutar svakog od nas….Molimo za znak…..Tražimo , jer smo zabrinuti da možda nećemo uspjeti ispuniti našu misiju uzdizanja Majke Zemlje, i onih koji žive unutar nje i na njoj…… na njeno pravo mjesto.

Previše je patnje…..boli u srcu…..previše tuge….. previše rata……previše kontrole…..puno svega toga što nas iscrpljuje, i iako je namjera da se bude Radost i Ljubav……postaje sve teže živjeti unutar vibracija čiji plan nije služenje Svijetlu.

Prema tome…..uz uvažavanje svakog živog BIĆA na planetu Zemlji i na svim planetama…..uz poštovanje prema svima koji su živjeli u fizičkoj formi i onih koji nisu…..s NAJVIŠIM UVAŽAVANJEM SVEGA ŠTO JEST…..molimo za vodstvo…..kroz Tebe…..Najvišu energiju Čiste Ljubavi….da nam daš znak….. kako bismo mogli osvijetlilti put kući….na način koji nas ne može zbuniti niti ga možemo krivo shvatimo.
Molimo da sve duše prihvate ovaj znak iz dubine srca, tako da otpuste strah i ego, te da dozvole Ljubavi koja se nalazi u njemu da preplavi naše Biće, dok prepoznajemo ISTINU iz koje on dolazi.

Neka oni koji razumiju ovaj znak….pruže bezuvjetnu podršku onima koji ne uspiju….. i sa znanjem koje se daje u tom trenutku…..budu osnaženi da nastave na našem putu s obnovljenom snagom i odlučnošću.

Božanski Duh….. molimo da OSJETIŠ iskrenost s kojom je poslana ova molba…..JER MNOGI GUBE SVOJU VOLJU DA NASTAVE HODATI DALJE SLUŽEČI SVIJETLU KOJE JESMO…..i to brine svakoga od nas

Nije li tako odlučeno? Da ćemo pokrenuti sebe i ovaj plant u VIŠE VIBRACIJE…..i uistinu ćemo to učiniti…..JER MI SMO RATNICI SVIJETLA, s našim visoko uzdignutim mačevima…..i stoga iz SVEGA što jest LJUBAV….molim da ovaj znak pomogne SVIMA…..u ubrzanju prema DOGAĐAJU o kojemu se govori……i transformaciji u NOVU ZORU SLOBODE za svakoga

Klečući i sklonjene glave u poštovanju, s rukom na srcu, odabrali smo da budemo ovdje na Zemlji u ovo vrijeme i da služimo….prema tome molimo da se odgovori na naš poziv….ZA BOLJITAK SVOG ČOVJEČNASTVA, SVIH ŽIVIH BIĆA i NAŠE BOŽANSKE MAJKE ZEMLJE

Za zahvalnošću….u Ljubavi…..u Svijetlu i Zlatnim Zrakama

Blossom Goodchild, u ime RATNIKA SVIJETLA koji u ovom trenutku čuvaju tvrđavu na planetu Zemlji


Prijevod: Igor Lah
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge