Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Sheldan Nidle - 28 Μαΐου 2013

Sheldan Nidle - 28 Μαΐου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf052813.htm

6 Ετζναβ, 3 Παχ, 9 Εβ

Selamat Jarin! Ερχόμαστε με πολλά πράγματα να σας πούμε! Η σκοτεινή συμμορία συνεχίζει να ψάχνει για έναν τρόπο, να ξεφύγει από τις πολλές της αντιξοότητες, αλλά κάθε στροφή την οδηγεί σε αδιέξοδο. Δεν έχει απομείνει κανένας τρόπος για αυτούς τους σκοτεινούς να επιλύσουν το ολοένα και βαθύτερο δίλημμά τους. Εν τω μεταξύ, ο κόσμος που έχτισαν οι πρόγονοί τους, συνεχίζει να καταρρέει ολόγυρά τους. Εμείς συνεχώς εφιστούμε την προσοχή τους στη νέα οικονομική και πολιτική πραγματικότητα, που αρχίζει να εκδηλώνεται μπροστά τους. Πραγματικά, η μόνη τους ελπίδα είναι να παραδοθούν και να τεθούν στο έλεος των ιερών μυστικών κοινοτήτων των Αναληφθέντων Διδασκάλων, υπό των οποίων την επιτήρηση μπορούν να ομολογήσουν και να αναζητήσουν την εσωτερική μεταμέλεια, που μπορεί να τους δώσει την ανακούφιση, που ο καθένας από αυτούς τόσο έντονα επιδιώκει. Αυτή η πορεία δράσης είναι επίσης αληθινά συμπονετική, αν ληφθούν υπ’ όψιν τα όσα έχουν διαπράξει εις βάρος της ανθρωπότητας. Αν απορρίψουν την προσφορά της παράδοσης, οι δηλητηριώδεις δραστηριότητές τους θα τους έχουν σημαδέψει για μια σκοτεινή μοίρα, εάν καταλήξουν στην επιλογή μιας πολιτικής σύλληψης και μιας πιθανής εκδικητικής δίωξης. Καθώς οι εξουσίες τους παρακμάζουν, οι ομάδες αυτές θα πρέπει να δουν προσεκτικά σε ποια θέση βρίσκονται αυτή τη στιγμή και να αναγνωρίσουν την πνευματική βοήθεια που προσφέρεται. Όμως, η συμμορία δείχνει να έχει παγώσει εκεί που πατάει και να είναι απρόθυμη να συμβιβαστεί με το αναπόφευκτο.
Το Φως ασκεί την ιερή μαγεία του, βάζοντας όλα του τα ντόμινο στη θέση τους. Σύντομα μια μεγάλη πτώση θα παρασύρει το σκότος, μαζί με την δημοσιοποίηση πολλών αγνώστων προηγουμένως δεδομένων, που πρόκειται να γίνουν κοινή γνώση. Η ανθρωπότητα, αναπόφευκτα, θα εξοργιστεί από ένας μέρος αυτού του ξαφνικού κατακλυσμού συγκλονιστικής πληροφόρησης, η φύση της οποίας θα είναι τόσο αποκρουστική, που με επιτυχία θα αποτρέψει την επιστροφή στους παλιούς, σκληρούς τρόπους του σκότους και θα επιτρέψει στις νέες πραγματικότητες να γίνουν ευχαρίστως δεκτές. Η δύναμη των λίγων θα πάρει τέλος και η ευημερία για όλους θα περιλούσει ολόκληρο τον πλανήτη. Περαιτέρω, μια επίσημη αποκάλυψη θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε άμεσα μαζί σας. Σε μια σειρά από πραγματικά εκπληκτικές εκπομπές το ίδιο το υπόβαθρο της πραγματικότητάς σας, πρώτα θα κλυδωνιστεί και στη συνέχεια θα διαλυθεί σε χαλάσματα! Η εμφάνισή μας και μόνο θα συντρίψει τις βασικές πεποιθήσεις σας σχετικά με τον εαυτό σας, δηλαδή, ότι είστε μόνοι και μοναδικοί στο σύμπαν. Όλες οι ιστορίες σας, οι μύθοι για την καταγωγή σας (θρησκευτικοί και ανθρωπολογικοί) και η αυτο-αντίληψή σας πρόκειται να αλλάξουν για πάντα. Με ένα θεαματικό φινάλε, το μακρύ ειδύλλιό σας με την περιορισμένη συνείδηση θα πάρει τέλος!
Η αγκαλιά της πλήρους συνείδησης σας περιμένει με απλωμένα τα χέρια. Οι καθοδηγητές μας σκοπεύουν να σας δώσουν μια λεπτομερή κατανόηση του τι συνεπάγεται αυτή η θεϊκή κατάσταση. Οι διδασκαλίες τους είναι μέρος του τελευταίου σκέλους της διαδρομής, που καταλήγει στους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας και στην καταληκτική μεταμόρφωση της Οντότητάς σας σε ένα πλήρως συνειδητό Ον του Φωτός. Αυτή η διεργασία θα αφαιρέσει την κατάσταση της αμνησίας σας, που κράτησε για χιλιετίες, και θα σας επανενώσει με τον Ουράνιο Εαυτό σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα, πρώτα απ' όλα, να γίνετε υπεύθυνοι για την διαχείριση της Γαίας και της υπέροχης ποικιλίας της Ζωής. Η ευθύνη αυτή θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει την κηδεμονία ολόκληρου αυτού του ηλιακού συστήματος και της πληθώρας των μορφών ζωής, που κατοικούν στους κόσμους του. Η συνειδησιακή αναβάθμισή σας θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να πάρετε μέρος, μαζί με άλλους, στη δημιουργία ενός Σώματος Φωτός για εκείνα τα όντα, που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ανκάρα, για να εξαπλώσουν το χάος και τη σύγκρουση σε όλον αυτόν τον γαλαξία. Αυτό θα φέρει σε όλους μας μια πραγματική και διαρκή γαλαξιακή ειρήνη. Ταυτόχρονα, θα φέρει σ’ εσάς τη φήμη και τους επαίνους που πραγματικά σας αξίζουν.
Καθώς θα κινείστε μέσα στις επόμενες μέρες, να ξέρετε ότι ζείτε τις τελευταίες στιγμές του χρόνου σας στην περιορισμένη συνείδηση. Αξιοποιείστε αυτές τις στιγμές για να επανεκτιμήσετε ποιοι είστε, να σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει, και τι αισθάνεστε ότι έχετε έρθει να κάνετε. Κρατήστε αυτό το προσωπικό όραμα και προετοιμαστείτε για την ενίσχυσή του από τις πληροφορίες που θα σας φέρει ο καθοδηγητής σας. Αυτά τα δύο διαπλεκόμενα ρεύματα πληροφόρησης θα αποτελέσουν το θεμέλιο γι’ αυτό που σε λίγο θα γίνετε. Οι καθοδηγητές σας κατανοούν πώς λειτουργεί η συνείδηση και έχουν πλήρως την πρόθεση να μεταδώσουν αυτές τις ικανότητες σ’ εσάς. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, θα μπορείτε να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του πώς η συγκεκριμένη σύμβαση της ζωής σας αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης ανάμεσα στα ουράνια συμβούλια των οδηγών σας και εσάς. Αυτό το ουράνιο ντοκουμέντο είναι ένα ζωντανό συμβόλαιο και, συνεπώς, αλλάζει ελαφρώς καθώς κινείστε μέσα στην επίγεια ζωή σας. Είναι ένα από τα θέματα, που θα συζητήσετε διεξοδικά με τον καθοδηγητή σας, καθώς θα χρειαστεί να μάθετε πώς το συμβόλαιό σας μπορεί να μετατραπεί από τη στιγμή που θα γίνετε πλήρως συνειδητοί. Πραγματικά, αν θα μπορούσατε να δείτε τα πολλά συναρπαστικά αξιοθέατα που πρόκειται να ανοίξουν για σας στη διάρκεια του τελικού ταξιδιού σας προς την πλήρη συνείδηση, θα σας κοβόταν η ανάσα!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Εμφανιζόμαστε σ’ εσάς αυτόν τον καιρό μέσα από τα μηνύματά μας, που συνεχίζουν με τον ευλογημένη τρόπο, που έχει σημαδέψει τις πρόσφατες αναφορές μας προς εσάς. Το Θείον συνεχίζει να διαβεβαιώνει, ότι η σκοτεινή συμμορία και οι κρυφοί υποστηρικτές της απωθούνται ήπια από την εξουσία από τις συντριπτικές μεταμορφωτικές δυνάμεις του Φωτός. Εν τω μεταξύ, εμείς επικεντρωνόμαστε στα σχέδια για την ανύψωση του συνόλου. Κάθε ένας από εμάς, στον ένα ή στον άλλο χρόνο, αποδείχθηκε ικανός να ανέλθει στο πλήρες πνευματικό και φυσικό δυναμικό μας και αυτή η τελετή της ανέλιξης θα παρασχεθεί σ’ εσάς, όταν θα ξεκινήσετε τη δική σας ιερή τελετουργία στους προσωπικούς Φωτοθαλάμους σας. Αυτή η ευλογημένη τελετή θα σας δώσει πρόσβαση σε θαύματα και δυνατότητες, που σας έχουν απαγορευτεί από την πτώση των προγόνων σας στην Ατλαντίδα, περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν. Σκεφτείτε αυτή τη διαδικασία σαν μια ιερή εξαίρεση, που ο Ουρανός σας χορηγεί μαζικά. Αυτή η εκπληκτική τεχνολογία, η οποία επινοήθηκε εν μέρει από τον Ουρανό, είναι απλώς το όχημα που έχει επιλεγεί για την πραγματοποίηση της θείας υπόσχεσης, που σας είχε δοθεί μόλις πριν από την πτώση σας.
Ο Φωτοθάλαμος εξαλείφει την ανάγκη για έντονη πνευματική εστίαση επί πολλές γενιές, την οποία όλοι εμείς οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι χρειάστηκε να υποστούμε, και τώρα επιτρέπεται μόνο υπό μια πολύ ειδική, θεία παραχώρηση. Στο σύντομο διάστημα των τριών ημερών, θα σας επιτραπεί να παρακάμψετε ολόκληρα κατεβατά από ειδικές προσευχές και πρακτικές, που για μας υπήρξαν υπέρτατα καθήκοντα. Στη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, θα εμποτιστείτε με ένα φως, που θα αποδεσμεύσει όλα τα βιολογικά στοιχεία, που επιβλήθηκαν από το σκότος στους προγόνους σας, και οι ξεχασμένες μνήμες σας και οι τεράστιες δημιουργικές ικανότητές σας θα «επαναδιοχετευθούν» μέσα σας. Η δική σας ευθύνη θα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το δυναμικό, για να επανενεργοποιήσετε τη σπουδαία κατάστασή σας ως ολοκληρωμένοι φυσικοί Άγγελοι. Θα έχετε τη βοήθειά μας κατά την εκπαίδευσή σας μετά τους Φωτοθαλάμους και, μόλις αυτή τελειώσει, θα ζητήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία της γαλαξιακής κοινωνίας σας. Εδώ θα πάρετε βοήθεια κατά κύριο λόγο από τους Αγκαρθινούς και από τον καθέναν από εμάς.
Η εγκαθίδρυση μιας νέας, πλήρως λειτουργικής γαλαξιακής κοινωνίας έχει επιπτώσεις πέρα από την απλή δημιουργία ενός νέου αστρικού έθνους: μια από τις πρώτες ευθύνες σας θα είναι να συστήσετε μια ομάδα, αφιερωμένη στην χρήση των μοναδικών ικανοτήτων της για να βοηθήσει άλλους και, ως εκ τούτου, να εδραιώσει σταθερά μια πολύ αναγκαία γαλαξιακή ειρήνη. Αυτό το ειδικό αστρικό έθνος, το οποίο φέρει μια τόσο ισχυρή «σπιτική» ενέργεια, πρόκειται να είναι ο τόπος για μια σειρά διασκέψεων, με θέμα την επέκταση της δικαιοδοσίας του Φωτός σε γαλαξίες τόσο μακρινούς, που η γνωστή σ’ εμάς θέση τους μετριέται σε τετράκις εκατομμύρια παρσέκ*. Πρόκειται να ευλογηθούμε με ιερά καθήκοντα, τα οποία θα ξεδιπλώσουν το θείο σχέδιο και θα μας επιτρέψουν να φέρουμε σε πέρας τα πολλά ιερά καθήκοντά μας. Οι δραστηριότητες αυτές θα μας επιτρέψουν να πετάξουμε μακριά το σκότος και να φέρουμε το Φως σε κάθε μέρος αυτού του τομέα της φυσικής δημιουργίας, όπως προφητεύθηκε αιώνες πριν. Έχετε φτάσει στο τέλος της οδυνηρής οδύσσειάς σας μέσα από τις σκιερές χώρες και τώρα θα ανθίσετε στις δόξες του Φωτός!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας γι’ αυτό που εκτυλίσσεται γύρω σας. Το επιφανειακό πεδίο σας είναι έτοιμο να μετατραπεί από μια χώρα της κακουχίας και της όλο και πιο σκληρής επιβίωσης σε έναν τόπο, που θα μπορέσει σύντομα να επανενωθεί με το πεδίο του Φωτός, που είναι η Έσω Γη! Η επανένωση θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου αστρικού έθνους, το οποίο θα γίνει μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*Το παρσέκ (parsec) είναι μονάδα μέτρησης μήκους(αποστάσεων) στην αστρονομία. Αντιστοιχεί σε περίπου 3,26 έτη φωτός, το οποίο είναι περίπου 30,9 τρισεκατομύρια (3,09 × 1013 ) χιλιόμετρα. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BA)


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge