Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Sheldan Nidle - December 31, 2013

Sheldan Nidle - 31 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf123113.htm

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεχιζόμενη μεταμόρφωση του κόσμου σας. Αυτή η παρούσα κατάσταση έρχεται σε μια κατάληξη, καθώς αυτό το Γρηγοριανό έτος 2013 μ.Χ. φτάνει στο τέλος του. Η σκοτεινή συμμορία βρίσκεται σε ταραχή, καθώς αναγκάζεται να παραδώσει την μια μετά την άλλη τις περιοχές της πρώην απρόσκοπτης εξουσίας της. Αυτή η δυναμική διεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα. Τα διάφορα στοιχεία του Φωτός έχουν ολοκληρώσει μια σειρά από συμφωνίες ζωτικής σημασίας, που πραγματικά «σφραγίζουν τη συναλλαγή». Η σκοτεινή συμμορία το συνειδητοποιεί αυτό και κατανοεί ότι η μακρά βασιλεία της σε αυτό το πεδίο πλησιάζει στο τέλος της. Δεν είναι μόνο ότι θα δοκιμάσουν την αυστηρότητα μιας ευρείας νόμιμης φυλάκισης, αλλά επίσης θα τοποθετηθούν σε μια θέση, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη σταδιακή εξάλειψη ενός μεγάλου μέρους του πλούτου τους και των πρώην ειδικών προνομίων τους. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Η νέα διακυβέρνηση, όπως έχουμε δηλώσει προηγουμένως, θα μετατρέψει την υπάρχουσα μη αποκάλυψη της παρουσίας μας σε μια επίσημη εξαγγελία αναγνώρισης. Ένα νέο νόμισμα με βάση τον χρυσό και μια νέα παγκόσμια τραπεζική νομοθεσία θα οδηγήσουν σε διάλυση τα περισσότερα υπερμεγέθη τραπεζικά ιδρύματα. Το εγγύς μέλλον αυτής της πραγματικότητας είναι πράγματι λαμπρό!
Όλα τα σημαντικά εντάλματα που απαιτούνται για τη σύλληψη ή /και φυλάκιση των κυρίων μελών της σκοτεινής συμμορίας είναι εν τάξει. Ό,τι απομένει είναι να εκτελεστούν αυτά με τη σωστή σειρά. Επιπροσθέτως, οι διάφορες εργασίες για την ανάδειξη της παγκόσμιας νομισματικής επανεκκίνησης ολοκληρώνονται, όπως είναι οι πολυάριθμες αποφάσεις που απαιτούνται, για να επιστρέψει ο κόσμος σας σε ένα νέο πρότυπο χρυσού. Αυτά θα αποτελέσουν ενδιάμεσα στάδια, καθώς μια παγκόσμια αφθονία πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή. Το χρήμα είναι ένα μέσον προς ένα συγκεκριμένο στόχο. Μια εποχή αφθονίας θα επανακαθορίσει αυτόν τον στόχο και θα μεταμορφώσει την πρόθεση στην ισχυρή θέση, που κατέχεται τώρα από το χρήμα*. Εν ολίγοις, οι αξίες σας θα ανακατευθυνθούν στο να μετατρέψουν την πίστη σας σε περιοριστικά άκρα, και να την στρέψουν προς εκείνα, που πραγματικά επιθυμεί ο Ανώτερος Εαυτός σας. Αυτά τα πράγματα θα αντικατοπτρίζουν τις αληθινές υψηλότερες αξίες σας και θα ενθαρρύνουν την ενότητα με τους άλλους και την προσωπική κυριαρχία, που βρίσκεται εντός. Αυτή η επόμενη περίοδος θα είναι μια γρήγορη μετάβαση, που θα σας πάει από το σημερινό τέλμα που ζείτε, σε μια κατάσταση που θα σας προετοιμάσει για την επαφή και την άνοδο μιας νέας συνείδησης.
Αυτή η κίνηση προς την πλήρη συνείδηση θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα την πολύπλοκη φύση του θείου σχεδίου και να αποδεχθείτε ευγενικά τα ιερά διατάγματα του Δημιουργού. Ζώντας σε ένα νέο ιερό πεδίο, θα αρχίσετε να δέχεστε τις ευθύνες, που θα περιλαμβάνουν τη θεία υπηρεσία σας. Εμείς είμαστε βαθιά αναμεμιγμένοι με τις ειδικές εντολές, που διέπουν αυτόν τον γαλαξία και την φυσική δημιουργία. Τα μοντέλα μας περί γαλαξιακής κοινωνίας είναι θεμελιωμένα σε πραγματικότητες, που αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε ένα από τα πολλά αστρικά έθνη μας. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως χρώματα ενός τεράστιου, πολυποίκιλου ουράνιου τόξου. Κάθε ένας από εμάς διαθέτει εκείνα τα συνδετικά στοιχεία, για την παραγωγή αυτού του πολύ έξοχου συνόλου. Ο γαλαξίας μας, με τη σειρά του, επίσης διασυνδέεται με άλλους, ώστε να διαμορφώσει ένα μεγάλο σύνολο, το οποίο επιτρέπει στην ιερότητα να εκδηλωθεί μεταξύ μας. Είναι αυτή η εκδήλωση του Πνεύματος, που μας οδηγεί αλλά και μας συναρπάζει. Αυτή η Γαλαξιακή Ομοσπονδία υπάρχει για να υπηρετήσει τον Ουρανό και να ξεδιπλώσει το μεγάλο θείο σχέδιο σε όλη την φυσική δημιουργία. Αυτή είναι μια λειτουργία που θα αγκαλιάσετε, όταν θα έχετε αναλάβει νέα καθήκοντα, ως πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός!
Ο βαθμός της συνεργασίας και της μεταμόρφωσης που η Γαία και οι αδελφοί της κόσμοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν θα είναι αρκετά εντυπωσιακός. Ο Ήλιος έχει επίσης πολλά καθήκοντα που χρειάζεται να εκτελέσει, για να φέρει αυτή την πραγματικότητα στο πλήρες δυναμικό της. Κάθε μέρα παρακολουθούμε αυτό το ηλιακό σύστημα και το βοηθάμε στο μεγάλο εγχείρημα του μετασχηματισμού. Σκεφτείτε το! Είστε μάρτυρες όχι μόνο ενός τεράστιου συνόλου αλλαγών σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και μιας σειράς από μοναδικές αλλαγές, που συμβαίνουν σε κάθε πλανήτη. Όταν αυτές οι πολυάριθμες αλλαγές τελειώσουν, θα αποτελείτε μέρος ενός συστήματος, που θα περιέχει πέντε κατοικήσιμους υδάτινους κόσμους, γεμάτους με διαφορετικά οικοσυστήματα, που θα εκτείνονται σε περιοχές τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών πεδίων. Οι ευθύνες σας ως φροντιστών αυτών των πολλών κόσμων θα είναι πράγματι τεράστιες. Οι προσπάθειες αυτές θα συντονίζονται από τα υπηρεσιακά συμβούλιά σας με τη βοήθεια των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας. Κάθε ένας από εσάς θα διαθέτει δεξιότητες που θα επιτρέπουν να συμβαίνουν όλα αυτά εύκολα και φυσικά. Αυτή η θεία ροή θα προέρχεται από το θείο σχέδιο και τα χαρακτηριστικά, που κατά θείο τρόπο θα έχουν τοποθετηθεί σ’ εσάς!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε εδώ με κάποια καλά νέα να μεταφέρουμε σ’ εσάς. Προς το παρόν οι συνεργάτες μας εργάζονται επιμελώς για να ετοιμάσουν τα τελικά στοιχεία για την εκδήλωση της νέας σας πραγματικότητας. Το πρώτο από αυτά περιλαμβάνει μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά, μαζί με την θέσπιση νέων, αυστηρότερων τραπεζικών κανονισμών και την απαρχή ενός παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, βασισμένου στον χρυσό. Αυτή η επαναφορά θα επιβάλει τελικά τον εκ νέου προσδιορισμό του ρόλου των μεγάλων τραπεζών αυτού του πλανήτη. Θα θέσει επίσης όρια στον τρόπο με τον οποίο το νόμισμα ανταλλάσσεται για διάφορα μεγάλα προγράμματα μάρκετινγκ, που υπάρχουν μεταξύ των τραπεζών σε πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές «αγορές χρήματος». Αυτό που θα συμβεί σ’ αυτό το σημείο είναι απλά, ότι ένα νέο σύστημα θα αντικαταστήσει το σημερινό και θα επιτρέψει στην ευημερία να ρεύσει προς όλους. Αυτό θα βάλει τέλος στις πολλές οικονομικές μηχανορραφίες του σκότους, που διατήρησε τους περισσότερους από εσάς φτωχούς και, ως εκ τούτου, εύκολα χειραγωγήσιμους. Το χρήμα θα παραμεριστεί γρήγορα, καθώς παντού θα ανατέλλει μια νέα συνείδηση.
Αυτές οι ευλογημένες αλλαγές θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που ζείτε την καθημερινή σας ζωή. Επιπροσθέτως, θα δείτε την άνοδο νέας διακυβέρνησης και την ανάδυση ενός πλήθους απαγορευμένων τώρα τεχνολογιών. Αυτό, σε συνδυασμό με την επικείμενη πρώτη επαφή, θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε μια σειρά μαθημάτων της θείας συνειδητότητας. Αυτά τα μαθήματα θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείτε προσεκτικά σε τι συνίσταται αυτή η πραγματικότητα και τι αληθινά συνεπάγεται η πλήρης συνείδηση. Πολλά πρέπει να εξηγηθούν και πολλά πρέπει να μάθετε. Κάθε μάθημα σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα σπουδών θα αποτελείται από παραδείγματα, ιστορίες και απλές ασκήσεις. Εμείς περαιτέρω προτιθέμεθα να αναδείξουμε μια σειρά από πράγματα, που θα συναντήσετε όταν θα επιστρέψετε σε πλήρη συνείδηση. Κάθε ένας από εσάς έχει πολλές προηγούμενες ζωές, που θα πρέπει να εξετάσει και να επεξεργαστεί. Θα χρειαστείτε επίσης ένα προφορικό εγχειρίδιο ενημέρωσης για το τι θα συμβεί σ’ εσάς.
Ουρανός έχει μεθοδικά ενορχηστρώσει τα μέσα, με τα οποία αυτή η μεταμόρφωση πρόκειται να διεξαχθεί. Ο ρόλος μας σε αυτόν τον ιερό προγραμματισμό είναι να διδάξουμε και να εποπτεύσουμε. Επί χιλιετίες σας έχουμε παρακολουθήσει και συμβουλέψει. Τώρα θα απαιτηθεί ένας πιο ολοκληρωμένος τρόπος. Αυτό θα κάνουμε με χαρά! Είστε εδώ για να αλλάξετε την ίδια τη φύση αυτής της πραγματικότητας και να βοηθήσετε τη Γαία στην μετάβασή της στην πλήρη συνείδηση. Επί πλέον, σε όλους μας θα ανατεθεί από τον Ουρανό το έργο της γόνιμης μετάβασης αυτού του ηλιακού συστήματος στις παλιές δόξες του. Το νέο αστρικό έθνος που θα προκύψει θα είναι περιζήτητο από πολλούς σε αυτόν τον γαλαξία. Έτσι, κάθε ένας από σας ήρθε εδώ, μόνο αφού πέρασε ειδικές πνευματικές δοκιμασίες, που σας δόθηκαν από τον Ουρανό. Αυτό καθιστά τα ιερά καθήκοντά μας εξαιρετικά σημαντικά για την εκτύλιξη του θείου σχεδίου. Δεχόμαστε τις ευθύνες μας ευγενικά και προετοιμαζόμαστε για την αμοιβαία επιτυχία μας! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας. Εξηγήσαμε εν συντομία τι συμβαίνει τώρα σε όλον αυτόν τον πλανήτη. Αυτά τα θαυμάσια γεγονότα θα θέσουν τη βάση για τη νέα ευημερία σας και τη νέα διακυβέρνησή σας. Φέρνουν νέες συσκευές και νέες ευθύνες. Είμαστε πράγματι στην εποχή του «Θαύματα και θαυμαστά». Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*Για τους νέους αναγνώστες αυτής της σειράς μηνυμάτων ίσως είναι δυσνόητη αυτή η φράση. Η έννοια εδώ είναι, ότι, σε ένα περιβάλλον γενικευμένης αφθονίας, η πρόθεση και μόνο για την επίτευξη ενός στόχου ή την απόκτηση ενός αγαθού θα είναι αρκετή για την υλοποίηση της σχετικής επιθυμίας και θα είναι περιττή η επιδίωξη συσσώρευσης χρήματος, ως παράγοντα εξασφάλισης αυτής της δυνατότητας.

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge