Home > > Sheldan Nidle - 27 Αυγούστου 2013

Sheldan Nidle - 27 Αυγούστου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf082713.htm

Dratzo! Ερχόμαστε σήμερα με πολλά να σας πούμε! Ο κόσμος σας συνεχίζει να είναι ένα συγκαλυμμένο πεδίο μάχης, με τα τσιράκια της σκοτεινής συμμορίας να είναι πιασμένα επάνω του με πείσμα, παρά το έδαφος που κερδίζεται κάθε μέρα από τις δυνάμεις του Φωτός. Η παρατεινόμενη επιχείρηση είναι κάπως απογοητευτική γι’ αυτούς που έχουν αφιερώσει τους εαυτούς τους στο Φως και την τελική αναπόφευκτη νίκη του. Το σκότος διατηρεί τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του διεθνούς νομισματικού συστήματος, που με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και τους πολυάριθμους τραπεζικούς συμμάχους της, αν και αυτή η λαβή δεν είναι πια αυτό που ήταν κάποτε. Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και οι εγκληματικές, καταστροφικές πρακτικές της έρχονται αντιμέτωπες με τη Νέμεση: πλησιάζει μια κομβική στιγμή, που θα απαιτηθεί από αυτήν την κακόβουλη και πτωχευμένη τραπεζική αδελφότητα να κάνει μια πληρωμή σε πραγματικό χρυσό, που δεν διαθέτει. Η παράβαση αυτή είναι που θα δώσει στις δυνάμεις του Φωτός την ευκαιρία να καθαιρέσουν τη Federal Reserve από τις εξουσίες της και να επιβάλουν μια δημόσια πτώχευση και νόμιμη εξαγορά αυτής της άκρως παράνομης οντότητας. Το γεγονός αυτό πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα. Η πτώση της Federal Reserve θα σηματοδοτήσει τη διάλυση του υφισταμένου de facto καθεστώτος των ΗΠΑ.
Σε συμφωνία με αυτό, μια σειρά υπηρεσιών επιβολής του νόμου περικυκλώνουν διάφορα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και περιμένουν με αγωνία την τελική δέσμη των εγγράφων, που θα επιτρέψουν την απομάκρυνση εκείνου, που κάποτε θεωρείτο ότι είναι ένα πραγματικά παντοδύναμο όργανο του σκότους. Οι κινήσεις και οι κραδασμοί της οικονομίας, που έχουν επί μακρόν παράσχει τους πόρους, για να διατηρηθεί η παρούσα κυβέρνηση, είτε έχουν εγκαταλείψει το προφανώς βυθιζόμενο πλοίο ή ετοιμάζονται να το πράξουν, ρίχνοντας τη σκοτεινή συμμορία σε ένα χάσμα απελπισίας, που γίνεται όλο και βαθύτερο. Ο γρίφος για το σκότος είναι να βρει έναν τρόπο να σώσει τον εαυτό του από την επικείμενη καταστροφή, χωρίς να θέσει σε κίνηση γεγονότα, που θα κατεδαφίσουν τη βάση ισχύος της αυτο-εξυπηρέτησής του. Η πραγματική ευθραυστότητα της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι κρυμμένη πίσω από ένα παραπέτασμα, που έχει προσεκτικά υφανθεί από την επιρροή που ασκούν τα ελεγχόμενα από το σκότος μέσα ενημέρωσης, που υποκρίνονται ότι προβάλλουν «δουλειές ως συνήθως» σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης και της οικονομίας, αλλά πίσω από αυτή την πρόσοψη βρίσκεται ένα καθεστώς, τα κορυφαία μέλη του οποίου έχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους. Αυτά τα εντάλματα χρειάζονται τώρα μόνο την υπογραφή ενός δικαστή για να τεθούν σε ισχύ. Και έτσι παραμένουμε σε αδράνεια, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία, η οποία θα επιτρέψει σύντομα σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα να κάνει την εμφάνισή της.
Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος σας βρίσκεται στο κατώφλι της μεταμόρφωσης, η οποία δεν θα φέρει μόνο μια εντελώς νέα διακυβέρνηση και την αποκατάσταση της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων. Έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο που λειτουργεί η πραγματικότητά σας. Μια μηχανή μεγάλης ευημερίας είναι τώρα έτοιμη να υλοποιηθεί και βρίσκεται στην καρδιά μιας πλήρους αναμόρφωσης των παγκόσμιων τραπεζικών και νομισματικών συστημάτων σας. Αυτό, με τη σειρά του, θα αλλάξει την ίδια τη βάση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πρόκειται να παρακολουθήσετε την πτώση των σκοτεινών και την άνοδο της de jure διακυβέρνησης, η οποία θα αποκαταστήσει τις έμφυτες ελευθερίες και δικαιώματά σας. Αυτά τα πολιτικά και πνευματικά προαπαιτούμενα θα θεσμοθετήσουν αληθινά όσα αποτελούσαν τις προθέσεις των επαναστάσεων στα τέλη του 18ου αιώνα. Στην πραγματικότητα, ζείτε την ολοκλήρωση της επανάστασης που γεννήθηκε στην Αγγλία και έφτασε σε ενηλικίωση στα χωράφια και στις πόλεις της αποικιακής Αμερικής. Αυτές οι ευγενείς ιδέες έχουν από τότε ταξιδέψει στην υδρόγειο και σήμερα ωριμάζουν σε αυτήν την πολύ αναγκαία «αθόρυβη επανάσταση» των αρχών του 21ου αιώνα. Αλλά, όπως αρμόζει σε αυτή τη χιλιετία των διαστημικών ταξιδιών, η επανάσταση αυτή θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει την προαγωγή σας στο επόμενο τεχνο-πνευματικό επίπεδο, αρχίζοντας από την γνωριμία σας με τις πνευματικές και διαστημικές οικογένειές σας.
Αυτό σημαίνει ότι η απομόνωση που τέθηκε γύρω σας κατά την πτώση της Ατλαντίδας τελειώνει, σηματοδοτώντας την επιστροφή σας στο επίπεδο της σοφίας των πλήρως συνειδητών προγόνων σας. Πριν από πολύν καιρό στην Λεμουρία, είχε προβλεφθεί ότι θα γίνετε η φυλή των κηδεμόνων της Γαίας. Αλλά υπήρξαν γεγονότα που προκάλεσαν μια παράκαμψη στην πορεία προς αυτό τον σπουδαίο στόχο και επετράπη στους Ανουννάκι, για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, να υποκαταστήσουν αυτή τη διαχείριση με την κατάληψη του ανθρώπινου πληθυσμού της Γαίας και την ολική κακοποίηση του κόσμου σας. Η κατάσταση αυτή πρόκειται σήμερα να αποκατασταθεί σ’ αυτό που ήταν η αρχική πρόθεση. Το καθήκον μας είναι να σας ξαναφέρουμε σε επαφή με τους αδελφούς σας από τη Λεμουρία, που μετεγκαταστάθηκαν στην Έσω Γη, και μαζί θα γεννήσετε έναν νέο κόσμο! Αυτό θα επανορθώσει ένα μεγάλο μέρος της ζημίας, σχεδόν στα επίπεδα της παρθένας κατάστασης και σ’ αυτή την κατάσταση η Γη θα μπορεί να αρχίσει να προετοιμάζει τον εαυτό της για την αναμόρφωση της τριτοδιάστατης επιφάνειάς της. Αυτό θα γίνει, όταν η αγαπημένη ανθρωπότητα της επιφάνειάς της θα υποστεί την αποκατάσταση του δικού της DNA, καθώς πρόκειται να αλλάξετε από κοινού με εκείνη. Αυτό θα συμβεί, όταν θα πάτε στις κατοικίες σας της Έσω Γης, οι οποίες στεγάζουν τους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας, και εσείς μαζί με την Γαία θα μεταμορφωθείτε στους πλήρως συνειδητούς Εαυτούς σας!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε ενώπιόν σας με κάποια πολύ ενδιαφέροντα νέα. Οι προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των νομικών ομάδων του Φωτός και των σκοτεινών ομολόγων τους τελείωσαν, και αυτός ο συνεχιζόμενος αγώνας έχει εισέλθει σε μια πολύ κρίσιμη φάση. Τα έγγραφα που επιτρέπουν τη σύλληψη και την απομάκρυνση του υψηλόβαθμου προσωπικού της κυβέρνησης έχουν εκδοθεί και χρειάζονται μόνο υπογραφές. Αυτό θα συμβεί σύντομα. Τα τελευταία απελπισμένα στρατηγήματα της συμμορίας θα αποτύχουν, προκαλώντας έτσι την ήττα της. Τα νέα σκληρά νομίσματα, που πρόκειται να εκδοθούν, βρίσκονται στα ανά τον πλανήτη σημεία διανομής τους, και έτσι η εποχή του ψεύτικου χρήματος και η οικονομική εκμετάλλευση που εμπνέει, έρχεται στο τέλος της. Μπαίνουμε σε έναν καιρό, που η ευημερία για όλους θα είναι ο κανόνας και οι παλαιοί τρόποι θα γίνουν ιστορίες τρόμου, που δεν θα είναι αρεστές σε κανέναν! Θα δείτε την ανανέωση όλων των κλεμμένων δικαιωμάτων σας και των συγκαλυμμένων έμφυτων ελευθεριών σας, που έχουν εδώ και καιρό κατάφωρα κακοποιηθεί ή έχουν εντελώς απαγορευτεί! Ας γιορτάσουμε με Αγάπη αυτήν την καλοκερδισμένη, θαυμαστή στροφή των γεγονότων!
Πρωταρχική αποστολή μας είναι να καθοδηγήσουμε την ανθρωπότητα και να σας διδάξουμε την κρυμμένη γνώση και τη σοφία, που το σκότος για τόσο πολύν καιρό σας είχε αποκρύψει. Το πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσουμε μια σειρά μαθημάτων, που θα σας δείξουν πώς ο καθένας από εμάς εισήχθη στις κύριες αλήθειες της Δημιουργίας. Αυτά τα μαθήματα θα άρουν τα ψεύδη και τα κενά, που είχαν τοποθετηθεί στα μεγάλα φιλοσοφικά κείμενά σας από τους Ανουννάκι και τα επίγεια τσιράκια τους. Αυτό το πρώτο βήμα θα σας ξαναθυμίσει την ιδέα, ότι κάθε ένας από εσάς είναι ένα ον Φωτός. Κάθε ζώσα ψυχή έχει μια έμφυτη γνώση των ενεργειών που εισδύουν στη σύστασή της. Κατά τη διάρκεια των σκοτεινών αιώνων, ήσασταν εξαναγκασμένοι από το δόγμα, που σας έπεισε να εκχωρήσετε εθελοντικά την έμφυτη δύναμή σας σε έναν άλλον. Τώρα θα αποτινάξετε αυτό το βέβηλο φρόνημα και θα μάθετε πώς να αναπτύξετε τις ικανότητες που σας έχουν δοθεί απ’ τον Θεό και να τις χρησιμοποιήσετε συνεργατικά μεταξύ σας για να λύσετε δημιουργικά τα τυχόν προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν, ενθυμούμενοι πάντα ότι όλοι είστε Ένα. Ο καθένας μια θεία εκδοχή του ζώντος σπινθήρα της αιώνιας ζωής!
Προετοιμαστείτε, γιατί πολλά είναι έτοιμα να συμβούν! Μια πληθώρα γεγονότων πρόκειται να ξεπεταχτούν ξαφνικά από όλες τις κατευθύνσεις και τα γεγονότα αυτά θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το κομμάτι που, δικαιολογημένα, μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η σημαντική πνευματική κατάρτιση που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε ένα κλίμα ελευθερίας και άνεσης, όπου θα μπορούμε εύκολα να εκδηλώσουμε και να παράσχουμε την ελεύθερη και ανοιχτή διδασκαλία και την εποπτεία που θα απαιτήσετε. Οι σύμβουλοί σας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα αποδειχθούν επίσης πολύ χρήσιμοι, αλλά υπάρχουν ορισμένα πνευματικά θέματα, που εμπίπτουν στους δικούς μας συγκεκριμένους τομείς εξειδίκευσης. Είναι δουλειά μας να σας απομακρύνουμε από τους αιώνες του δόγματος προς την καθαρή, πνευματική ευδαιμονία της θείας αλήθειας. Χωμένοι σε αυτό το ουράνιο Φως, θα προετοιμαστείτε για τους τρόπους της πλήρους συνείδησης. Θα αναπνέετε τον καθαρό αέρα του Ουρανού και θα βλέπετε την ομορφιά της εκπληκτικής λαμπρότητας του Δημιουργού.

Σήμερα, προσπαθήσαμε να σας δώσουμε μια γεύση αυτών που είναι δύσκολο να μπουν σε λέξεις. Οι τελευταίες φρικτές ημέρες της τεράστιας ανομίας του σκότους έχουν σχεδόν τελειώσει. Ρίξτε ματιά γύρω σας και αντιληφθείτε την αλήθεια για το τι πρόκειται να συμβεί. Μια νέα αυγή και μια νέα ημέρα ανατέλλουν απ’ τον ορίζοντα. Πάνω απ' όλα, να είστε υπερήφανοι για ό,τι, συλλογικά, έχετε καταφέρει. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |