Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 27, 2012

27 Μαρτίου 2012

16 Eb, 5 Mac, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση πλησιάζει. Η σκοτεινή συμμορία σας αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, που από μέρα σε μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το χειριστεί και εμείς είμαστε έτοιμοι να δράσουμε, ως θεϊκοί εκτελεστές, για λογαριασμό των ιερών μυστικών κοινοτήτων, που έχουν διοριστεί από τους Ανελθόντες Κυρίους. Εν ολίγοις, μια τεράστια μεταμόρφωση της πραγματικότητάς σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Ένας αριθμός κρίσιμων νομισματικών προγραμμάτων ετοιμάζεται για παγκόσμια διανομή και τα αρμόδια κλιμάκια των διαφόρων ομάδων μας της πρώτης επαφής είναι σε εγρήγορση, για να προστατεύσουν εκείνο, που πρόκειται να αποτελέσει για τον κόσμο σας την πρώτη έφοδό του στην αφθονία. Το πρόγραμμα αυτό βάζει σε κίνηση μια ολόκληρη σειρά δραστηριοτήτων, που θα βάλουν την πραγματικότητά σας σε μια πορεία προς το Φως! Οι Ανελθόντες Κύριοι στήνουν το νέο οικονομικό σύστημα όσο το δυνατόν ταχύτερα, και ήδη τα έθνη της Ανατολής δέχονται προπαρασκευαστικές παρεμβάσεις, για να αποδεχθούν αυτό το νέο σύστημα, το οποίο τερματίζει τη μακροχρόνια οικονομική κυριαρχία της Δύσης, δίνοντάς τους πραγματική οικονομική ισότητα. Ταυτόχρονα, η γεφύρωση που απαιτείται για τις νέες κυβερνήσεις, φτάνει στην ολοκλήρωση από τις πολυάριθμες ιερές κοινότητες, που ιδρύθηκαν στην Ευρώπη πριν από αιώνες.

Αυτές οι ευρωπαϊκές κοινότητες επικεντρώνονται στον βέλτιστο τρόπο για την απομάκρυνση των σκοτο-κεντρικών κυβερνήσεων, οι οποίες έχουν κρατήσει τον κόσμο σας αποσταθεροποιημένο με την απειλή του πυρηνικού πολέμου, από την εποχή της διάσπασης του ατόμου, στη δεκαετία του 1940. Επιπροσθέτως, οι ίδιες αυτές κυβερνήσεις έχουν εισβάλει σε πολλές χώρες σε όλόκληρο τον κόσμο σας, προκειμένου να διατηρηθεί ο φόβος και η χυδαία χειραγώγηση, που επί μακρόν ασκήθηκαν από τους Ανουννάκι και τα πολλά επίγεια τσιράκια τους. Η τεράστια αλαζονεία της στρατηγικής του σκότους εξελίχθηκε σε ένα υπερβολικά περιορισμένο οπτικό πεδίο, το οποίο, κατά την τελευταία δεκαετία, άνοιξε ένα δρόμο για τις ιερές κοινότητες να αποκαλύψουν σ’ εσάς μια νέα και θαυμάσια πραγματικότητα. Αυτή η στιγμή στην ιστορία σας συμπίπτει με τις πολλές εντολές του Ουρανού για το πεδίο σας. Αυτά τα ιερά διατάγματα μας κάλεσαν να έρθουμε εδώ, για να επιβλέψουμε προσεκτικά μια μοναδική σειρά μετασχηματισμών, πράγμα που είναι ο λόγος για τον οποίο μένουμε εδώ, πάνω από εσάς, σε τεράστιους αριθμούς, για να εξασφαλιστεί ότι τα διατάγματα αυτά υλοποιούνται. Ως αποτέλεσμα, το σκότος δεν έχει πλέον την κυριαρχία αυτού του κόσμου, και οι άνθρωποι της Γης οι αφιερωμένοι στο Φως έχουν φτάσει στο προφητευμένο σημείο της επιτυχίας.

Το έργο του Φωτός σας έχει φέρει στη στιγμή, κατά την οποία μια μεγάλη ευημερία θα σαρώσει τις κοινωνίες σας. Αυτή η ευημερία θα προαναγγείλει μια σειρά από κυβερνητικές αλλαγές, που θα θέσουν, μεταξύ πολλών πραγμάτων, τη νομική βάση της ελευθερίας σας και της ατομικής κυριαρχίας σας, συνοδευόμενες από μια επίσημη εξαγγελία τους. Είναι μια ιστορική στιγμή. Για πρώτη φορά από τότε που σας επετράπη να εισέλθετε στην περιορισμένη συνείδηση, θα αναγνωριστείτε ως άξια Όντα από τους πρώην «κυρίους» σας. Στο άψε-σβήσε γίνεστε ίσοι μαζί τους, ικανοί να αποδώσετε δικαιοσύνη και την κατάλληλη τιμωρία για τα εγκλήματά τους ενάντια σ’ εσάς και στους προγόνους σας. Αυτός είναι ο καιρός, που η σημερινή πραγματικότητα θα καταρρεύσει και θα μετατραπεί σε ένα όχημα, που θα μπορεί να σας πάει πίσω στο κατώφλι της πλήρους συνείδησης. Η δική μας ευθύνη θα είναι να σας πάμε από εκείνη την πόρτα έως την τελική μεταμόρφωσή σας, η οποία θα σας επιτρέψει να πάρετε τη θέση σας και πάλι ανάμεσα στις πολλές πνευματικές και διαστημικές οικογένειές σας. Αυτή θα είναι για όλους μας η στιγμή της πολυαναμενόμενης γιορτής!

Περιμένοντας να επαναφέρουμε τον πλανήτη σας και εσάς στο Φως και στην πλήρη συνείδηση, αυξάνουμε τις θεάσεις των σκαφών μας στους ουρανούς σας. Κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους σ’ εσάς, με το να καταργούν την απόκρυψή τους στο φως της ημέρας και με το να κάνουν πιο δραματική την εμφάνισή τους στο νυχτερινό ουρανό σας. Το μήνυμά μας είναι, δεν είστε μόνοι! Περαιτέρω, η Μητέρα Γη επιταχύνει το μετασχηματισμό της σε μια ενιαία οντότητα της Πέμπτης Διάστασης. Στα μάτια των γεωλόγων και των μετεορολόγων σας, οι τελευταίοι γεωλογικοί δείκτες φαίνεται να δείχνουν προς τη δυναμική της καταστροφής σε παγκόσμια κλίμακα, όμως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η Μητέρα Γη πράγματι αλλάζει δραστικά τα καιρικά μοντέλα της αλλάζοντας τα ρεύματα, που δημιουργούν το κλίμα του πλανήτη. Επίσης, ασυνήθιστες καταστάσεις θέρμανσης και ψύξης αλλάζουν την ίδια τη φύση της Μεταφορικής Ζώνης (σ.τ.μ.: ...των ωκεάνιων ρευμάτων – http://en.wikipedia.org/wiki/Thermohaline_circulation) που αναμιγνύει τα νερά των ωκεανών σας και αυτό επηρεάζει επίσης τα καιρικά σας μοντέλα. Ωστόσο, αυτό αποτελεί μέρος μιας θετικής διαδικασίας, που τελικά θα ενώσει τα νερά και την ατμόσφαιρα της επιφάνειας με εκείνα της Έσω Γης.

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με μια ενημέρωση για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας. Επί του παρόντος, περνάμε τις τελευταίες μέρες του τελεσιγράφου, που αναγκάζει τη σκοτεινή συμμορία και τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές της να παραιτηθούν από τα δημόσια και υπουργικά πόστα τους. Αυτές οι επερχόμενες επίσημες «παραιτήσεις» θα σημάνουν την έναρξη της διαδικασίας μιας τεράστιας μεταφοράς εξουσίας από την σκοτεινή συμμορία στους παράγοντες του Φωτός. Αυτή η διαδικασία θα βρίσκεται σε παράλληλη εξέλιξη με μια τεράστια μετακίνηση χρημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλές τράπεζες θα αλλάξουν χέρια, από την συμμορία στους εκπροσώπους του Φωτός. Υπεύθυνοι γι’ αυτές τις πολύπλοκες συναλλαγές είναι διάφορα στοιχεία των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας. Σαν αποτέλεσμα, θα προκύψει ένα νέο οικονομικό σύστημα από αυτή την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των τραπεζών, το οποίο θα βασίζεται σε νέα νομίσματα, που θα υποστηρίζονται από χρυσό. Μόλις αυτές οι διαδικασίες ολοκληρωθούν, οι νέες κυβερνήσεις θα κάνουν τις εκπομπές τους.

Η νέα διακυβέρνηση σε πολλά έθνη θα διασφαλιστεί από τη δύναμη του Φωτός, τους Αγκαρθινούς και την ομάδα της πρώτης επαφής. Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε την υλοποίηση των ιερών διαταγμάτων του Ουρανού εδώ στη Γη. Όλο αυτό γίνεται για να απελευθερωθείτε εσείς και να περάσετε μέσα από τις επόμενες φάσεις της διαδρομής σας προς την πλήρη συνείδηση. Παρακολουθούμε τα πάντα καθώς αυτά τα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια, δοθέντος ότι αυτή η μαζική μετάβαση έχει σχεδιαστεί να είναι ταχεία και ευεργετική για όλες τις εκδοχές της ζωής. Επί αιώνες συζητάμε μέσα στην ιερή κοινωνία μας ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για τη δημιουργία αυτής της νέας πραγματικότητας. Πάνω απ' όλα επιθυμούμε διακαώς να παρουσιάσουμε αυτά τα πράγματα με τρόπο που να είναι κατανοητός και αποδεκτός από εσάς, και που πραγματικά να εξυπηρετεί το γενικότερο καλό. Ο θείος σκοπός του εγχειρήματός μας είναι, να σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε ελεύθεροι και κυρίαρχοι. Μέσα στους ερχόμενους μήνες πρέπει να μεταδοθούν πολλές γνώσεις σ’ εσάς, προκειμένου να ανανεωθεί η βεβαιότητά σας και να διατηρηθεί η ιερή εμπιστοσύνη σας.

Η επικοινωνία παραμένει το κλειδί για όλα όσα κάνουμε και γι' αυτό έχουμε δόσει προσοχή στην κάλυψη όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν να σας κρατάμε ενήμερους. Ζητήσαμε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να σας κάνει πλήρως γνωστή την παρουσία της μετά την κοινοποίηση της αποκάλυψης. Επίσης ζητήσαμε από τους Αγκαρθινούς να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο. Κάθε ένας από σας πρέπει να αποκτήσει πλήρη γνώση του τι συμβαίνει και γιατί και πού αποσκοπούν όλα αυτά. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς να έχουμε ανάδρομη πληροφόρηση από εσάς σχετικά με αυτήν την αιφνίδια έξαρση γεγονότων, που θα χτυπήσει τις κοινωνίες σας. Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, σκοπεύουμε να εμφανιστούμε και να δώσουμε θεραπεία και ευλογία σε όλους σας, πριν ακόμη από τις μαζικές προσγειώσεις. Ειλικρινά ζητάμε να μάθουμε τα αισθήματά σας γύρω από τα θέματα αυτά, καθώς έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο, που αλληλεπιδράτε με τον Ουρανό. Είστε ο καθένας από σας ένας ιερός φυσικός άγγελος. Πρέπει να μάθετε για τη θεϊκή καταγωγή σας και τις ιερές Τάξεις, των οποίων αποτελείτε μέρος. Συλλογιστείτε πάνω σε αυτά τα θέματα, καθώς ο Ουρανός επιστρέφει τώρα με πλήθος δυνάμεων στον κόσμο σας!

Σήμερα, σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα. Αυτά (σ.τ.μ.: τα μηνύματα) σας τα παρέχουμε, για να σας κρατάμε ενήμερους όσο καλύτερα μπορούμε για τα γεγονότα των ημερών από τη δική μας οπτική γωνία. Σας ζητούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσετε τους άλλους, καθώς και τον εαυτό σας, να κατανοήσουν καλύτερα τι είναι τώρα έτοιμο να συμβεί σε ολόκληρο τον κόσμο σας. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |