Home > > Sheldan Nidle - 27 Μαΐου 2014

Sheldan Nidle - 27 Μαΐου 2014

http://paoweb.com/uf052714.htm

Selamat Jalwa! (Να είστε σε παντοτινή χαρά!) Μια μεγάλη σειρά γεγονότων συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας! Τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν την απαρχή ορισμένων κρίσιμων προγραμμάτων, που θα σας φέρουν την ελευθερία, την κυριαρχία, την ευημερία και τη νέα διακυβέρνηση. Οι σύνδεσμοί μας αναφέρουν, ότι διάφορες ομάδες, οι οποίες αποτελούν τους γήινους συμμάχους μας , κινούνται για να απωθήσουν την σκοτεινή συμμορία και τα τσιράκια της από την εξουσία. Σε αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνονται τα μέσα για τη διάδοση ενός δικτύου εθιμικού δικαίου σε όλα τα έθνη και προγράμματα, τα οποία συγκροτούν αυτό το δίκτυο σε ένα μέσον για τη διαμόρφωση νέας διακυβέρνησης σε όλον τον πλανήτη σας. Επίσης τα προγράμματα της ευημερίας ετοιμάζουν τα συστήματα διανομής, που θα αποτελέσουν τη βάση για την κήρυξη της έναρξης εφαρμογής του NESARA. Καθώς αυτά τα γεγονότα πλησιάζουν προς την επιφάνεια, εμείς ετοιμαζόμαστε να βάλουμε επίσημα τέλος σε μια διεθνή συνωμοσία, η οποία έχει κάνει τον ψεκασμό των "chemtrails" ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Οι Αγκαρθινοί σύνδεσμοι είναι επίσης απασχολημένοι με την ενημέρωση των διαφόρων ηγετικών ομάδων της σκοτεινής συμμορίας, ότι οι απαίσιοι στόχοι τους πρόκειται να πάρουν τέλος με ένα κύμα μαζικών συλλήψεων.
Είναι ζωτικής σημασίας το να σωθεί η Γαία από μια καθημερινή επίθεση αναρίθμητων εταιρειών της επιφανειακής ανθρωπότητας, που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τους πολλούς πόρους της. Αυτοί οι γήινοι πόροι είναι πραγματικά η πηγή για πολλά στοιχεία, που συμβάλλουν στη διατήρηση των πολλών και ποικίλων οικοσυστημάτων της. Οι επιστήμονές μας καθημερινά παρακολουθούν αυτές τις εξελίξεις και κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα βαθμό σταθερότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μηχανισμός δοσμένος από τον Ουρανό, που παρέχει τη δυνατότητα στη Γαία να κάνει την εξαγωγή αυτών των πόρων όλο και πιο δύσκολη. Αυτή είναι η αιτία πίσω από πολλές καταστροφές σε ορυχεία και εγκαταστάσεις, οι οποίες προκύπτουν από καιρό σε καιρό στον κόσμο σας. Η εισαγωγή ενός αριθμού απαγορευμένων σήμερα τεχνολογιών μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες τέτοιων καταστροφών. Η σκοτεινή συμμορία εμμένει στην εφαρμογή διεργασιών, τις οποίες μπορεί εύκολα να διορθώσει η εισαγωγή αυτών των τεχνολογιών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους πίσω από την αναγκαιότητα της αποπομπής αυτών των σκοτεινών από την εξουσία. Πρόσθετα σε αυτές τις καταστροφικές καταστάσεις υπάρχει η τεράστια πλεονεξία και αλαζονεία αυτής της σκοτεινής ολιγαρχίας.
Καθώς απομακρύνουμε αυτό το σκοτεινό σύνολο των άθλιων υποτακτικών από την εξουσία, πρέπει επίσης να προωθήσουμε τις δικές σας μεταμορφώσεις. Ο Ουρανός έχει ένα πολύ λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για το τι πρόκειται να συμβεί. Η Γαία πρέπει να ολοκληρώσει μια σειρά από προκαταρκτικές αλλαγές πριν μπορέσουμε να αρχίσουμε τις μαζικές προσγειώσεις μας. Ως εκ τούτου, βοηθάμε τη Γαία και εργαζόμαστε μαζί της για να ελαχιστοποιήσουμε αυτά που πρόκειται να συμβούν. Όπως συμπεραίνουν οι γεωλόγοι και οι μετεωρολόγοι σας, οι πυθμένες πρέπει να συνεχίσουν να ανυψώνονται, και ευρείας κλίμακας αλλαγές στα κανονικά καιρικά μοντέλα σας πρόκειται να συμβούν. Αυτές οι αλλαγές ετοιμάζουν την επιφάνεια της Γαίας για την μεγάλη σειρά των πράξεων, που πρόκειται να αναδιαμορφώσουν τις ηπείρους της, να αλλάξουν τους ωκεανούς της και να δημιουργήσουν τα μέσα στην ατμόσφαιρα για μια νέα σειρά στρωμάτων του αρχαίου στερεώματος. Η Γαία στο παρελθόν ήταν ένα παρθένο μέρος με μόνο περιστασιακές διαταραχές. Αυτές οι διαταραχές ήταν καιροί κατά τους οποίους εισάγονταν νέα οικοσυστήματα και νέα είδη αναλάμβαναν μια περίοδο επικράτησης. Αυτές οι περίοδοι γενικά διαρκούσαν για πολλές εκατοντάδες εκατομμυρίων ετών. Εσείς φτάσατε, όταν μια τέτοια αλλαγή είχε πρόσφατα συμβεί.
Αυτή η επιφάνεια είχε περισσότερες ηπείρους και μικρότερους ωκεανούς. Υπήρχε σε ισχύ μια γενική ισορροπία. Οι πρόγονοί σας το κατάλαβαν αυτό και στην αρχή χρησιμοποίησαν την αιθερώδη κατάσταση της συνείδησής τους για να προσαρμοστούν σε αυτό το πεδίο. Αργότερα εξερεύνησαν την Έσω Γη και αμέσως αντελήφθησαν, ότι η κηδεμονία τους επεκτεινόταν και στα δύο πεδία. Για εκατοντάδες χιλιάδων ετών, οι Λεμούριοι είχαν τη χάρη να επιστατούν στη Γαία και στα πολλά οικοσυστήματά της. Κάνοντας αυτό, οι Λεμούριοι υποδέχτηκαν νέους αποίκους και άρχισαν να διαμορφώνουν ένα δίκτυο εδαφών, και να διεκπεραιώνουν την επιστασία τους με αγάπη, χάρη και θεία σοφία. Λέγονταν ιστορίες σε κάθε νέα γενιά, οι οποίες με τη σειρά τους προστίθεντο σε αυτήν την συνεχώς αυξανόμενη παράδοση. Μια μακροχρόνια σχέση με τη Γαία είχε κρατήσει ζωντανή τη μοναδική αλυσίδα της από διάφορες μορφές ζωής. Αυτή η ηρεμία έμελε να διαρραγεί από τις αιφνίδιες δράσεις της Ατλαντίδας. Οι δράσεις αυτές βύθισαν τη Λεμουρία, απέκοψαν την Αγκάρθα από την επιφάνεια της Γαίας και έκαναν την Ατλαντίδα την κυρίαρχη γη στο επιφανειακό πεδίο της Γαίας! Είχε αρχίσει η μακραίωνη, σκοτεινή εποχή σας!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Κοιτάζουμε την πραγματικότητά μας και ξέρουμε μέσα στις καρδιές μας ότι μια μεγάλη μεταμόρφωση είναι σε εξέλιξη. Οι ιεροί αδελφοί μας είναι απασχολημένοι με το να κάνουν δυνατή την απώθηση του σκότους από την εξουσία. Οι αλλαγές αυτές θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή. Αυτή η εποχή θα περιλαμβάνει το τελικό μέρος του ευλογημένου ταξιδιού σας προς την πλήρη συνείδηση. Είμαστε μέρος μιας ειδικής ομάδας, που στάλθηκε τώρα για να προετοιμάσει τον καθέναν από εσάς γι’ αυτή τη νέα πραγματικότητα. Η δική μας πτυχή του έργου αυτού είναι να σας προετοιμάσουμε για όσα θα ειπωθούν από τις θείες οικογένειές μας του διαστήματος και του πνεύματος. Οι Ανουννάκι και τα επίγεια τσιράκια τους κατασκεύασαν ιστορίες, οι οποίες έγιναν τα θεμέλια είτε για θρησκευτικούς είτε για επιστημονικούς μύθους, που περιγράφουν το πώς αφεθήκατε στην περιορισμένη συνείδηση και πώς το σοκ του θανάτου χρησιμοποιήθηκε για να σας ελέγχουν. Κάθε προηγούμενη χρυσή εποχή ήταν, στην πραγματικότητα, μια πηγή για ιστορίες, που έλεγαν πώς ξαφνικά ριχτήκατε στα φρίκη της περιορισμένης συνείδησης.
Είναι οι μεγάλοι φόβοι και τα τραύματα που ακολούθησαν, εκείνα που επιτρέπουν στους ηγέτες σας να σας φέρονται τόσο ανέντιμα. Μετά από σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες χρόνια, είστε τώρα έτοιμοι να αποδεχθείτε εύκολα πολλές από αυτές τις ιστορίες. Αυτές οι μισές αλήθειες πρέπει να έρθουν στο φώς και να εξηγηθούν με έναν πολύ γνήσιο και ειλικρινή τρόπο. Αρχικά, ήσασταν πλήρως συνειδητά Όντα, που αρνήθηκαν να επιτρέψουν στους σκοτεινούς να ελέγχουν τα διατάγματα της αρχαίας Ατλαντίδας. Στην εξέγερσή τους, εξαπατήθηκαν όλοι και στάλθηκαν σε μια διαδικασία, που μετέτρεψε τους προγόνους σας σε άτομα βυθισμένα στην αμνησία και στην περιορισμένη συνείδηση. Με αυτόν τον τρόπο, κυριολεκτικά κόπηκαν τα «αγγελικά φτερά» σας. Αφεθήκατε σε έναν βασανιστικό δρόμο, γεμάτο με τρομακτικά εμπόδια, προς την επανάκτηση της κατάστασης των πλήρως συνειδητών Όντων. Ο Ουρανός αποφάσισε να επιτρέψει στους Ανουννάκι να σας ελέγχουν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Οι προϋποθέσεις γι’ αυτό τέθηκαν πολύ προσεκτικά.
Αυτή τη στιγμή, οι Ανουννάκι έχουν αφήσει πίσω και έχουν δώσει στα σκοτεινά τσιράκια τους μια σειρά από μύθους και θρύλους. Οι αδελφοί μας καταφθάνουν με τις ιερές ευλογίες του Ουρανού και με την αποστολή να σας απελευθερώσουν στον σωστό θείο χρόνο από τα δεσμά σας και να σας επιστρέψουν στην πλήρη συνείδηση. Κατά τη διάρκεια της κατάλληλης ζωής, ο Ουρανός μας έδωσε τα μέσα για να κυριαρχήσουμε σ’ αυτά τα εμπόδια και να φτάσουμε στην ουράνια ανάβαση. Σε αυτήν την πλήρη συνείδηση, αναλαμβάνουμε το χρέος να καθοδηγήσουμε, να συμβουλέψουμε και να διδάξουμε τον καθένα από εσάς για όσα συμβαίνουν. Αυτός ο καιρός είναι ένας καιρός ραγδαίας μετάβασης. Είναι ο καιρός που αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, ότι αυτό που σήμερα είναι ο «κανόνας», δεν είναι παρά η συνέχιση της επιτηδευμένης εξαπάτησης και του ελέγχου σας. Αυτό ευτυχώς πρόκειται τώρα να πάρει τέλος και, με το τέλος του, έρχεται μια μεγάλη μεταμόρφωση και μια ευπρόσδεκτη επανένωση με την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Είναι ένας καιρός για ελευθερία, ευημερία και νέα διακυβέρνηση! Δεν είστε μόνοι!

Σήμερα, όπως πάντα, συνεχίσαμε την αποστολή μας να σας ενημερώνουμε και να σας ετοιμάζουμε για την άνοδο μιας νέας εποχής. Μίας εποχής, στην οποία το σκότος δεν θα είναι πλέον κυρίαρχο. Με τον ερχομό των πνευματικών και των διαστημικών αδελφών σας, να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να ανακαλύψετε πολλά πράγματα που μπορεί εύκολα να σας συγκλονίσουν. Δείτε αυτό το μεγάλο Φως. Σας αφήνουν στην Χαρά και στο αιώνιο Πνεύμα του Παντοδύναμου! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |