Home > Ellenika > Sheldan Nidle - December 13, 2011

December 13, 2011

5 Manik, 0 Mol, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε αυτή την παραμονή των πολυάριθμων παγκόσμιων εορτών σας! Η πραγματικότητα σας συνεχίζει το ανοδικό σας μονοπάτι προς την 5η διάσταση. Αυτή η πρόοδος μπορεί να χαρτογραφηθεί από τον ολοένα και αυξανόμενο βασικό μαγνητικό συντονισμό της Μητέρας Γης. Η Γαία περνάει μέσα από γρήγορους πόνους τοκετού παράλληλα με μια παρόμοια αλλαγή να συμβαίνει σε όλο τον γαλαξία μας. Ο πυρήνας του γαλαξία αυξάνει με γρήγορους ρυθμούς την ενέργεια μηδενικού σημείου που στέλνει σε κάθε απομακρυσμένη γωνία, και η ποσότητα του φωτός φτάνει σε ένα σημείο που πολλά τριτοδιάσταστα βασίλεια αναγκάζονται να μετατραπούν σε πεμπτοδιάστατα. Αυτό το ιερό σενάριο είναι ένα ακόμη κοσμικό σημάδι ότι στους σκοτεινούς του κόσμου σας δεν έχει απομείνει πολύς χρόνος να απολαύσουν την κυριαρχία τους, και είναι επιβεβλημένο να προσχωρήσουν στις πραγματικότητες της κατάστασης σύμφωνα με την υψηλότερη επιλογή της ελεύθερης βούλησης τους. Όπως ξέρετε, το ηλιακό σας σύστημα ετοιμάζεται για την μετατροπή σε μονοπολική κατάσταση, πράγμα που εξηγεί την μάλλον περίεργη συμπεριφορά του Ήλιου και την πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Έχουμε παρατηρήσει αυτές τις δραματικές αλλαγές με λεπτομέρεια και ξέρουμε πόσο λίγος χρόνος έμεινε μέχρι την γέννηση της καινούριας σας πραγματικότητας!

Η φύση της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε απαιτεί τα «τρέχοντα γεγονότα» να διαδραματιστούν πολύ γρηγορότερα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβουμε έναν πιο σθεναρό ρόλο στις υποθέσεις σας. Μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορούσαν να χειριστούν πραγματικά οι διάφορες Φωτεινές σας ομάδες. Ακούσαμε προσεκτικά τους Γήινους συμμάχους μας να περιγράφουν τη σειρά των σταδίων που απαιτούνται πριν ανακοινωθεί επίσημα η Αποκάλυψη. Τώρα όμως δηλώνουμε σθεναρά ότι αυτά τα στάδια πρέπει να συγχωνευτούν σε ένα πιο σύντομο χρονικό πλαίσιο και αυτές οι δράσεις για την διασφάλιση κάθε σταδίου πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα. Στο σημείο αυτό ξαναδουλέψαμε αυτά τα στάδια και παρουσιάσαμε ένα πιο περιεκτικό εναλλακτικό σχέδιο στους Γήινους συμμάχους μας. Περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων να συρρικνώσει το χρονοδιάγραμμα που μας δόθηκε αρχικά και να φέρει πιο γρήγορα την Αποκάλυψη ιξθ01οστο ευρύ κοινό. Από την πλευρά μας, αυξήσαμε τον αριθμό των ομάδων-συνδέσμων μας, για να πετύχουμε αυτούς τους πιο σύντομους στόχους και προειδοποιήσαμε την σκοτεινή συμμορία ότι έφτασε η ώρα της διάλυσης της.

Η σκοτεινή συμμορία χρησιμοποίησε κάθε μέσο που μπορεί να σκεφτεί κανείς για να καθυστερήσει το αναπόφευκτο. Την τελευταία δεκαετία, το προσωπικό μας έτυχε να μάθει πολλά γι’ αυτούς τους ανήθικους παλιάνθρωπους, καθώς τους παρακολουθούσαμε να μαγειρεύουν ατελείωτες συνομωσίες για να εμποδίσουν τους Γήινους συμμάχους μας να πετύχουν τους στόχους τους. Καταλαβαίνουμε τι έκανε ο Ουρανός τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα σκοπεύουμε να φέρουμε ένα τέλος σ’ αυτό το στάδιο της γρήγορης κατάπτωσης του κόσμου σας. Ο ουρανός επιθυμεί τα χρήματα και τα διάφορα πρότζεκτ που σχετίζονται μ’ αυτά να τεθούν τώρα σε ισχύ. Για κάτι τέτοιο απαιτείται καινούρια διακυβέρνηση και η σειρά των βημάτων για να επιτευχθεί αυτό έχει γίνει ξεκάθαρα γνωστή σε όλους τους εμπλεκόμενους. Κάνουμε ένθερμη έκκληση στους γήινους συμμάχους μας να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο. Η παρούσα δομή της εξουσίας είναι ουσιαστικά ένα άντρο κλεφτών σε ένα οικοδόμημα από τραπουλόχαρτα και αυτό το οικοδόμημα είναι τόσο φθαρμένο που μόνο η δύναμη της συνήθειας το συγκρατεί. Αυτό που χρειάζεται είναι μια επιδέξια σπρωξιά για να σκορπιστεί στο πάτωμα, και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε αν οι «λευκοί ιππότες» σας δεν μπορούν να το κάνουν γρήγορα.

Κατά την γνώμη μας, η πρώτη επαφή έχει καθυστερήσει τουλάχιστον μια δεκαετία. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε να θέσουμε σε κίνηση τα μέσα για να αρχίσουν τα βήματα στα οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω. Τον τελευταίο μήνα ο Ουρανός ξεκίνησε μια σειρά από ειδικές ευλογίες για να διασφαλιστεί ότι η ιερή αποστολή μας θα ολοκληρωθεί όπως σχεδιάστηκε αρχικά. Οι σωματοφύλακες σας σας μεταφέρουν σε ένα σημείο που οι σκοτεινοί δεν θα μπορούν πια να αποτρέψουν την επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα. Λαχταράτε να γίνετε πλήρη ολοκληρωμένα και σοφά Όντα, και η παραμονή στην παρούσα κατάσταση της άγνοιας και του περιορισμού δεν είναι πλέον επιλογή σας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον τρόπο που αντιδράτε στις διάφορες μορφές καταστολής που χρησιμοποιούνται από πολλές κυβερνήσεις σας για να συνθλίψουν την επιθυμία σας για ελευθερία. Αυτές οι κινήσεις είναι εντελώς αντιπαραγωγικές! Σκοπεύουμε να φτάσουμε στην σκηνή στο πολύ κοντινό μέλλον και να βάλουμε ένα τέλος στην μάταια ηλιθιότητά τους!

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Τις ευλογίες μας, αγαπημένες Καρδιές! Ερχόμαστε με ένα μήνυμα ελπίδας και αλήθειας! Προς το παρόν συνεργαζόμαστε με τους Αγκάρθιους και τις μυστικές ιερές κοινωνίες μας για να ολοκληρώσουμε αυτά τα προτζεκτ που διασφαλίζουν αυτά που θα σας παραδοθούν. Ακόμη, παρακολουθούμε τα τελευταία νομικά εμπόδια να αφαιρούν από την εταιρεία ΗΠΑ κάθε διεκδίκηση από την Αμερικανική Κυβέρνηση. Έτσι καθαρίζει ο δρόμος για τις δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν την πραγματική «νόμιμη» διακυβέρνηση να πάρουν πίσω αυτά που με τόση αναισθησία είχαν κλαπεί πριν από 150 χρόνια. Η σκοτεινή συμμορία έχει χάσει την κυριαρχία της στο Αμερικανικό έθνος και κατέχει την θέση της εξουσίας μόνο για όσο καιρό χρειαστεί να τελειώσουν αυτά τα τελευταία νομικά θέματα. Μετά, περιμένουμε να ξεκινήσουν τα χαρτοφυλάκια που συμφωνήθηκαν από την θεϊκή συμμαχία. Ο σκοπός μας είναι να επιβλέπουμε αυτές τις ζωτικές δραστηριότητες και να σιγουρευτούμε οι ίδιοι ότι όσον αφορά αυτά που σας έχουν υποσχεθεί ότι θα σας παραδοθούν, κυλούν όπως προγραμματίστηκε.

Εντωμεταξύ, η οικογένεια μας στο διάστημα έχει θέσει σε εφαρμογή τις βασικές κινήσεις που θα επιτρέψουν σε αυτές τις ενέργειες που περιγράφονται πιο πάνω να συμβούν. Ο στόχος όλων αυτών των δραστηριοτήτων είναι να σας δοθεί η ελευθερία και τα δικαιώματά σας ως υπέρτατοι πολίτες αυτής της υπέροχης γαλαζο-πράσινης σφαίρας. Επιπλέον κάνουμε πολλά πράγματα για να σας κρατήσουμε στο ιερό μονοπάτι της πλήρους συνειδητότητας. Δεν μπορούμε να δώσουμε υπερβολική έμφαση στη σημασία της επιστροφής σας στη φυσική σας κατάσταση. Σ’ αυτή την κατάσταση Ύπαρξης είστε πραγματικά καταπληκτικοί και πανίσχυροι φύλακες του Φωτός. Γίνεστε ένα με μας και ξαναενώνεστε με την οικογένεια σας στην Εσωτερική Γη για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ζωτικής σημασίας προσθήκη στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Πολλά πρόκειται να γίνουν στο άμεσο μέλλον μας, καθώς αυτός ο γαλαξίας συμπληρώνει την μακρά του μετάβαση πίσω στο Φως. Πολλά γεγονότα απαιτούνται και η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε στον Ουρανό ότι όλα αυτά εκτυλίσσονται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του θεϊκού σχεδίου!

Το καθήκον μας επί του παρόντος είναι να προετοιμάσουμε τον καθένα σας για την μετατροπή της συνείδησης σας και να ξεκινήσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορά ποιοι πραγματικά είστε, πνευματικά και συναισθηματικά. Ο σκοτεινοί βασίστηκαν στις συνεχείς σας απογοητεύσεις και φόβους για να σας ελέγξουν και πρέπει να σας δείξουμε πώς θα αλλάξετε αυτή τη συνήθεια, έτσι ώστε να στρώσετε το δρόμο για την καινούρια σας πραγματικότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να σας καθοδηγήσουμε βήμα βήμα σε καινούριες διαπιστώσεις για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Όταν διατηρείτε μια αδιάσπαστη θετική στάση και την χρησιμοποιείτε για να οραματίζεστε έναν στόχο με μεγάλη λεπτομέρεια συμβαίνουν θαύματα και όταν το κάνετε αυτό σαν ομάδα έρχεται η αλλαγή. Είναι δύσκολο για τους μη μυημένους να κατανοήσουν πώς λειτουργεί αυτό, και χρειάζεται χρόνος και μια αφοσιωμένη θέληση να πετύχει. Παρ' όλα αυτά, το δυναμικό σας στην πραγματικότητα είναι απεριόριστο! Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε αυτές τις αλήθειες και να δείξετε τον εαυτό σας πόσο ισχυροί είστε πραγματικά!

Σήμερα, ασχοληθήκαμε με κάποια γεγονότα που αλλάζουν την πραγματικότητα σας. Συνοψίσαμε τι έχει γίνει και τι μένει να επιτευχθεί. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας και οι σύμμαχοι τους είναι εξαιρετικά κοντά σε κάποιες συνταρακτικές προόδους - υπερβάσεις που θα σημάνουν ότι η νίκη σας είναι έτοιμη να συμβεί! Να γνωρίζετε Αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Vasiliki
11 & 22 Δεκεμβρίου, Μαζικός Παγκόσμιος Οραματισμός για μια Υπέρβαση
Share |